Starity

Mennyit ér a sztárok szava? Hihetünk nekik?

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 13. 19:58 #121
Kelly
Kelly
musical&series™

Státusz"Ha hiszünk valamiben, bármi lehetséges."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2094
Csatolások: 151
Azonosító: 130294
Már nem azért mondom, de mégis honnan tudja mindenki olyan biztosra, hogy Miley már nem szűz?! Már nem azért, de egyrészt ehhez semmi közünk, másrészt nincs rá semmiféle bizonyíték. Demiről meg annyit, hogy bárkinek változhat a véleménye. Minden ember ízlése változik. Én is például az egyik hónapban még imádtam valamit, aztán egyszercsak megutáltam...Mindannyian változunk (igen, a sztárok is!!), ezen nem kéne felháborodni!
2 felhasználónak tetszik: Dancsy, mermaid girl
2010. október 13. 20:06 #122
furatis
furatis
visszatérő vendég
Hozzászólás: 329
Csatolások: 0
Azonosító: 127873
sztem a sztárok általában igazat mondanak, jobb személyesen halljuk őket. általában igazat mondanak. és én szeretem őket, a klip semmit sem mutat,meg a tetó sem.
1 felhasználónak tetszik: Barbygirl95
2010. október 13. 20:18 #123
- törölt felhasználó -    
Nem akarok beleszólni, de szerintem elég nagy ostobaság azt feltételezni, hogy a mai világban, de főleg USA-ban egy 17 éves csaj még szűz legyen...
3 felhasználónak tetszik: Dancsy, Karina197, Grace Benning
2010. október 13. 20:27 #124
Reni11
Reni11
új tag
Hozzászólás: 48
Azonosító: 25880
Most miért olyan nagy baj, hogy Deminek tetkója van? Sőt, ha minden igaz, nemrég csináltatott egyet a füle mögé is! Most akkor rosszlány lesz? Amúgy meg attól, hogy akkor nem akart, az nem jelenti azt, hogy pár hónap múlva nem akar egy tetoválást.
A Mileys részhez meg annyit még, hogy lehetséges, hogy le vagyok maradva, de én egy nyáron írt blogolásában mintha azt olvastam volna, hogy igenis szűz.De nem mintha bárkinek is lenne köze hozzá, hogy tényleg az-e.Ez az a végső dolog, ami senkire sem tartozik.
2 felhasználónak tetszik: Barbygirl95, mermaid girl
2010. október 13. 20:29 #125
Barbygirl95
Barbygirl95
'M'aime pour qui je suis..." :)
Hozzászólás: 2041
Csatolások: 2421
Azonosító: 130850
Idézet (AliceCarror @ 2010.10.13. 16:05)
Gyerekek! Először is @Lina21 gratulálok a helyesíráshoz haha xD Hányas vagy, te gyerek? xD Vigyázz mit mondasz haha! Na, a cikknek teljesen igaza van. Én enm egy kis Májlikára vagy Demikére nézek fel, vagy ki a tökömre, hanem saját magamra. Tisztelem a személyiségem, és Miley nem fog engem befolyásolni. Én tudom mit akarok. Egyébként én nem csak a rázzuk magunkat, és legyünk nagyon felnőttek sztárokat szeretem, hanem a művészeket. Ilyen pédául: Marilyn Manson, Lady Gaga. Mert mi igen is egyediek vagyunk! Sok hülye csitri úgyse fogja ezt fel

Alice!! Én szeretem Lady Gagát, jó zenéi vannak!! De azért nem nevezném akkora művésznek!! dry.gif Azért annyi mindent nem tett még le...! És azért nem hiszem, hogy ő az a személy akiről úgy az emberek pl-t vennének!! Pl. pont ő az aki belevehető abba, hogy nem felesleges dolgokra szórja a pénzt.
És nem sűrűn adományozott még!!! dry.gif Azért a nézzük már meg a Disney sztárokat... Sok dal, összefogás, és az előző jó néhány cikk, hogy adományoztak és beteg gyerekekhez járnak, felállnak a rossz dolgok ellen!!! stb.
Szóval én nem Lady Gagát akarom mocskolni, de azért meg lehetne azt nézni, hogy ki milyen ember és nem azt kell nézni, hogy milyen zenéje/filmje van!!
2010. október 13. 20:29 #126
- törölt felhasználó -    
Idézet (Reni11 @ 2010.10.13. 20:27)
...A Mileys részhez meg annyit még, hogy lehetséges, hogy le vagyok maradva, de én egy nyáron írt blogolásában mintha azt olvastam volna, hogy igenis szűz...

Hát, nyár óta eltelt egy kis idő... biggrin.gif
2010. október 13. 20:32 #127
- törölt felhasználó -    
Idézet (Barbygirl95 @ 2010.10.13. 20:29)
Alice!! Én szeretem Lady Gagát, jó zenéi vannak!! De azért nem nevezném akkora művésznek!!  dry.gif  Azért annyi mindent nem tett még le...! És azért nem hiszem, hogy ő az a személy akiről úgy az emberek pl-t vennének!! Pl. pont ő az aki belevehető abba, hogy nem felesleges dolgokra szórja a pénzt.
És nem sűrűn adományozott még!!!  dry.gif  Azért a nézzük már meg a Disney sztárokat... Sok dal, összefogás, és az előző jó néhány cikk, hogy adományoztak és beteg gyerekekhez járnak, felállnak a rossz dolgok ellen!!! stb.
Szóval én nem Lady Gagát akarom mocskolni, de azért meg lehetne azt nézni, hogy ki milyen ember és nem azt kell nézni, hogy milyen zenéje/filmje van!!

Gaga biztosan adományozott már, de nem kürtöli világgá, mert neki ez nem az önmaga reklámozásáról szól, hanem mások megsegítéséről.
2010. október 13. 20:32 #128
Barbygirl95
Barbygirl95
És egyébként, ha mi írnánk ilyen cikket a ti kedvenceitekről ti tuti fel lennétek háborodva, hogy csak azért, mert mi nem szeretjük stb...!! Meg ha pl. Adam Lambertről akkor ti egyből írjátok, hogy csak azért mert meleg...stb
Szóval nekünk se tetszik, hogy a mi kedvenceinket mocskoljátok!! dry.gif dry.gif mad.gif
2010. október 13. 20:33 #129
- törölt felhasználó -    
anyám!!!!
most mi van Demi-vel? ez kb olyan mintha én egy éve azt mondnaám hogy nem szeretem a...halat! aztán egy év múlva már megszereteme mert rájövök hogy finom és nincs vele semmi baj, kit izgat!
ez tök ugyan olyan csak tetkóval! eddig azt mondta nem akar! és????? azt sinál amit akar!!! felnőtt ember! sokat változott ezzel együtt a véleménye is mágvoltozott pár dologról!
nem kell ezt ennyire felfújni!! haggyák békén Demit!!!
2010. október 13. 20:34 #130
- törölt felhasználó -    
tele írtam helyesírási hibákkal de érthető! nem lényeg, bocsi
2010. október 13. 20:36 #131
Barbygirl95
Barbygirl95
Idézet (Reni11 @ 2010.10.13. 20:27)
Most miért olyan nagy baj, hogy Deminek tetkója van? Sőt, ha minden igaz, nemrég csináltatott egyet a füle mögé is! Most akkor rosszlány lesz? Amúgy meg attól, hogy akkor nem akart, az nem jelenti azt, hogy pár hónap múlva nem akar egy tetoválást.
A Mileys részhez meg annyit még, hogy lehetséges, hogy le vagyok maradva, de én egy nyáron írt blogolásában mintha azt olvastam volna, hogy igenis szűz.De nem mintha bárkinek is lenne köze hozzá, hogy tényleg az-e.Ez az a végső dolog, ami senkire sem tartozik.

Reni nagyon is egyet értek veled!!
Mindenkinek változhat a véleménye!! Én is egyszer csináltatnék tetoválást utána meg nem! Változó!! Sokan csináltatnak utána meg leakarják szedetni!! És akkor mi van??
Nem az a lényeg, hogy tetkója van-e vagy sem, hanem az hogy milyen ember!!
Miley-ról pedig az újságok is azt írták, hogy már nem szűz, de persze az újság sem mond mindig igazat!!
De kinek mi köze hozzá?!
2010. október 13. 20:40 #132
Barbygirl95
Barbygirl95
Idézet (Dancsy @ 2010.10.13. 20:32)
Gaga biztosan adományozott már, de nem kürtöli világgá, mert neki ez nem az önmaga reklámozásáról szól, hanem mások megsegítéséről.

A sztárok, akár világgá kürtölik, akár nem, az kiderül!! Hiszen nem csak ők akarják azt, hogy kiderüljön!! A menedzserük, stb.!!
Szóval nem mondom, hogy nem adományozott, mert lehetséges, de azt a sajtó már tudná!!!
Szóval nekem most tök mindegy, hogy adományozott vagy sem!!
A lényeg, hogy attól függetlenül, hogy ti nem szeretitek a Disney-seket még nem kell össze-vissza mocskolni őket, főleg akkor ha a ti kedvencetek sem tökéletes!!
2010. október 13. 21:08 #133
coledylanbarbi
coledylanbarbi
Hozzászólás: 1008
Csatolások: 442
Azonosító: 112059
jajj istenem demi tetója sztem nem nagy cucc xD
Meggondolta magát.ez emberi dolog..én is teljesen máshogy gondolkodok mint 1 éve..és lehet am h meg volt az oka annak tetkónak..és nem a karját tetováltatta szarrá..csak egy pici van rajta.
Miley viszont tényleg túlzásba viszi ezt az "én már felnőtt vagyok dolgot" :S -.-
2010. október 13. 21:12 #134
- törölt felhasználó -    
hogy mennyire igaza van ennek a cikknek!!! De nem minden sztár ilyen! ez a hír, hogy Miley már nem szűz, nem lep meg. Csak hazudgál össze-vissza. De Demi más! sok igazság van ebben a cikkben!!! ez eddig a legjobb cikk, amit olvastam. Nem köntörfalazik, nem szépít a dolgokon. Nagyon jó!!! smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Dancsy
2010. október 13. 21:23 #135
klara05
klara05
új tag
Hozzászólás: 84
Csatolások: 304
Azonosító: 131565
Ez nem igaz, mert minden sztárnak meg van a maga élete, és nem kéne senkinek sem beleszólni!!!!
És nem mindegy, hogy egy sztár adományoz vagy nem, senkinek semmi köze hozzá .
A Disney-seket nem kéne mocskolni mert lehet hogy az a sztár amit te kedvelsz hogy az olyan tökéletes ,ja és nem mindegy hogy Miley már nem szűz nekem tök mindegy .Nem én vesztetem el hanem ö és ha neki így jó akkor senkinek semmi köze hozzá!!!! mad.gif mad.gif mad.gif
2010. október 13. 21:42 #136
- törölt felhasználó -    
Hát elgondolkodtató ...
2010. október 13. 21:51 #137
- törölt felhasználó -    
Idézet (Barbygirl95 @ 2010.10.13. 20:40)
A sztárok, akár világgá kürtölik, akár nem, az kiderül!! Hiszen nem csak ők akarják azt, hogy kiderüljön!! A menedzserük, stb.!!
Szóval nem mondom, hogy nem adományozott, mert lehetséges, de azt a sajtó már tudná!!! 
Szóval nekem most tök mindegy, hogy adományozott vagy sem!!
A lényeg, hogy attól függetlenül, hogy ti nem szeretitek a Disney-seket még nem kell össze-vissza mocskolni őket, főleg akkor ha a ti kedvencetek sem tökéletes!!

Ha vetsz egy pillantást az én kedvenceimre, meg fogod látni, hogy szeretem Selenát is, Miley-t is meg Demivel sincs semmi bajom. Nem a 'Disney' névvel van bajom, meg nem a sztárjaival, hanem a reklámozási módszereikkel. Csak már irritál, hogy mindenhol őket nyomják, és ezután már az ember megunja egy kicsit.
Ebben a cikkben sem volt szó mocskolódásról, és nem is volt elfogult, hanem a valódi állapotot írta le. Persze vannak kivételek is, de hát az erősíti a szabályt. wink.gif
2010. október 13. 22:17 #138
Jessica77
Jessica77
♥Peace♥™

Státusz♥ Harry Styles ♥ LA ♥ BTR ♥ summer ♥
Hozzászólás: 2633
Azonosító: 131949
hát,ez érdekes...smileeee.gif
2010. október 13. 22:50 #139
wadfrutti
wadfrutti
visszatérő vendég

StátuszP!ATD - She Had The World
Hozzászólás: 148
Csatolások: 25
Azonosító: 74346
Most nem akarok kötekedni,de nem minden sztár él drogokkal és elég sok jótékonykodik.Az,hogy parfümöket adnak ki,nos én nem tudom azzal mi bajod..szerintem jó dolog.Miley-ról leírtakkal egyetértek.Demi csináltatott tetkót,nagy dolog.Az emberek változnak,változik a véleményük.Régebben én is azt mondtam,hogy nem csináltatnék,de most mást mondok. Erről a tisztasággyűrűről meg annyi,hogy hülyeség,divatba jött náluk és ennyi...
2010. október 13. 23:26 #140
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Kész öröm volt végigolvasni ezeket. _nevet.gif
Srácok, azért vegyük már figyelembe, hogy Miley 17-18 évesen már itt Magyarországon se lenne szűz, nemhogy az USA-ban, ahol még fiatalabban vesztik el. rolleyes.gif Különben meg, kinek mi köze hozzá, hogy ő most szűz vagy sem?... Demire pedig kb egy rossz szót nem mondott a cikkíró, csak hogy mennyire szavahihető, ha egyszer ezt mondja, aztán meg mást csinál. Semmi botrányról nem volt szó. wink.gif

Egyébként szerintem csak annyi, hogy több példát kellett volna felhozni a cikkben, nem csak a két 17 éves Disney-sztárt, hanem idősebb korosztályból is hozni pár példát, esetleg ellenpéldát is (ha akad), de különben jó cikk, nekem tetszik. beer.gif

Idézet (_ToTo_ @ 2010.10.13. 16:20)
Az igazság az, hogy 2 féle 'sztár' létezik, akár énekes, akár színész, rendező vagy bármi más. Az egyik fajta, azt és úgy csinálja amit szeret, ahogy jónak látja, ami belőle jön. Sajnos ezek a kevésbé felkapott és sikeres emberek, de a szakma és a hozzáértők mégis őket ismerik el. Róluk kevesebbet cikkezznek, nem kergetik őket a fotósok és nem keverednek botrányokba. A másikfajta pedig pénzt keres. Tudatosan azt és úgy csinálja, ami jobban eladható, értéktelen tucattermék amit hirtelen felkap a média és a közvélemény. Majd pár év múlva a kutya sem emlékszik rájuk. Legyem az akár lemez, akár film vagy sorozat amit csinálnak. Ők azok akik nem tudják feldolgozni, hogy fotósok kergetik őket, buliból buliba esnek részegen, mert nem tudnak mit kezdeni a hirtelen jött ismertséggel.
Majd amikor nem kiváncsi már rá senkisem, még botrányosabb viselkedésével próbál újra a középpontba kerülni, de amikor ez sem működik már akkor jönnek a keménydrogok és lecsúsznak a lejtő aljára.

Teljes mértékben egyetértés. beer.gif
A kisebb neveket (és ezek közt gyakran több a tehetségesebb is), vagy akár lehet nagyobb név is, csak nem azokban a körökben, akik a fórumozók átlag életkorának a kedvencei, nem veszik észre, pedig talán 100x többet érhetnek, mint a mostanában közkedvelt sztárocskák. A róluk szóló cikkekhez jó, ha van 2 oldal írva, itt meg fel lett hozva példaként Miley Cyrus és már 7 oldal arról szól, hogy 'ő nemmm ísh tsinála eszt!!444'... dry.gif
3 felhasználónak tetszik: _ToTo_, Fuller, Karina197
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok