Mennyit ér a sztárok szava? Hihetünk nekik?
2010. október 13. 17:26
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Ez van az emberek változnak.
2010. október 13. 17:28
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (eszterke92 @ 2010.10.13. 17:22)
ez a tisztasággyűrűs dolog csak azért van mert ezeknek a sztároknak a rajongói táboruk kb a 10-től a 12 éves kislányokig terjed ki, és hogy példát mutassanak nekik tisztasággyűrűt hordanak... amúgy meg kúrnak össze vissza... xD bár sztem ez a gyűrűs dolog egy kibaszott nagy hülyeség...
azt a jó kultúrált véleményedet...
2010. október 13. 17:31
Én nem is olvastam arról, hogy Miley meg Liam már lefeküdtek volna, mégse ért meglepetésként. Az egyik dalszövegében, a Permanent Decemberben van benne egy (szerintem) egyértelmű utalás.
Amúgy meg a másik téma... Én mikor ránézek itt oldalt a 'legolvasottabb hírek' listára, minden alkalommal elborzadok. Csak nézzetek végig rajta, hogy mikkel van tele. Selena véleménye Justinkáról, Mileyka titkos fogszabályzója, Selena véleménye Mileyról... Egyszóval még itt is minden a Disney körül forog, meg Justin Bíberről. És ez ellen sajnos nem tehetünk semmit. A neten mehetünk olyan honlapra, amin tutira nincsenek rajta, meg megtehetjük, hogy a tévében is mást nézünk, de valami úton-módon úgyis hallunk felőlük. Ez van.
Amúgy meg a másik téma... Én mikor ránézek itt oldalt a 'legolvasottabb hírek' listára, minden alkalommal elborzadok. Csak nézzetek végig rajta, hogy mikkel van tele. Selena véleménye Justinkáról, Mileyka titkos fogszabályzója, Selena véleménye Mileyról... Egyszóval még itt is minden a Disney körül forog, meg Justin Bíberről. És ez ellen sajnos nem tehetünk semmit. A neten mehetünk olyan honlapra, amin tutira nincsenek rajta, meg megtehetjük, hogy a tévében is mást nézünk, de valami úton-módon úgyis hallunk felőlük. Ez van.
2010. október 13. 17:34
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.10.13. 17:31)
Én nem is olvastam arról, hogy Miley meg Liam már lefeküdtek volna, mégse ért meglepetésként. Az egyik dalszövegében, a Permanent Decemberben van benne egy (szerintem) egyértelmű utalás.
igen, annak ellenére, hogy a legtöbb Disney sztárt én szeretem, ezekből a 'legolvasottabb hírekből' nekem is elegem van...Ne már, hogy csak ebből álljon az élet:O:O
1 felhasználónak tetszik:
Dancsy
2010. október 13. 17:38
Idézet (Kelsey @ 2010.10.13. 17:34)
igen, annak ellenére, hogy a legtöbb Disney sztárt én szeretem, ezekből a 'legolvasottabb hírekből' nekem is elegem van...Ne már, hogy csak ebből álljon az élet:O:O
Én is sok Disney sztárt szeretek, de jól megválogattam ám, és csak a tehetségeseket.
Mondjuk Miley zenéjével sincs semmi bajom, de mint ember, már kezd nagyon irritálni...
2010. október 13. 18:21
|
|
Barbykaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 516 Csatolások: 0 Azonosító: 132362 offline
|
jézusom!!! és akkor mi van?? mondjuk azt nem tudtam h Miley már nem szűz, de mostanában egyre korábban vesztik el a szüzességüket a fiatalok!!!
12-14 évesen a nagy rész már nem szűz!!! Miley el is késett már ideje volt. És ha tetoválva vannak?? nekik is fel kell nőni egyszer és Demi sem lett rossz ribanc attól még h tetkója van.
12-14 évesen a nagy rész már nem szűz!!! Miley el is késett már ideje volt. És ha tetoválva vannak?? nekik is fel kell nőni egyszer és Demi sem lett rossz ribanc attól még h tetkója van.
2010. október 13. 18:32
|
|
krisztike955visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 103158 offline
|
barbykka-nak igaza van!! de miley már tényleg elég züllött!!
2010. október 13. 18:34
Nekem most ki kellene borulnom, mert 'megalázták' a kedvenc sztáromat, Demit? Hát nem fogok. Én nem láttam azt, hogy ő sose szeretne magának tetoválást, de ha igaz, akkor oké. 
A Disney-ről.. Elegem van. Én NEM a Disneyt szeretem, hanem a kedvenc sztárom 'Disney's. Én nem értem,hogy hogy lehet ilyen kategóriákba sorolni a hírességeket. De mindegy. Grat a cikk írójának.
A Disney-ről.. Elegem van. Én NEM a Disneyt szeretem, hanem a kedvenc sztárom 'Disney's. Én nem értem,hogy hogy lehet ilyen kategóriákba sorolni a hírességeket. De mindegy. Grat a cikk írójának.
mermaid girl
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Egyetértek Barbykaa!!
am meg Deminek nem biztos tetkója van!
mi van ha csak henna v vmi ilyesmi...?
nekik is fel kell nőni!
(na jó nem annyira,mint amit Miley el akar érni)
am meg Deminek nem biztos tetkója van!
mi van ha csak henna v vmi ilyesmi...?
nekik is fel kell nőni!
(na jó nem annyira,mint amit Miley el akar érni)
|
|
Bettyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 135893 offline
|
Ez valami hülyeség,már megbocsájtsatok!Az a része igaz,hogy a sztároknak inkább az érdemes dolgokkal kéne foglalkozniuk,viszont ezt Demi és Miley pontosan meg is teszik!Mindketten jótékonykodnak,és egy teljesen normális klip és egy tetoválás nem nagy bűn...vagy mégis?
mermaid girl
2010. október 13. 18:37
Most hát abban igazad van, hogy Miley-nak nem így kéne viselkednie de ez az ő élete! Ne szóljunk már bele! Nem elég tökre teszik az életüket lesifotósok? És Demi! Ő nem csinált semmi rosszat! Őt miért kell piszkálni? Szerintem ez a cikk nagyon szemét és arra van kihegyezve, hogy piszkáljuk és lejárassuk szegényeket! És ez nagy szemétség!
2010. október 13. 19:06
|
|
hetty95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 133257 offline
|
ez a cikk egy nagy marhaság, már bocs!
ok, Miley-val kapcsolatban igazad van! Ebben nem vitatkoznék!
De Demivel mi bajod?! Még 1 botrányt nem olvastunk róla, mindig kedves és őszinte, főleg a rajongóival szemben! Arról nem is beszélve, h mostanság mennyit olvashatunk arról, h próbál segíteni a gyerekeken, a hátrányos helyzetűeken... (és ez nem csak reklámfogás, hanem figyelemfelkeltés, h mások is segítsenek az embereken, ahelyett, h lejárató hadműveletet tartsanak!)
Szerintem ez a cikk csak arra lenne való, h lejárassák azokat az embereket, akiket többen szeretnek, és példaképnek tartják számon.
ok, Miley-val kapcsolatban igazad van! Ebben nem vitatkoznék!
De Demivel mi bajod?! Még 1 botrányt nem olvastunk róla, mindig kedves és őszinte, főleg a rajongóival szemben! Arról nem is beszélve, h mostanság mennyit olvashatunk arról, h próbál segíteni a gyerekeken, a hátrányos helyzetűeken... (és ez nem csak reklámfogás, hanem figyelemfelkeltés, h mások is segítsenek az embereken, ahelyett, h lejárató hadműveletet tartsanak!)
Szerintem ez a cikk csak arra lenne való, h lejárassák azokat az embereket, akiket többen szeretnek, és példaképnek tartják számon.
2010. október 13. 19:16
Idézet (_ToTo_ @ 2010.10.13. 16:20)
Az igazság az, hogy 2 féle 'sztár' létezik, akár énekes, akár színész, rendező vagy bármi más. Az egyik fajta, azt és úgy csinálja amit szeret, ahogy jónak látja, ami belőle jön. Sajnos ezek a kevésbé felkapott és sikeres emberek, de a szakma és a hozzáértők mégis őket ismerik el. Róluk kevesebbet cikkezznek, nem kergetik őket a fotósok és nem keverednek botrányokba. A másikfajta pedig pénzt keres. Tudatosan azt és úgy csinálja, ami jobban eladható, értéktelen tucattermék amit hirtelen felkap a média és a közvélemény. Majd pár év múlva a kutya sem emlékszik rájuk. Legyem az akár lemez, akár film vagy sorozat amit csinálnak. Ők azok akik nem tudják feldolgozni, hogy fotósok kergetik őket, buliból buliba esnek részegen, mert nem tudnak mit kezdeni a hirtelen jött ismertséggel.
Majd amikor nem kiváncsi már rá senkisem, még botrányosabb viselkedésével próbál újra a középpontba kerülni, de amikor ez sem működik már akkor jönnek a keménydrogok és lecsúsznak a lejtő aljára.
Majd amikor nem kiváncsi már rá senkisem, még botrányosabb viselkedésével próbál újra a középpontba kerülni, de amikor ez sem működik már akkor jönnek a keménydrogok és lecsúsznak a lejtő aljára.
És van egy harmadik fajta is, aki mindkettőt szeretné, de ezek nem szokták általában vinni semmire. A legjobb példa lehetne erre az én kedvencem, aki utálja, ha megmondják neki, mit csináljon, tehát csak azt csinálja, amit ő akar, de emellett azt is akarja persze, hogy a legtöbb pénze legyen a legkevesebb munkából. Így aztán piacra dob sok értelmetlen dolgot, ami senkinek nem kell, de azt is csak az USA-ban vagy Mexikóban, mert Európába is elhozni már túl sok munka lenne. Aztán amikor az összes hasonló projektje becsődöl és ezt megírják az újságok, akkor meg azzal áll elő, hogy "hát sajnálom, nem tudtunk megegyezni, mert túl sok részesedést akart a cég" (nyilván, mert ha már valaki értelmetlen dolgokat csinál, akkor a szerződést ajánló cégnek is csak úgy éri meg, ha ők sokat kapnak belőle).
2010. október 13. 19:22
Idézet (JaneLover @ 2010.10.13. 17:07)
dóri! minden újság az volt tele, hogy Liam elvette a szüzességét. -.-
Az ilyen újságok szavának nem sok hitelt adhat az ember.
2010. október 13. 19:52
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Najó...ez a cikk egy nagy marhaság...Miley Cyrus-al tulajdonképpen valamennyire igazad van,bár nem lehet pontosan tudni h szűz-e még -.- ezt csak ő tudja az újságok hülyeséget irnak...Viszont Demi Lovatóval EGYÁLTALÁN nem értek egyet! Most komolyan mibajod vele? ő az egyik legrendesebb sztár...komolyan olvastál már róla botrány cikket? ő még szinte egyetlen botrányba se keveredett bele-.- a tetkós ügy meg...változhat az ember izlése istenem,lehet hogy kicsit elfogult vagyok de ez az igazság -.- és tulajdonképpen Miley-val sem értek annyira egyet..neki ez a stílus tetszik..ha ezt nem fogadod el akk.ne nézd a klipjét és ennyi -.- mind a ketten nagyon rendes emberek és jótékonykodnak rendszeresen (ha olvastad volna az előző híreket) tehát szerintem ezzel a cikkel sok rajongót megbántottál...
Dancsy
2010. október 13. 19:54
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Én csak az első oldalt olvastam végig még!!
De nekem a véleményem az, hogy azért jó lenne szét nézni kinek tetszik ez a cikk? Akiknek a kedvence között nincs Demi vagy Miley! (a legtöbbje) Másik dolog azt is megnézni, hogy mindenkinek az a sztár "szent" aki a kedvence úgy látom, azért csak úgy hozzáteszem, hogy Demi és Miley is tett már le az asztalra nem egy dolgot!!
És még a sztároknak is magán dolga, hogy kivel veszíti el a szüzességét és, hogy milyen tetoválást csináltat!!! És bele lehetne abba is gondolni, hogy Demi valószínűleg nem vagánykodásból csináltatta a tetoválást, mert akkor nem olyan helyen lenne ahol csak strandon látni! Lehetett az érzelmi okokból is vagy akármi...
És aki csinálta a cikket, csak azért csinálta, hogy kicsit mocskolja őket mert nem szereti!!
Szóval Jane attól, hogy te nem szereted még más szeretheti nem gondolod??
De nekem a véleményem az, hogy azért jó lenne szét nézni kinek tetszik ez a cikk? Akiknek a kedvence között nincs Demi vagy Miley! (a legtöbbje) Másik dolog azt is megnézni, hogy mindenkinek az a sztár "szent" aki a kedvence úgy látom, azért csak úgy hozzáteszem, hogy Demi és Miley is tett már le az asztalra nem egy dolgot!!
És még a sztároknak is magán dolga, hogy kivel veszíti el a szüzességét és, hogy milyen tetoválást csináltat!!! És bele lehetne abba is gondolni, hogy Demi valószínűleg nem vagánykodásból csináltatta a tetoválást, mert akkor nem olyan helyen lenne ahol csak strandon látni! Lehetett az érzelmi okokból is vagy akármi...
És aki csinálta a cikket, csak azért csinálta, hogy kicsit mocskolja őket mert nem szereti!!
Szóval Jane attól, hogy te nem szereted még más szeretheti nem gondolod??
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.