Mennyit ér a sztárok szava? Hihetünk nekik?
2010. október 13. 16:55
Idézet (wannascream @ 2010.10.13. 16:50)
De hát azok véletlen szivárognak ki.

Valaki véletlenül rajtahagyja a képeket a kártyán, felmásolja őket a gépre és véletlenül elküldi őket a The Sun-nak, Daily Mail-nek és az Egotastic weboldalnak. És indokolatlanul lesz a számláján több pénz aznap estére
2010. október 13. 16:57
El tudom képzelni, hogy xy (nem mondok nevet) tölti fel a meztelen képeit a netre, majd amikor mindegyik felkerült a hálózatra, előkapja a hiper-szuper-mega-giga telefonját és hívja a rokonságot, hogy hát úristen valaki feltörte a mobilját és feltette a netre a képeket...
2010. október 13. 16:58
Idézet (nOmiee @ 2010.10.13. 16:57)
El tudom képzelni, hogy xy (nem mondok nevet) tölti fel a meztelen képeit a netre, majd amikor mindegyik felkerült a hálózatra, előkapja a hiper-szuper-mega-giga telefonját és hívja a rokonságot, hogy hát úristen valaki feltörte a mobilját és feltette a netre a képeket... 
Szerintem tőlük még annyira sem tellik hogy sajátmaguk töltsék fel a képeket.
2010. október 13. 17:01
|
|
JaneLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 135233 offline
|
én még csak tizenhárom és fél éves vagyok, nekem mégis ez a véleményem róluk. Nekem, akinek még nagy Disney imádata kellene, hogy legyen... sokan lehülyéztek, nekem ugrotok, mert van véleményem. KIKIÁLTOM, hogy nekem ez a véleményem! ez vagyok én.
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2010. október 13. 17:04
Idézet (JaneLover @ 2010.10.13. 17:01)
én még csak tizenhárom és fél éves vagyok, nekem mégis ez a véleményem róluk. Nekem, akinek még nagy Disney imádata kellene, hogy legyen... sokan lehülyéztek, nekem ugrotok, mert van véleményem. KIKIÁLTOM, hogy nekem ez a véleményem! ez vagyok én.
13 évesen nem muszáj hogy Disney imádatod legyen, sőt, inkább ne is legyen. Walt Disney forogna a sírjában ha tudná hogy mik történnek a Walt Disneynél manapság. Húzd ki magad és légy büszke arra hogy nem vagy vevő ilyen mondvacsinált dolgokra
Grace Benning
2010. október 13. 17:06
|
|
JaneLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 135233 offline
|
ezt csinálom! büszke vagyok a véleményemre. ez vagyok én, ha nem tetszik, ne nézz rám, ne ismerj meg. köszönöm, hogy néhányan azért képesek vagytok értékelni a munkámat.
kateblock
2010. október 13. 17:06
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Hát először is nem ártana azt tisztázni, hogy ami az újságokban megjelenik az tényleg a valóság -e vagy csak egy újságíró agyszüleménye.
2010. október 13. 17:10
Hát nem is tudom... én rögtön azt szúrtam ki, hogy a cikkben rengeteg a kérdés. És azt sem értem, hogy miért pont most kell erről írni? :S Mármint: 1, Miley már nagyon régóta nem szűz. 2, Demit a NYARALÁSA közben kapták lencsevégre, NYÁRON. Nem sértésnek mondtam, csak furcsa, hogy miért pont most. Amúgy pedig az ötlet jó. Szerintem sem lehet már annyira bízni a sztárokban. :|
2010. október 13. 17:13
Idézet (JaneLover @ 2010.10.13. 17:11)
azért írtam, mert most fogalmazódott meg bennem az ötlet
Értem.
Ez nekem eddig eszembe se jutott.
2010. október 13. 17:22
ez a tisztasággyűrűs dolog csak azért van mert ezeknek a sztároknak a rajongói táboruk kb a 10-től a 12 éves kislányokig terjed ki, és hogy példát mutassanak nekik tisztasággyűrűt hordanak... amúgy meg kúrnak össze vissza... xD bár sztem ez a gyűrűs dolog egy kibaszott nagy hülyeség...
2010. október 13. 17:26
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Sok dologgal egyet értettem, persze, de szerintem ez a cikk elég hatásvadászra sikeredett, erőltetett, túl drámai akar lenni, és van egy kis szappanoperás feelingje is, főleg a végén. Azt hiszem az előttem írok megcáfolták, hogy Miley nem lenne szűz (remélem, ugyanis ezt senki sem tudhatja biztosra! még aki nagyon-nagyon okosnak érzi magát, mint ahogy itt sokan, az sem).
De ettől függetlenül, én sem értem, hogy sok személy hogyan lett sztár. Se emberileg értékelhető dolgot nem tett (igen, maximum a segítség a rászorulókon, de valahogy csak reklám szaga lesz neki...!), sokan még csak nem is mondhatók el tehetségesnek, valahogy mégis híresek lettek, és persze baromi gazdagok, amivel a legtöbb sztár (vagyis ahogy utaltok rá, celeb) tényleg rosszul él vissza.
Na mindegy, ennek ellenére, hogy tudunk a dolgaikról, szeretjük őket, néha meg sem tudjuk magyarázni miért. De ez a világ már csak így működik, én próbálok hozzászokni! De most elásom magam a föld mélyére, az ármánykodások és pletykák közé, vagyis mégsem, hiszen ott az igazság lapul, arra várva az a szegény, hogy valaki megtalálja...
No, ilyet én is tudok...
De ettől függetlenül, én sem értem, hogy sok személy hogyan lett sztár. Se emberileg értékelhető dolgot nem tett (igen, maximum a segítség a rászorulókon, de valahogy csak reklám szaga lesz neki...!), sokan még csak nem is mondhatók el tehetségesnek, valahogy mégis híresek lettek, és persze baromi gazdagok, amivel a legtöbb sztár (vagyis ahogy utaltok rá, celeb) tényleg rosszul él vissza.
Na mindegy, ennek ellenére, hogy tudunk a dolgaikról, szeretjük őket, néha meg sem tudjuk magyarázni miért. De ez a világ már csak így működik, én próbálok hozzászokni! De most elásom magam a föld mélyére, az ármánykodások és pletykák közé, vagyis mégsem, hiszen ott az igazság lapul, arra várva az a szegény, hogy valaki megtalálja...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.