Mennyit ér a sztárok szava? Hihetünk nekik?
2010. október 13. 16:31
Jajj,hagyjátok békén szegény Demit;D Ő egy ártatlan ember xDDD
2010. október 13. 16:31
|
|
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline
|
Idézet (JaneLover @ 2010.10.13. 16:30)
mondom: ha nem tetszik, ne olvasd el. amúgy pedig. Szerinted azért látogatott el néhány gyerekhez, meg egy iskolához, mert akarta? Dehogy is! Gondolod, hogy azért, mert ő jó kislány? Ez csak pénz kérdése! Ha adnak pénzt, ő megy!
Azért nem Magyarországon vannak =)
2010. október 13. 16:32
Nem az az érdekes, hogy mit mondanak, hanem az, amit csinálnak. Ha nem őszinték, az úgyis kiderül – előbb vagy utóbb – a tetteikből. Nyilvánvaló, hogy mivel közéleti személyiségek, a normálisabb sztárok sokszor kénytelenek nem megmondani az igazat, ha az érdekeket sértene. De ilyenkor a normálisabbik az csak hallgat. E tekintetben a kedvencemet sem védem, sőt. Neki is megvannak ám a dolgai.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. október 13. 16:33
wannascream kedves kérlek e téren ne oktas ki szóval
és másrész szerintem nem tetted jol hogy megírtad ezt a coikket de hát a te véleményed
és másrész szerintem nem tetted jol hogy megírtad ezt a coikket de hát a te véleményed
2010. október 13. 16:34
Valahogy éreztem, hogy rengeteg olyan elfogult rajongó lesz, akinek nem fog tetszeni a cikk és le fogja írni a véleményét több-kevesebb sikerrel... Na, így legyen ötösöm a lottón!
2010. október 13. 16:34
|
|
JaneLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 135233 offline
|
mekkora közfelháborodás két olyan sztárért, akit még csak a kitalált pénzcsináló dolgokból ismertek.
én bírom a szidást. haha
1 felhasználónak tetszik:
wannascream
2010. október 13. 16:35
szerintem neked hiányzik a pozitív látásod azt hiszed csak a pénz fontos mindenkinek na mindegy de azért tiszteletbe tarthatnád más érzéseit !
2010. október 13. 16:35
|
|
JaneLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 135233 offline
|
gondolom gondolatban elmondtok minden szarnak, pedig csak kifejtettem a véleményemet. Ahogyan ti is megcsináltátok, én is megcsinálhatom. Ha zavar, akkor ott van a piros X, oké?
2010. október 13. 16:36
máskép is ha nem szereted a sztárokat miért vagy itt?
2010. október 13. 16:36
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (MadamA @ 2010.10.13. 16:28)
Ez hülye cikk! Miért ne lehetne Deminek tetkója, és mileynak miért kötelező szűznek lennie? A videoklippjei amúgy meg nem durvák annyira, mint azt képzeled! Amúga meg miért lenne reklám az hogy nem akar tetkót???
Mileykának azért kéne szűznek lennie, mert van tisztasággyűrűje, szóval csak esküvő után szexelhetne.
Képzeld, én láttam a klipjeit, és szerintem nem így kéne viselkednie, ráadásul annyira görcsösen próbál szabadulni a Hannah Montana-imidzstől(fogadunk, hogy ugyanazzal a menedzserrel, aki kialakította a jókislány-imidzsét is?), hogy biztos nem fog sikerülni neki. Megy a süllyesztőbe a többi ex-tinisztárocska mellé.
Marketing. A sztárélet arról szól, hogy felkeltsük a "közemberek" figyelmét, hogy pénzt szerezzünk. Nem az a lényeg, hogy mit mondanak, hanem, hogy mondják, és hogy ezek után az emberek beszéljenek róluk. Szerinted viccből van sok sztárnak rengeteg botránya? Nem. Azért vannak, hogy figyeljenek rájuk és kapják a lóvét minden sz*rért.
2010. október 13. 16:37
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Szerintem ebben a cikkben nem volt semmi durva. Nem kellene ennyire kibukni rajta. Mindannyiunk kedvenceinek meg vannak a maguk "sötét" dolgai, ezt kár is tagadni. Ők sem tökéletesek és tudjátok mit? Nem is kell annak lenniük. Legyenek csak olyanok, amilyenek és mi meg majd eldöntjük, hogy szeretjük-e őket a hibáikkal együtt is.
2010. október 13. 16:38
|
|
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline
|
Mondjuk ebben igaza van Bloombeának h. te csaj arról tudsz beszélni,hogy a pénz,pénz,pénz....Miért? Szerinted Selena nem azért cisnálja ezt meg azt? Mások nem csak a pénzért cisnálnak meg oylan dolgokat amikhez nincs kedvük? Tény és való vannak oylanok akik csak pénzért...DE Demi nem ilyen.Mileyt sem ilyennek ismerem,de meglehet h. vlmi ős is csak a pénzért tesz.
2010. október 13. 16:39
Szerintem ebben a cikkben nem volt semmi durva. Nem kellene ennyire kibukni rajta. Mindannyiunk kedvenceinek meg vannak a maguk "sötét" dolgai, ezt kár is tagadni. Ők sem tökéletesek és tudjátok mit? Nem is kell annak lenniük. Legyenek csak olyanok, amilyenek és mi meg majd eldöntjük, hogy szeretjük-e őket a hibáikkal együtt is
PONTOSAN
PONTOSAN
2010. október 13. 16:40
|
|
JaneLoverúj tag |
|
ki a franc beszélt itt Selena Comezről? Ki a franc?
Pénz, vagyis Marketing. Eladás. Őket eladták, hogy legyen pénzük. A pénz nem minden, de fontos, mert ezért vannak tömeggyártású sztárok. Vagyis ők inkább celebek. A sztárok azok, akik tényleg megérdemlik, mert tehetségesek, és képesek normálisan viselkedni. Nem kell rángatnod magadat a kamerának, hogy befuss!
2010. október 13. 16:41
hadjuk okos enged szamár szenved (legalábbis így van a közmondás)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.