Mennyit ér a sztárok szava? Hihetünk nekik?
2010. október 13. 16:16
|
|
JaneLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 135233 offline
|
csak a cikkeket elolvasva felháborodtam, hogy nagyrészt senki sem mond igazat. NEm az a gond, hogy nem árulnak el mindent, hanem az, hogy egyszer azt mondanak, egyszer meg mást. Döntsék el, hogy mit akarnak. Csak ennyi a cél. A magánélet magánélet. De akkor miért hazudnak nekünk?
2010. október 13. 16:18
Ez a cikk két Disney sztár kivesézéséről szól, akik nem tökéletesek. És én nem vagyok Miley Cyrus rajongó, de most neki kötelező szűznek lennie, és olyan visszafogott videóklippeket csinálnia, mint Selena Gomeznek és Demi Lovatónak. Deminek nem lehet tetoválása, mert Disney sztár, és szerintem nem mondott semmit ami arra utalna, hogy nem szeretne tetoválást.
@Liafen egyet értek. Meg nem kellett volna ilyen sértően megfogalmazni az egész cikket.
@Liafen egyet értek. Meg nem kellett volna ilyen sértően megfogalmazni az egész cikket.
2010. október 13. 16:20
hé te nagyon levagy maradva hagyd békén mileyt és demit mert sok eber szereti ket ahogy én is és ha tudni akkarod miley még szűz és nagyon is rendes,demi pedig nemrég egy korházban járt beteg gyerekeknél,máskor meg ellátogatot egy suliba és ott i ajándékozott szerintem igen is példaképek igaza van lina21-nek hülye cikk
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (JaneLover @ 2010.10.13. 16:16)
csak a cikkeket elolvasva felháborodtam, hogy nagyrészt senki sem mond igazat. NEm az a gond, hogy nem árulnak el mindent, hanem az, hogy egyszer azt mondanak, egyszer meg mást. Döntsék el, hogy mit akarnak. Csak ennyi a cél. A magánélet magánélet. De akkor miért hazudnak nekünk?
Azért hazudnak, mert neked semmi közöd ahhoz, hogy ő kivel jár/kivel vesztette el a szüzességét/akar-e tetkót/stb...
És azt is vegyük figyelembe, hogy nem tudhatjuk, ki mögött áll egy-egy ember, aki megmondja nekik, hogy mit kell csinálniuk/mondaniuk. Az egész célja a reklám, hogy beszéljenek róluk, hogy odafigyeljenek rájuk; nem számít, hogy mivel, de valamivel fel kell hívni a figyelmet. Persze, tisztelet a kivételnek.
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Az igazság az, hogy 2 féle 'sztár' létezik, akár énekes, akár színész, rendező vagy bármi más. Az egyik fajta, azt és úgy csinálja amit szeret, ahogy jónak látja, ami belőle jön. Sajnos ezek a kevésbé felkapott és sikeres emberek, de a szakma és a hozzáértők mégis őket ismerik el. Róluk kevesebbet cikkezznek, nem kergetik őket a fotósok és nem keverednek botrányokba. A másikfajta pedig pénzt keres. Tudatosan azt és úgy csinálja, ami jobban eladható, értéktelen tucattermék amit hirtelen felkap a média és a közvélemény. Majd pár év múlva a kutya sem emlékszik rájuk. Legyem az akár lemez, akár film vagy sorozat amit csinálnak. Ők azok akik nem tudják feldolgozni, hogy fotósok kergetik őket, buliból buliba esnek részegen, mert nem tudnak mit kezdeni a hirtelen jött ismertséggel.
Majd amikor nem kiváncsi már rá senkisem, még botrányosabb viselkedésével próbál újra a középpontba kerülni, de amikor ez sem működik már akkor jönnek a keménydrogok és lecsúsznak a lejtő aljára.
Majd amikor nem kiváncsi már rá senkisem, még botrányosabb viselkedésével próbál újra a középpontba kerülni, de amikor ez sem működik már akkor jönnek a keménydrogok és lecsúsznak a lejtő aljára.
2010. október 13. 16:21
@Bloombea
hé te nagyon levagy maradva hagyd békén mileyt és demit mert sok eber szereti ket ahogy én is és ha tudni akkarod miley még szűz és nagyon is rendes,demi pedig nemrég egy korházban járt beteg gyerekeknél,máskor meg ellátogatot egy suliba és ott i ajándékozott szerintem igen is példaképek igaza van lina21-nek hülye cikk
Pontosan
Pontosan
2010. október 13. 16:21
Idézet (JaneLover @ 2010.10.13. 16:16)
Sokkal érdekesebb egyszer azt mondani hogy 'igen, rászoktam a drogra' utána meg azt hogy 'csak belekeveredtem de már kint vagyok belőle'. Hírverés céljából hazudnak, mi másért tennék?
2010. október 13. 16:23
|
|
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline
|
Figyelj..Miley is disney sztár neki is van.... Méghozzá a szive alatt egy rákos beteg kislányért,akivel jóban volt(Vanessa) és érte cisnáltatta a tetoválást és még egy vlhol egy egészségügyi alapitvány jele.mega LOVE a fülében az már az ő dolga szerintem...Ha jól néztem a bikinis képeket Deminél neki is vlmi jel volt ,biztos,hogy sokat jelent neki aza tetoválás,ha azt mondta h. nem cisnáltat,mégis megtette.Miley klippjeit meg az előzőkkel hasonlitgatják,csakhogy Miley nem 14 éves már hanem 18...Selena és Miley stilusa és természete sokban különbözik egymástól,őket nem kéne összehasonlitani....
2010. október 13. 16:23
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Bloombea @ 2010.10.13. 16:20)
Talán ismered?
Nem akarom lerombolni az illúzióidat, de valószínűleg, amit csinálnak, azt nem önként csinálják. Megmondják nekik, hogy mivel tudnak több pénzt szerezni, hogy hogyan lesznek ismertek. Nem csak az adott sztárnak jó, ha figyelnek rá, hanem a menedzserének is - ő irányít mindent.
(Nem azt mondom, hogy mindenkinél így van, de szinte mindenki mögött áll egy menedzser, aki megtervezi a karrierjüket.)
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. október 13. 16:26
de ez a cikk nem minden esetben igaz, vannak olyan sztárok akik igenis megérdemlik a "sztár" címet, azok akik nem csapják be rajongóikat, azok akiknek fontosabb a becsület, mint pl. a bulizás, azok akik letettek valamit az asztalra, azok akikről kevesebbet hallani. Na azok cáfolják meg ezen cikket. És most plz. ne vessetek meg .. de szerintem részben igazam van.
2010. október 13. 16:26
|
molnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 132470 offline
|
jó cikk, csak kicsit utána kéne nézni a dolgoknak, ugyanis Miley és Liam még együtt vannak...
a másik pedig a szüzesség...ebben egyetértek kateblock-kal
Demiről pedig annyit, hogy 18 évesen szerintem meg tudja ítélni, hogy mi jó neki és mi nem...ha pedig nem, akkor az az ő hibája...előbb kellett volna gondolkodni ( és ez igaz Miley dolgaira is)
a másik pedig a szüzesség...ebben egyetértek kateblock-kal
Demiről pedig annyit, hogy 18 évesen szerintem meg tudja ítélni, hogy mi jó neki és mi nem...ha pedig nem, akkor az az ő hibája...előbb kellett volna gondolkodni ( és ez igaz Miley dolgaira is)
2010. október 13. 16:27
|
jucus10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 321 Csatolások: 1 Azonosító: 130785 offline
|
Sztem azt csinálnak amit csak akarnak.Nem mi mongyuk meg nekik h szokjanak rá a cigire.Ők saját maguk döntik el,és mi nem szolhatunk bele.Az Ő döntésük, az ő felelőségük!!!!!!!!!!!!
2010. október 13. 16:27
|
|
JaneLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 135233 offline
|
ebben az a poén, hogy mindenki óvva védi őket. annyira berögzültek már az agyatokba. csak egyetlen egy gond van itt: mindig máshogy viselkedik. Oké, ember, semmi gond. Én is ember vagyok, van saját véleményem. Ha nem tetszik, akkor egyszerű, és nagyszerű: nem feltétlenül kell, hogy elolvassátok. Csak néhány ember nem bírja a hazugságot, és ezek a tömeggyártmányos kollekciók (Miley és a többiek) azért vannak kitalálva, hogy a mögöttük lévő emberek rengetek pénzt kaszálhassanak. Mindenkinek más a véleménye. Ez van! Ezt kell szeretni!
2010. október 13. 16:28
|
MadamAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 134451 offline
|
Ez hülye cikk! Miért ne lehetne Deminek tetkója, és mileynak miért kötelező szűznek lennie? A videoklippjei amúgy meg nem durvák annyira, mint azt képzeled! Amúga meg miért lenne reklám az hogy nem akar tetkót???
2010. október 13. 16:30
|
|
JaneLoverúj tag |
|
mondom: ha nem tetszik, ne olvasd el. amúgy pedig. Szerinted azért látogatott el néhány gyerekhez, meg egy iskolához, mert akarta? Dehogy is! Gondolod, hogy azért, mert ő jó kislány? Ez csak pénz kérdése! Ha adnak pénzt, ő megy!
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.