Starity

Mount Everestnyi sztár a Starityn

2 oldal 1 2
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. október 13. 13:26 #21
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vikici @ 2010.10.13. 13:20)
Igen, ezen én is gondolkoztam, hogy lesz vele valami gubanc. De azt is lehetne, hogyha nincs jól megszerkesztve vagy csak régen foglalkoztak vele, akkor elkellene venni tőle, és egy "büntetést" kellen neki adni. Pl: 2 hétig nem fogadhat sztár adatlapot, vagy nem vehet fel újjakat. Más ötletem nincs sad.gif

Ha már nem tudjuk megakadályozni hogy csináljanak boldog boldogtalannak adatlapot, ez segíthetne valamit a helyzeten, elviselhetőbb lenne.
1 felhasználónak tetszik: Vikici
2010. október 13. 13:28 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (kriszti145 @ 2010.10.13. 13:22)
még az lenne jó, ha nem szerkeszti 3 hónapja akkor a rendszer automatikusan elveszi az adatlapot  smileeee.gif

Igen, csak az a baj, hogy ezzel még a probléma nem lesz megoldva. Mert addig legalább tartozott valakihez, utána meg már senki nem fogja szerkeszteni garantáltan. Mivel senkire sem lehet rákényszeríteni olyan sztárokat, akiket nem ismer. Itt a megoldás egyszerűen az lenne, hogy pl. mindenki csak 3 adatlapot szerkeszthetne. Majdnem 80 000 felhasználó van, ami azt jelenti, hogy tízszer annyi, mint ahány sztár, tehát ha csak minden 10. felhasználó szerkesztene 1 adatlapot, de azt rendesen, nem lenne semmi gond... ehhez képest még így is rengeteg adatlapnak nincs gazdája.
2010. október 13. 13:30 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.13. 13:28)
Igen, csak az a baj, hogy ezzel még a probléma nem lesz megoldva. Mert addig legalább tartozott valakihez, utána meg már senki nem fogja szerkeszteni garantáltan. Mivel senkire sem lehet rákényszeríteni olyan sztárokat, akiket nem ismer. Itt a megoldás egyszerűen az lenne, hogy pl. mindenki csak 3 adatlapot szerkeszthetne. Majdnem 80 000 felhasználó van, ami azt jelenti, hogy tízszer annyi, mint ahány sztár, tehát ha csak minden 10. felhasználó szerkesztene 1 adatlapot, de azt rendesen, nem lenne semmi gond... ehhez képest még így is rengeteg adatlapnak nincs gazdája.

nekem is volt pár adatlapom de sajna le kellet mondjak rolük, s csak a fontosabakat hagytam meg
2010. október 13. 19:55 #24
- törölt felhasználó -    
Nekem volt 5, egyet elvettek, és egyről lemondtam!
2010. október 13. 19:57 #25
- törölt felhasználó -    
Meg hát itt mindenkinek igaza van! Tök feleslegesek itt a sztárok, mármint ott van Kubik akárki, és annyit tett, hogy egy filmben (nemtoom a címét) egy levelet felvett az útról és ennyi volt a nagy szerep! EZt énis megtudtam volna csinálni dry.gif!
2011. február 22. 15:15 #26
Crissyke
Crissyke
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 115
Csatolások: 69
Azonosító: 44997
hol kell uj sztáradatlapot létrehozni?? már azthiszem mindent átnéztem, de nem tudok rájönni biggrin.gif:D
2 oldal 1 2
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!