Starity

Te bírod az emosokat?

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. augusztus 13. 14:18 #161
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fancsababa @ 2015.01.22. 17:45)
Én bírom őket, sőt magam is AZ vagyok!
Mi is normális emberek vagyunk, csak érzelgősebbek, egyedi stílussal. Bár rühhellem azokat akik annak tettetik magukat, csak hogy menőzzenek!! És nem mindenki vágja az erét, azt a depisek csinálják. Utálom ha valaki anélkül beszél, hogy nincs is tisztában a szó jelentésével! Én azért vagyok emo, mert ez a stílus és az olyan zenék tetszenek, és szeretek elzárkózni a világtól. Mi ezzel a gond, kérdezem azoktól akik csupa negatívan szoltak hozzá??! Mi se piszkálunk senkit amiatt, hogy hogyan öltözködik és mit szeret, akkor minket miért kell???! Egyszerűen nem értem... -.- Tisztelet a kivételnek!

thumbsup.gif
2015. augusztus 13. 14:20 #162
- törölt felhasználó -    
Igen, bírom őket, közel áll hozzám ez a stílus, és én magam is kezdek azzá alakulni. Azért mondom, hogy csak alakulok, mert volt tavaly egy sajnálatos kitérőm, egy ember befolyására majdnem teljesen megváltozott az ízlésem. De már töröltem őt az életemből, és újra visszatértem önmagamhoz. smileeee.gif
2015. augusztus 13. 15:21 #163
- törölt felhasználó -    
Nem állok közel a stílushoz, sőt.
Viszont eléggé sok ismerősöm emo, és teljesen rendben vagyok velük, nagyon kedvesek és aranyosak, sajnos kitaszítják őket csak mert másabbak mint a plázap*csák.
1 felhasználónak tetszik: I love music 2001
2015. október 23. 20:33 #164
I love music 2001
I love music 2001
visszatérő vendég

Státusz~Fell into another hole again. It's like I'm sleepwalking~♡
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 463
Csatolások: 19
Azonosító: 247291
Nem rossz a stílusuk. Nincs velük semmi bajom. És nem csak az emosok szokták magukat vagdosni. Nekem is van olyan osztálytársam aki ezt csinálja és a saját elmondása szerint ki nem állhatja őket.
2015. október 23. 20:45 #165
- törölt felhasználó -    
Hát..a legjobb barátnőm emos (és még a nővére is az xdd) és semmi bajom nincsen velük. Mondjuk, hogy őszinte legyek eleinte nem nagyon bírtam őket, de rájöttem hogy ők is ugyan olyan ember mint én. Csak ő inkább rockos zenét hallgat, fejtetőtől talpig feketébe jár, feketére festi a haját, pierszinget csináltat magának és tetoválásokat szeretne csináltatni, mint szinte mindenki.
2016. február 24. 12:41 #166
megeszekvalakit
megeszekvalakit
hunter

Státuszso what's the plan, exactly? -don't die
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2863
Csatolások: 672
Azonosító: 239298
emos... xd mielőtt valamilyen stílusirányzatot elküldtök a fenébe meg is kéne tanuljátok leírni. esetleg emo... ez olyan mintha a swag-et "swages"-nek mondanátok biggrin.gif
egyébként nem minden "emos" vagdossa magát, keveritek a szezont a fazonnal. az vagdossa magát, aki úgy gondolja hogy neki azt kell. és az "emos" stílust azok veszik fel (a legtöbben), akik vagdosság magukat
szerintem egy nagyon bizarr stílus, ismerek pár emot személyesen is. sok embernek jól áll, de sokkal többnek nem... rohog.gif
2016. február 24. 16:12 #167
- törölt felhasználó -    
Hát ha valakinek tetszik a stílus, akkor egézségére.
De ha valaki emo akkor se bunkózzon , meg ne tegyen már kárt magában, mert az emo nem egy viselkedés, az emo egy stílus.
Nekem nagyon nem tetszik az emo, nagyon messze van tőlem.. dehát kinek mi. ^^
2016. február 24. 16:16 #168
- törölt felhasználó -    
Nekem 2 ismerősöm van, akinek ilyen stílusa van.
Egyik lány, másik fiú.
Mindkettőnek jól áll. Flegmák kissé, de semmi komoly.
Mindegyiküknek van piercingje és cigizik.
Lánc, bakancs, fekete télen-nyáron.
Szóval, igen.
2016. február 24. 17:57 #169
- törölt felhasználó -    
Nekem semmi bajom sincs az emosokkal, ugyanolyan emberek mint mi, bár tőlem messzem áll ez a stílus, de semmi bajom velük. Bírom őket.
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!