milyen sok utálkozó van itt. ez az amit ki nem állhatok a sztereotípiát, az általános előítéletet. először is nem 'emos' mert olyan szó nincsen, hanem simán emo. van egy ismerősöm, aki emonak vallja magát. és nem vágja az ereit, nem hülye és nem beszél mindig a világfájdalmairól. teljesen normális, 5-ös tanuló és kedves lány. neki csak az öltözködési stílusa olyan.
mindenkinek joga van kimutatni az egyéniségét, kifejezni önmagát, amíg nem ütközik a törvénybe. nekem egy bizonyos határig semmi bajom sincs velük.
és milyen idióta téma már ez...
Te bírod az emosokat?
2012. november 25. 20:11
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Idézet (eszti29 @ 2012.11.25. 18:45)
milyen sok utálkozó van itt. ez az amit ki nem állhatok a sztereotípiát, az általános előítéletet. először is nem 'emos' mert olyan szó nincsen, hanem simán emo. van egy ismerősöm, aki emonak vallja magát. és nem vágja az ereit, nem hülye és nem beszél mindig a világfájdalmairól. teljesen normális, 5-ös tanuló és kedves lány. neki csak az öltözködési stílusa olyan.
mindenkinek joga van kimutatni az egyéniségét, kifejezni önmagát, amíg nem ütközik a törvénybe. nekem egy bizonyos határig semmi bajom sincs velük.
Ha csak az öltözködése olyan, akkor nem emo, hanem scene. Az emo az "emotional" (érzelmes) szóból ered. Eredetileg egy zenei stílus volt (és még most is az), a punk egyik ága. Az érvagdosás, hello kittyzés, világfájdalom csak később terjedt el azoknál, akik divatból öltözködnek úgy, ahogy anno először az emo zenészek... Persze ma már sajnos ez utóbbit nevezi a köznyelv emonak (tévesen pedig emósnak)
(És nem, én NEM vagyok emo, mielőtt még valaki azt hinné
2012. november 25. 23:51
|
|
eszti29amazon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 2148 Csatolások: 412 Azonosító: 132965 offline
|
Idézet (minibogárka @ 2012.11.25. 20:11)
Ha csak az öltözködése olyan, akkor nem emo, hanem scene. Az emo az "emotional" (érzelmes) szóból ered. Eredetileg egy zenei stílus volt (és még most is az), a punk egyik ága. Az érvagdosás, hello kittyzés, világfájdalom csak később terjedt el azoknál, akik divatból öltözködnek úgy, ahogy anno először az emo zenészek... Persze ma már sajnos ez utóbbit nevezi a köznyelv emonak (tévesen pedig emósnak)
)
hát öltözködésben meg zenei ízlésben olyan a barátnőm (bocsánat ezt kihagytam), de tényleg tök normális. ez csak egy példa volt a sok előítéletes embereknek.
2012. november 26. 00:26
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Idézet (eszti29 @ 2012.11.25. 23:51)
hát öltözködésben meg zenei ízlésben olyan a barátnőm (bocsánat ezt kihagytam), de tényleg tök normális. ez csak egy példa volt a sok előítéletes embereknek.
Akkor visszavontam a scene-es dolgot, és egyetértek veled. (:
2012. december 10. 06:43
Nekem nincs velük bajom.Mindenkinek megvan a saját stílusa.
2013. április 05. 21:40
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Nekem egyáltalán nincs bajom velük, az öltözködési stílusuk egészen tetszik is
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2013. április 05. 22:33
Nekem megvan róluk a véleményem. Az ő dolguk, hogy hogyan fejezik ki magukat, de tartsák meagukat távol tőlünk!!
2013. április 07. 09:53
|
|
Hugikah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 953 Csatolások: 75 Azonosító: 169226 offline
|
2013. április 07. 10:51
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Különösebben nincs semmi bajom velük
2013. június 03. 22:15
Nincs jogom ítélkezni felettük. Nem a stílus miatt fogom bírni avagy nem bírni őket.
2013. június 04. 09:42
Nem bírom az ilyen direkt depresszív, önmagukat "menőségből" vagdosó nemtudommegmondanimilyennemű lényeket.
2013. november 12. 18:04
Maga az emo érzelmest jelent szóval olyan értelembe semmi, csak az a baj hogy inkább csak sajnáltatják magukat pedig a többségnek mindene meg van.Maga a kinézettel semmi bajom ha nem megy el nagyon durvábba.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.