szerintem a legtöbb "emo" csak azért választja ezt a stílust, mert menő. éppen ezért én nem szeretem az emokat. még azokat sem, akik akkor sem fognak megváltozni, amikor már nem ez lesz a divat.
Te bírod az emosokat?
2011. június 30. 13:30
|
|
VandiAM |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 3860 Csatolások: 66 Azonosító: 130677 offline
|
Először is hadd javítsam ki a téma indítóját. Nem emos, hanem emo.!
demendeggy.
szerintem a legtöbb "emo" csak azért választja ezt a stílust, mert menő. éppen ezért én nem szeretem az emokat. még azokat sem, akik akkor sem fognak megváltozni, amikor már nem ez lesz a divat.
1 felhasználónak tetszik:
Riley13
2011. június 30. 17:13
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Annyira,de annyira idegesítő,ha valaki "emos"-nak mondja az emo-t. Ha már annyira szereted őket,akkorlegalább írd helyesen a nevüket. Falra tudok mászni az ilyenektől.
Amúgy meg mostanában mindenki csak divatból "öltözik be" emo-nak,amikor meg lecseng egy idő után,a kommerszek majd megint új stílus után néznek. Ha valamit követsz,akkor először belsőleg változz meg,ne pedig hajat fess vagy hajat vasalj...
Amúgy meg mostanában mindenki csak divatból "öltözik be" emo-nak,amikor meg lecseng egy idő után,a kommerszek majd megint új stílus után néznek. Ha valamit követsz,akkor először belsőleg változz meg,ne pedig hajat fess vagy hajat vasalj...
Riley13
2011. június 30. 17:13
|
|
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline
|
Idézet (coke. @ 2011.06.30. 17:13)
Annyira,de annyira idegesítő,ha valaki "emos"-nak mondja az emo-t. Ha már annyira szereted őket,akkor legalább írd helyesen a nevüket. Falra tudok mászni az ilyenektől.
2011. június 30. 17:23
Ők akarták ezt választani, nekem nincs velük bajom!
2011. június 30. 17:27
|
|
Selena Gomez 20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 256 Csatolások: 11 Azonosító: 153878 offline
|
Nem kedvelem őket!!
Okok:
1.Mert mindig szomorúak
2.Akik fiúk olyanok mint a lányok..
3.Mert engem egy oszitársam annak hív, pedig abszolut nem hasonlitok rájuk (elég ha megnézed az adatlapom)
3.Mindig a Fekete meg a Pink...
Okok:
1.Mert mindig szomorúak
2.Akik fiúk olyanok mint a lányok..
3.Mert engem egy oszitársam annak hív, pedig abszolut nem hasonlitok rájuk (elég ha megnézed az adatlapom)
3.Mindig a Fekete meg a Pink...
2011. június 30. 17:59
Nem szeretem őket túlságosan, nincs bajom velük. Inkább ők, mint a "plázacicák" vagy a "bieliverek", vagy,hogy a rákba kell őket írni
Azt viszont utálom mikor valamire rámondják, hogy emó szimplán azért, mert nem szeretik, idegen számukra vagy félnek tőle
bibicsibi
2011. július 01. 22:53
|
|
Viki4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 63 Csatolások: 21 Azonosító: 139259 offline
|
Én kifejezetten szeretem őket,mert egy kicsit én is az vok!><
Bieber-fan
2011. július 02. 02:16
egy kérdés miért nem lehet valakire azt mondani hogy emos? miért azt kell hogy emo?
én mindig úgy véltem, hogy az emo a stílus, és a követője az emos. ez olyan mintha a zenészre azt mondanák, hogy ő a zene, meg a rockerre azt hogy rock!
nekem akkor így lenne logikus...
én mindig úgy véltem, hogy az emo a stílus, és a követője az emos. ez olyan mintha a zenészre azt mondanák, hogy ő a zene, meg a rockerre azt hogy rock!
nekem akkor így lenne logikus...
2011. július 02. 02:19
különben nem bírom ezeket az alieneket, mind majolós értelmetlen felvágásból csinálja. nekik van bajuk a világgal, miközben bennük van rossz operációs rendszer. mindegyik szoftverhibás.
2011. július 03. 21:22
|
|
Bieber-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 693 Csatolások: 21 Azonosító: 131058 offline
|
Idézet (xxangi20xx @ 2010.10.17. 14:55)
Most miért gondolja mindenki, hogy az emok vagdossák magukat? Szerintem ez személytől függ. Egy normális emo nem fogja magát csak azért vagdosni, mert ez a divat.
egyetértek veled..am nekem tetszik az emo stílus, de a scene-t jobban szeretem
2011. július 03. 21:46
|
|
Eszterkeeezeeko™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 684 Csatolások: 7 Azonosító: 134619 offline
|
Olyan semlegesek.Ha békénhagynak, békénhagyom én is őket.
2011. július 04. 12:46
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
nincs bajom velük, nem is érdekelnek...viszont a hajuk tetszik!
2011. július 04. 13:34
Unom már, hogy az Emo helyett mindenki Emos- t mond, vagy ír. Nekem nincs velük bajom, sőt én kifejezetten bírom és kedvelem őket. Sokan nincsenek tisztában az Emo jelentésével ezt be kell ismerni, de vannak vérbeli Emok akik nem attól Emok, hogy az ereiket vagdossák, vagy csupa komor színben járnak. Ha megfigyeljük mostanában az Emok nem feketében járnak hanem sokan vidámabb színekbe öltöznek. Az Emo egy érzés és nem stílus.
Amit nem szeretek azok a "poserek" akik azt hiszik, hogy Emok, pedig közük sincs ahhoz. ^^
Ha valaki azzal akar felvágni, hogy ő most Emo akkor az büszke lehet magára, hogy ennyire szánalmasan viselkednek, ugyanis az Emok nagy része nem kürtöli szét a világnak, hogy ő most mi. ^^
Amit nem szeretek azok a "poserek" akik azt hiszik, hogy Emok, pedig közük sincs ahhoz. ^^
Ha valaki azzal akar felvágni, hogy ő most Emo akkor az büszke lehet magára, hogy ennyire szánalmasan viselkednek, ugyanis az Emok nagy része nem kürtöli szét a világnak, hogy ő most mi. ^^
Adri98
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.