Te bírod az emosokat?
2010. december 30. 09:29
nem különösebben, bár ha ők békén hagynak engem én is őket.
2010. december 31. 10:17
|
|
Elizabeth01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 328 Csatolások: 171 Azonosító: 137124 offline
|
Nekem nincs különösebben bajom velük, mert az emo az egy stílus, akárcsak a retro...
Mondjuk nekem is volt egy időszakom, amikor odavoltam a fekete cuccokért és csak fekete ruhákat akartam hordani...
De arról már leszoktam...nálam most a szürke a divat. Nem tudom, hogy miért, de csak szürke ruhákat szeretnék hordani.
De mindegy...majd ebből is kiszokok.
Visszatérve a témához: nincs bajom az emosokkal, de én nem lennék az.
Mondjuk nekem is volt egy időszakom, amikor odavoltam a fekete cuccokért és csak fekete ruhákat akartam hordani...
De arról már leszoktam...nálam most a szürke a divat. Nem tudom, hogy miért, de csak szürke ruhákat szeretnék hordani.
De mindegy...majd ebből is kiszokok.
Visszatérve a témához: nincs bajom az emosokkal, de én nem lennék az.
2010. december 31. 10:36
|
|
Pop princessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.03. Hozzászólás: 128 Csatolások: 10 Azonosító: 132508 offline
|
Ha nem piszkálnak nincs velük semmi bajom,(az eggyik osztálytársam is az,el lehet vele beszélgetni de nem tartozik a baráti körömbe) viszont NEM az én stílusom és szerintem sose lesz az!!!( ja és utálom ha úgy beszélnek hogy:okCSI-meg a haszonló szavaik, meg ha tele vannak pirszinggel
)
2011. január 11. 19:35
én sem szeretem őket, de ők is emberek. más a kinézetük, mint a többi embernek, de ezért nem kell utálni őket. külső alapján ne ítéljünk meg senkit! majd, ha megismerjük.
2011. január 11. 19:36
hát nem, de nem is nagyon találkoztam emossal, legfeljebb látásból, de amíg békénhagynak, én se mondok róluk semmit
2011. január 11. 19:44
Nekem semmi bajom velük.Ők is emberek,nekik is szükségük van a szeretetre.Én birom őket.Tetszik ahogy öltözködnek.
Amúgy vannak poserek is azok a "divat-emok",nem vagsossák magukat,csak úgy öltöznek mint egy Emo.
2011. január 11. 19:49
Nincs semmi bajom velük, és van egy pár emós ismerősöm. de én nem vagyok emo.
2011. június 30. 12:51
Nekem semmi bajom velük nem értem pár ember miért utálja őket attól hogy így öltözködnek még ők is emberek és vannak érzéseik elég rosszul eshet nekik hogy úgy utálják őket hogy nem is ismerik
2011. június 30. 12:54
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Idézet (bibicsibi @ 2010.10.12. 15:04)
A stílusuk egyszerűen borzalmas, és emiatt az ér-vagdosás, meg "utálok mindenkit" hozzáállás miatt túl sokra se tartom őket. 
abszolút egyet értek
2011. június 30. 12:55
|
|
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline
|
Nekem semmi bajom nincs velük. Olyanok amilyenek.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: