Te bírod az emosokat?
2010. október 21. 17:22
Ne báncsátok már őket jó lehet, hogy furin öltözködnek sőt nagyon furin öltözködne de attol még emberek és, hogy más a stílusuk nem kellene őket utálni lehetnek jófejek is.
1 felhasználónak tetszik:
Hina.Isako.Mahoko
2010. október 21. 17:25
nem épp ez az elöre logo haj meg az ér vagdosás meg hogy ugy élnek hogy jaj holnap már meg kell halni felfogás már kiakaszt
az öltözködés meg egyszerüen katasztrofa azt hiszik hogy jol nézek ki pedig egyáltalán nem!
plusz az elöre logo haj ha takarja a szemet az nem tesz jot a látásnak
az öltözködés meg egyszerüen katasztrofa azt hiszik hogy jol nézek ki pedig egyáltalán nem!
plusz az elöre logo haj ha takarja a szemet az nem tesz jot a látásnak
2010. december 15. 18:47
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Bejönnek, de nagyon.
2010. december 15. 18:55
Engem sosem érdekelt az,hogy ki milyen stílusnak a követője,vagy hogy hogyan néz ki. Ha el lehet beszélgetni vele meg minden,akkor nekem olyan mindegy,hogy most emo vagy nem.
1 felhasználónak tetszik:
Hina.Isako.Mahoko
2010. december 15. 19:00
Én bírom őket, nincs velük semmi bajom
Ők is csak emberek
2010. december 15. 23:26
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Én igazából szeretem őket, de csak azt aki mértékkel az, szólal ne legyen anorexiás, tele piercingel (de 1-2 az nagyon tetszik főleg a szájba) és öngyilkos jelölt.
2010. december 16. 16:04
|
|
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline
|
Idézet (ancsa13 @ 2010.12.15. 23:26)
Én igazából szeretem őket, de csak azt aki mértékkel az, szólal ne legyen anorexiás, tele piercingel (de 1-2 az nagyon tetszik főleg a szájba) és öngyilkos jelölt.
Elvagyok velük, nem zavarják a köreimet. Ahogy a földrajztanárom mondaná, mind jó csaj...
2010. december 18. 13:32
n-el kezdődik m-el végződik és e van a közepén
Tudod melyik szó az?
2010. december 29. 23:14
Nekem semmi bajom az emosokkal azért nem utálom őket mert más a stílusuk mint nekem
2010. december 29. 23:47
Idézet (bibicsibi @ 2010.10.12. 15:04)
A stílusuk egyszerűen borzalmas, és emiatt az ér-vagdosás, meg "utálok mindenkit" hozzáállás miatt túl sokra se tartom őket. 
de amúgy ha megvizsgálod a magyar de akármelyik emót (azért is) akkor VILÁGFÁJDALMUK van holott a póthajra telik meg a vans meg konzerv cipőre akkor mire fel a búvalb*szottság??? Azért lesznek emók mert elhagyta őket a cukcsimukcsi emós 40 kilós fiúka/lányka -.- annyira szánalmas. Ha nekem bajom van a világgal akkor nem lesz feltűnési viszketegségem,és nem b*szom szét a kezem mert milyen divatos.Sőt úgyse fogok kinézni mint egy karácsonyfa. Attól meg végkép hányingert kapok hogy láwcsi cukcsi okscsi Egyébként mint emberekkel nincs bajom csak ha meglátok egyet rögtön azt szűröm le, hogy semmi esze
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.