A Velez Sarsfield játékosa eljátszotta, hogy leáll a szíve, és csapata éleszti újra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szívrohamot színlelt a focista
2010. október 12. 14:05
anyám :| és ez mire is jó?! ilyennel viccelni sem jó
2010. október 12. 14:11
"az utóbbi években elég sok játékos halt meg a pályán"
Az "egészséges" sportolás hatása az emberi szervezetre.
2010. október 12. 14:17
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
hát értelmes mit ne mondjak
2010. október 12. 14:19
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Ez nagyon durva vicc volt. A végén úgy jár mint a fiú aki mindig farkast kiáltott. Jött a farkas és senki sem hitt már neki.
2010. október 12. 14:20
|
|
omgitskatieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.10. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 129047 offline
|
hát ez nem volt vicces..
2010. október 12. 14:23
Idézet (inspiredboy @ 2010.10.12. 14:11)
Ha az ember sportol, abba hal bele, ha nem csinál semmit, akkor meg abba. Akkor én inkább az egyszerűbbet választom, mert úgyis mindegy.
2010. október 12. 14:28
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Durva poén volt. Nem tudom ezen mi a nevetséges. Kamaszfiúk szoktak ilyen durva tréfákat űzni, nem felnőtt, józan ítélőképességű emberek.
2010. október 12. 14:43
Ha majd tényleg szívrohama lesz, senki sem fog rajta segíteni :S
De akkor nem fogom sajnálni
De akkor nem fogom sajnálni
2010. október 12. 14:46
Röhög a vakbelem, kuncog a májam. -.-' Ilyennel nem kéne viccelődni.
2010. október 12. 14:51
|
|
Vikici |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 313 Azonosító: 126670 offline
|
Ez nem volt vicces, de tényleg! Ahogy TheSheryke is mondott. Has egyszer tényleg valami baja lesz, akkor már senki nem fog neki hinni. Akkor mit fog csinálni? 
Hihetetlen hogy emberek mikre képesek.
Hihetetlen hogy emberek mikre képesek.
2010. október 12. 15:25
Azért nem kell ezt ennyire mellre szívni... : )
Ezeket a nem túl szokványos gólörömöket csakúgy, mint az összes ilyen csoportos "produkciót", előre megbeszélik egymás között, szóval nem hinném, hogy váratlanul ért volna ez bárkit is.
Ettől függetlenül, maga az ötlet tényleg nem volt valami zseniális, bár azt érzem, hogy ezzel éreztetni akarták azt, hogyha valóban igazi eset lépne fel, akkor aki él és mozog a pályán, az segítsen.
Sose felejtem el, mikor 2007-ben, egy Sevilla - Getafe spanyol bajnoki meccsen Antonio Puerta összeesett a pályán, és csapattársa, a szerb Ivica Dragutinovic odarohant, és kihúzta a nyelvét, az orvos csak pár másodperccel később ért oda. Az más kérdés, hogy a bíró nem volt elnéző, és még Drago kapott sárga lapot... tévés meccs volt, mindent láttam.
Itt kezdődött szegény Antonio küzdelme a szívproblémájával, de 4 nap múlva meghalt...
Ezeket a nem túl szokványos gólörömöket csakúgy, mint az összes ilyen csoportos "produkciót", előre megbeszélik egymás között, szóval nem hinném, hogy váratlanul ért volna ez bárkit is.
Ettől függetlenül, maga az ötlet tényleg nem volt valami zseniális, bár azt érzem, hogy ezzel éreztetni akarták azt, hogyha valóban igazi eset lépne fel, akkor aki él és mozog a pályán, az segítsen.
Sose felejtem el, mikor 2007-ben, egy Sevilla - Getafe spanyol bajnoki meccsen Antonio Puerta összeesett a pályán, és csapattársa, a szerb Ivica Dragutinovic odarohant, és kihúzta a nyelvét, az orvos csak pár másodperccel később ért oda. Az más kérdés, hogy a bíró nem volt elnéző, és még Drago kapott sárga lapot... tévés meccs volt, mindent láttam.
Itt kezdődött szegény Antonio küzdelme a szívproblémájával, de 4 nap múlva meghalt...
2010. október 12. 15:55
Aztán meg ha tényleg azt kap senki nem veszi komolyan.
Én azt szeretném, hogy az én kedvenc játékosaim közül soha senkinek ne kelljen ilyen sorsa jutnia.
Én azt szeretném, hogy az én kedvenc játékosaim közül soha senkinek ne kelljen ilyen sorsa jutnia.
2010. október 12. 16:13
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Mesébeillő. Mikor a kisfiú farkast kiáltott...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: