Szereted a keresztneved?
2013. november 02. 15:04
Vivien - (ezt nem volt nehéz kitalálni a nicknevemből) szeretem, mert nincs túl sok ilyen nevű ismerősöm, meg úgy eleve is, szerintem szép név.
2013. november 02. 15:12
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Szilviának hívnak, amit egyenesen rühellek!
De Sziszkának becéznek, azzal megbékéltem.
2013. november 02. 15:13
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Nem vagyok egoista, de örülök, hogy a szüleim ezzel a névvel láttak el.
2013. november 10. 19:23
Dóra - Egyátalán nem szeretem, szerintem is tucatnév.
2013. november 10. 19:25
Már kezdek vele megbékélni, mivel nem épp a leggyakoribb név.
2013. november 10. 19:28
Liliána Viktória-Mindkettő hasonló komolyabb név, általában Lilinek szólítanak, de azt nem szeretem, mert abból nagyon sok van, a Viktóriáról meg el is feledkezem, hogy van...
2013. november 12. 18:22
Nem
Fanni eléggé olyan..olyan..jó kislányosan hangzik (remélem ezzel nem bántottam meg senkit)
2013. november 27. 15:54
|
|
JapaneseGirl۞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 3498 Csatolások: 168 Azonosító: 215737 offline
|
én szeretem a nevemet. (Bella)
2013. november 27. 21:44
Karolina - Nagyon egyedi nevem van... Karol, Karolin, Karolci, LINA ♥ Linus, Linuska, kezdek vele megbékélni, de lassan fél éve már csak Mini AJ néven becéznek
2013. november 27. 21:48
Anyum elmesélte nekem az első neves ötleteiket:
- Flóra ~ a mamám gondolt először erre a névre, de apum azt mondta, hogy a lánya nem tisztító szerről lesz elnevezve (bocs mindenkinek, ez nem sértésnek szántam, nekem bejött volna az a név)
- Kármen ~ Fú valahogy nagyon irritál ez a név, és el nem hiszem, hogy édesanyám gondolt erre. (ismét bocsi minden kedves Kármen nevű hölgyikének)
- Aida ~ Szerintem igazán aranyosan cseng ez a név, szerintem nagyon egzotikus.
Tehát ez a 3 neves ötlet volt, de mégis Karolina lettem
- Flóra ~ a mamám gondolt először erre a névre, de apum azt mondta, hogy a lánya nem tisztító szerről lesz elnevezve (bocs mindenkinek, ez nem sértésnek szántam, nekem bejött volna az a név)
- Kármen ~ Fú valahogy nagyon irritál ez a név, és el nem hiszem, hogy édesanyám gondolt erre. (ismét bocsi minden kedves Kármen nevű hölgyikének)
- Aida ~ Szerintem igazán aranyosan cseng ez a név, szerintem nagyon egzotikus.
Tehát ez a 3 neves ötlet volt, de mégis Karolina lettem
2013. november 27. 21:49
Idézet (vivus00girl @ 2013.11.02. 15:04)
Vivien - (ezt nem volt nehéz kitalálni a nicknevemből) szeretem, mert nincs túl sok ilyen nevű ismerősöm, meg úgy eleve is, szerintem szép név. 
Vivienek, Vivienek mindenütt!
2013. november 28. 17:45
Kiskoromban utáltam, mindig kérdőre vontam anyáékat, hogy miért pont ezt a nevet adták nekem. Aztán igazából mára már megszoktam, és nincs különösebb bajom vele.
2014. január 03. 22:50
|
|
Nettigirl*winehouse* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 1287 Csatolások: 66 Azonosító: 213453 offline
|
A nevem Szimonetta.Azt hiszem elégedett vagyok vele,mert ez nem "tucatnév" azt hiszem,bár ahogy feljebb olvastam pár névről,az sem mind az.Azt szeretem benne,hogy sokféle becenevem van,pl.:Netti,Sziszi,Sziszó,Mona és ahogy mostanában hív a párom:Sziszonetta(
)
2014. január 16. 13:40
Én szeretem a nevemet.
Bár kisebb koromban egyáltalán nem bírtam, mert nem éreztem "egyedinek". Bár, amióta iskolás vagyok, azóta megszoktam, és én egyáltalán nem bánom, hogy belőlem, vagyis a nevemből csak egy van.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: