régebben nem volt vele bajom..de ma már...
Szereted a keresztneved?
2012. augusztus 24. 09:29
kezdek megbarátkozni vele, de annyira nem szeretem.
2012. augusztus 24. 19:34
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Nem szeretem a nevemet. Az Anna olyan egyszerű .
De legalább lehet Ancsinak és Panninak nevezni. A Pannit nagyon bírom
A szüleim meg természetesen a tesóimnak tartogatták a jó neveket... Szívesebben lettem volna Kata vagy Luca...
A szüleim meg természetesen a tesóimnak tartogatták a jó neveket... Szívesebben lettem volna Kata vagy Luca...
2012. augusztus 25. 14:36
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
szeretem a nevem de utálom ha becézgetnek igaz ,hogy a
starity-s nevem "vikike0614" de utálom.
de a Viktóriát szeretem : )
starity-s nevem "vikike0614" de utálom.
2012. augusztus 25. 14:41
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Én sokakkal ellentétben nagyon szeretem a keresztnevem. Mindenki azt mondja, hogy ez a név teljesen illik a viselkedésemhez és a külsőmhöz, és én is így gondolom.
2012. augusztus 25. 14:46
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Réka a nevem és - bocsánat a Rékáknak - de utálom, ki nem állhatom. Egyébként Rékunak szólít mindenki aki meg nem az azért van mert mérges rám vagy szimplán utál.
2012. augusztus 25. 14:47
|
|
Maite_Selena fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 473 Csatolások: 0 Azonosító: 184026 offline
|
A nevem nem a legjobb,de azért illik rám.
2012. augusztus 25. 14:49
|
|
Vivivagyokthsővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 231 Csatolások: 103 Azonosító: 170913 offline
|
Sziasztok,remélem nem baj hogy csatlakoztam.
Az én nevem Vivienn (jól írtam). Francia nevem van ezért 2 "N"-es.A beceneveim Vivi,Vivcsu,Mici,Vivike,Vivus,Vava,Vanni.De nem szeretem a nevemet.Szerintem nagyon ronda név.Sokszor mondták már hogy illik rám,de nekem attól függetlenül nem tetszik.Most ha kiröhögtök ha nem a teljes nevem Tarcsa Vivienn így a monogrammom T.V.,szóval ez az egyik ok amiért utálom,a másik az hogy a suliba ahova járok sok a Vivi,szóval ha a folyosón egy tanár mondja hogy Vivi,én egyből szólók hogy tessék..A legtöbbször nem nekem szólnak.Egyébként Anna,Andrea vagy Mercédesz lettem volna.Persze az Anna sokkal jobban tetszett volna,vagy pedig a Mercédesz.
(Nyugodtan küldhettek véleményeket ~Bármilyet~ Nem vagyok haragtartó és sértődékeny sem.
Az én nevem Vivienn (jól írtam). Francia nevem van ezért 2 "N"-es.A beceneveim Vivi,Vivcsu,Mici,Vivike,Vivus,Vava,Vanni.De nem szeretem a nevemet.Szerintem nagyon ronda név.Sokszor mondták már hogy illik rám,de nekem attól függetlenül nem tetszik.Most ha kiröhögtök ha nem a teljes nevem Tarcsa Vivienn így a monogrammom T.V.,szóval ez az egyik ok amiért utálom,a másik az hogy a suliba ahova járok sok a Vivi,szóval ha a folyosón egy tanár mondja hogy Vivi,én egyből szólók hogy tessék..A legtöbbször nem nekem szólnak.Egyébként Anna,Andrea vagy Mercédesz lettem volna.Persze az Anna sokkal jobban tetszett volna,vagy pedig a Mercédesz.
2012. augusztus 25. 15:08
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Hát.. Régen nagyon utáltam a Zsófiát, mert mindig Zsófikáztak, amiben ugye benne van a "fika" szó..
De nem nagyon szeretem, lennék inkább Alexandra, mert azt lehet Alexnek nevezni.
2012. augusztus 25. 15:13
|
katherine132I L♥ove You Stefan forever ♥♥♥♥♥♥♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1787 Csatolások: 25 Azonosító: 178955 offline
|
hát a nevem Karina és nekem tesztik szóval igen meg sokan is mondják h szép név szóval igen
2012. augusztus 25. 15:20
Régen utáltam, de mára már talán megszerettem. Igazából rajtam kívül csak 1 vagy 2 Fruzsinát ismerik. A vezetéknevemhez illik azt hiszem, bár elég ritka vezetéknevem van... Igazából régen mindig megakartam változtatni valami különlegesebb névre, de nem fogom, talán... Jobban tetszik a Fruzsina név, mint a Mirtill, Nóra, vagy Klaudia. Illik hozzám ez a név, és a név jelentése, jellemzése/elemzése is. Ami nem tetszik benne az az, hogy a külföldiek nem nagyon tudják kimondani, de Eufrozina nem akarok lenni.
2012. augusztus 25. 15:25
Néha igen, néha nem. De úgy alapból semmi bajom nincs vele.
2012. augusztus 25. 15:26
Idézet (adommyfandenagyon @ 2012.08.25. 15:08)
Hát.. Régen nagyon utáltam a Zsófiát, mert mindig Zsófikáztak, amiben ugye benne van a "fika" szó..
Igen, ezért nem szerettem én se sokáig a nevemet.
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2012. augusztus 31. 15:46
A nevem Fanny, y-nal anyakönyvezve, és igazán jól megvagyok vele.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.