Szereted a keresztneved?
2010. december 14. 20:03
háát régebben nem szerettem de most már kezdem szeretni(Dorina)de egy másik még most is jobban tetszik viszont a második keresztnevem az Ágnes azt nagyon nem szeretem:(
2010. december 14. 20:11
Nekem tetszik a saját nevem ami Ramóna Barbara a becézésüket ( Rami, Barbi) viszont gyűlölöm. Mindig mondom, hogy nem Rami vagyok! Vagy Ramóna, Ram vagy Ramikaa.
Amúgy Izabella - Iza- lett volna a nevem. XD Csak mégsem lett, nemtom miért, azt nem mondta anyu. XD
2010. december 19. 12:15
én meg ha anyum dönt csak akkor Boglárka leszek ha apum akkor meg Andrea:S
2010. december 19. 12:25
Berta vagyok
Egy rokonon kívül nem ismerek mást ilyen névvel. A vezetéknevem elég gyakori, úgyhogy van ami ellensúlyozza. Becézni nem lehet
Egy rokonon kívül nem ismerek mást ilyen névvel. A vezetéknevem elég gyakori, úgyhogy van ami ellensúlyozza. Becézni nem lehet
2010. december 27. 15:10
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Aha. Régebben nem szerettem, de már megbarátkoztam vele.
Főleg a spanyolos hangzása tetszik... Dolóresz...
Uhh... Jut eszembe 2 barátnőm jár táncra, meséltek a csoportnak rólam (gőzöm sincs, hogy miért), erre megkérdezi állítólag az egyik csaj, hogy fiú vagyok vagy lány? Mert a nevemről nem tudta megállapítani...-.- xD
Uhh... Jut eszembe 2 barátnőm jár táncra, meséltek a csoportnak rólam (gőzöm sincs, hogy miért), erre megkérdezi állítólag az egyik csaj, hogy fiú vagyok vagy lány? Mert a nevemről nem tudta megállapítani...-.- xD
2010. december 27. 19:36
A nevem Eszter, és tulajdonképpen szerintem semmi baj ezzel a névvel
Egy bibliai név és nagyjából minden nyelven ugyanúgy van, bárhol felismerik
Szóval igen, én szeretem a nevem
A másik nevem Ágnes, szerintem ez is aranyos, de erről nem igazán veszek tudomást, mert nemnagyon használom
A másik nevem Ágnes, szerintem ez is aranyos, de erről nem igazán veszek tudomást, mert nemnagyon használom
2010. december 27. 19:37
én nemszeretem, de lehetne rosszabb is
viszont három név van ami nagyon tetszik, a Daniella és a Frida meg a Vanda.Ezenek a neveknek örülnék, de hát mostmár ez van..amúgy Flóra a nevem
2010. december 30. 10:42
a nevem Gréta, és én nagyon szeretem mert nem egy extra-különleges név, de azért mégsem hívnak így minden 2. lányt
2010. december 30. 19:12
A Helka már nagyon tetszik,nem úgy mint a fanni -.- szval Helka rulz
2010. december 30. 19:57
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Nekem Fruzsina én nem szeretem ezt a nevet
a Szandra jobb lett volna!
a Szandra jobb lett volna!
2011. január 06. 18:34
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Kitti a nevem..szeretem is meg nem is
Elvagyok vele
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: