Nem lesz szombaton Megasztár
2010. október 12. 17:28
Jajj, de nagyot nevetnék, ha pénteken még kevesebben néznék, mint szombaton... Az RTL-en pénteken is jó musorok vannak, szóval lehetséges...
2010. október 12. 17:43
A megasztár és a Barétok Közt rajongókkal mi lesz ha mind a kettőt szereti akkor melyiket nézze?
2010. október 12. 17:49
Nem az a kérdés hogy ki a menő , hanem hogy a TV2-nek volt esze.
2010. október 12. 18:01
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Végre, legalább szombat este is filmeket fognak adni, nem pedig ezeket a bugyuta tehetségkutatókat
2010. október 12. 18:15
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
hurrá ... és igy most jobb ??? szentem nem .. de mind1 is merth én ugyse nézem ... vámpirnaplókat nézek
2010. október 12. 18:31
véégre.
de a bk idejébe van. Oo
sztem egyértelmű melyiket fogom nézni.
sztem egyértelmű melyiket fogom nézni.
2010. október 12. 18:42
Én a barátök köztöt fogom nézni...Szerintem semmivel sem lesz jobb így,hogy átrakták,mert így meg a barátok közt,és a megasztár között kell választani,és egyértelmű,hogy akkor inkább barátok közt!
2010. október 12. 18:47
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Ezt nem hiszem eel!! :// pont péntek este??miéért?
nembaj én ugyis a BKnál maradok és kozben fogom nézni a MSZ-t
nembaj én ugyis a BKnál maradok és kozben fogom nézni a MSZ-t
2010. október 12. 18:48
|
|
alexavagyokyou know you love me ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 1181 Csatolások: 457 Azonosító: 107598 offline
|
Én örülök neki, és szerintem ez nem a TV2 szégyene, nekik legalább volt eszük, és nem folytatták tovább ezt a gyerekes versengést a nézőkért.. Nagyon sokan szerették volna mindkettőt nézni, és így legalább van lehetőségük rá
Bár engem az X-faktor nem igazán érdekel, főleg azok után hogy az igazi tehetségeket kiszavazták, és olyanokat tartottak bent akiken max. röhögni lehet..
2010. október 12. 18:52
én örülök
mojjuk az x-faktor még mindig jobban érdekel (:
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: