Hány közösségi oldalon vagy fent, és melyek azok?
2010. október 15. 22:55
Facebook - legegyszerűbb módja a buliszervezésnek, és társalgásnak mivel sokan vagyunk a társaságból fent
myvip
- nem szeretem nem használom
iwiw- detto
gmail - kell egy levelezőfiók
plurk - leszokóban
gportal - itt blogolok, lehet gagyi de a szívemhez nőtt az évek során
starity
myvip
iwiw- detto
gmail - kell egy levelezőfiók
plurk - leszokóban
gportal - itt blogolok, lehet gagyi de a szívemhez nőtt az évek során
starity
2010. október 16. 00:43
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
myvip, iwiw, twitter, gmail, citromail, freemail, network, haverok, starity és még sok más. . .
2010. október 16. 18:33
Régen szinte mindegyiken fenntvoltam, de aztán lassacskán elkezdtem törölgetni őket. Nem szeretem a magyar oldalakat. Egyedül facebookon vagyok fennt, de az angol találmány
2010. október 22. 19:54
|
|
BritneyViviARTPOP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 4187 Csatolások: 2102 Azonosító: 113062 offline
|
Facebook.
2010. október 22. 20:16
van már ilyen topic itt:
http://starity.hu/forum/topik/191001-hany-kozoseggi-oldalon-vagy-fent-es-melyek-azok/
http://starity.hu/forum/topik/191001-hany-kozoseggi-oldalon-vagy-fent-es-melyek-azok/
2010. november 13. 15:30
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Gyakorlatilag mindenhol fent vagyok, de leginkább a Facebookot használom. Meg persze a Starity-t, de én azt nem igazán mondanám közösségi oldalnak.
2010. december 15. 10:52
|
|
pixxiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 143 Csatolások: 21 Azonosító: 139916 offline
|
facebook, myvip, neon, starity (nem tudom az utolsó kettő mennyire számít közösségi oldalnak, de szerintem azok...)
iwiw-en is fenn vagyok, de sajnos annak elfelejtettem a jelszavát..
látszik hogy szöszi vagyok...xĐ
iwiw-en is fenn vagyok, de sajnos annak elfelejtettem a jelszavát..
2011. január 02. 15:16
Iwiw,Myvip,Myspace,Facebook,Twitter...de az iwiw-et meg a myvipet nem nagyon használom
2011. január 02. 17:58
myvip iwiw facebook starity filmkatakógus de csak ide szoktam feljönni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: