sok boldogságot nekik
Shodeinde Dóri édesanya lett
2010. október 11. 17:52
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Szerintem ez nem új hír... Ez a kislány már szerintem legalább egy hónapja megszületett...
1 felhasználónak tetszik:
Brittany
2010. október 11. 17:52
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Idézet (szavy @ 2010.10.11. 17:20)
Én is gratulálok neki, egy gyerek mindig örömöt ököz.
De most olvastam Velveten, hogy a gyerekkel együtt akar beköltözni az X faktor házba.
Én szeretem a gyerekeket, de egy ilyen verseny közepén, amit a legkevésbé szeretnék, az más gyerekének sírása az éjszaka közepén.
És ezen ő is elgondolkodhatna egy kicsit, hogy más is nyerni ment oda, és ha nem tudja magát kipihenni, akkor értelemszerűen felkészülni sem tud a produkciójára rendesen.
Vagy lehet pont ezzel a taktikával akar ez a nő nyerni... nekem nem szimpatikus ez a csaj, de egy ország utálná meg, ha tényleg ilyen szándékkal akarná bevinni magával a gyereket.
De most olvastam Velveten, hogy a gyerekkel együtt akar beköltözni az X faktor házba.
Vagy lehet pont ezzel a taktikával akar ez a nő nyerni... nekem nem szimpatikus ez a csaj, de egy ország utálná meg, ha tényleg ilyen szándékkal akarná bevinni magával a gyereket.
Tényleg a gyerekkel együtt költözik be. És a párja mindenben támogatja és az elő adások alatt ott lesz a babával... ha ezt tényleg így akarják megvalósítani, akkor részemről, mint anya megbukott. Egy babának nem erre van szüksége a születése utáni hónapokban.
2010. október 11. 17:54
Gratulálok neki, nagyon aranyos a kis csöppség. Sok egészséget és kitartást kívánok nekik!
Nem értem miért kell rögtön azt mondani róla, hogy azért a babával költözik be csak hogy ő nyerjen. Ilyen rosszindulatú embereket, pff...
Nem értem miért kell rögtön azt mondani róla, hogy azért a babával költözik be csak hogy ő nyerjen. Ilyen rosszindulatú embereket, pff...
2010. október 11. 18:20
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Gratulálok!nagyon szép baba!
2010. október 11. 18:24
gratulálok Dórinak!! nagyon szép baba 
Dóri az egyik kedvencem
Dóri az egyik kedvencem
2010. október 11. 18:26
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
ohh de ari
olyan aryanyos
de ezt már mondtam
amúgy olyan a kis arca mint Dórinak
Gratulálok!
amúgy olyan a kis arca mint Dórinak
Gratulálok!
2010. október 11. 18:38
|
|
Mézesfalatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 461 Csatolások: 29 Azonosító: 135824 offline
|
Grat hozzá!De ari a babájuk
:D
2010. október 11. 18:42
|
|
vampiregirl1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 136147 offline
|
Gratulálok!! tök ari lett
2010. október 11. 19:00
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
Grat neki! am naon jó volt szombaton!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.