X-Faktor: megvannak a továbbjutók
2010. október 11. 14:59
|
|
AdamLambertrulzMrs. Nobody |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 131590 offline
|
Eddig nekem Vastag Tamás a kedvencem, nagyon tetszik a hangja.
1 felhasználónak tetszik:
Clélia
2010. október 11. 14:59
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
éljen Vastag Csaba!!
viszont Muri Enikőt nagyon sajnálom..
Rap4ever8
2010. október 11. 15:05
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Annyira örülök, hogy Vastag Csabi bejutott.
Csak miatta kezdtem nézni.
IMÁDOM!!! Azért Dávidot sajnáltam őt is megkedveltem. De így, hogy Csabi bejutott már boldog vagyok a többiek nem érdekelnek.
2010. október 11. 15:15
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Jaj már, ne legyetek ennyire naivak! Nekem a nagybátyám operaőrkén dolgozik és a Kereszes Ildikó csoporjában forrgatott.
1. Nem is a menorok választották ki a továbbjutókat , hanem a producer.
2. Nem a menorok házában voltak (Nagy Ferónak, hogy lenne már olyan palotája -.-)
A továbbjutókat nem a tehetségükért engedték tovább, hanem mert eladható a személyiségük. Ugyanez van a Megasztárban is.
1. Nem is a menorok választották ki a továbbjutókat , hanem a producer.
2. Nem a menorok házában voltak (Nagy Ferónak, hogy lenne már olyan palotája -.-)
A továbbjutókat nem a tehetségükért engedték tovább, hanem mert eladható a személyiségük. Ugyanez van a Megasztárban is.
2010. október 11. 15:27
juj de jó a nyári lányok tovább jutottak!!jeeeeeeeeee
2010. október 11. 15:43
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
Örülök hogy a Vastag testvérek tovább jutottak! 
Ők a legjobbak! ♥
Ők a legjobbak! ♥
Rap4ever8
2010. október 11. 15:45
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Hát én Geszti döntésén teljesen ledöbbentem, Enikő sokkal de sokkal jobb, mint Fanni. Olyan rossz volt hallani, hogy egy ilyen tehetséges ember, mint Enikő azt mondja, hogy ő nem énekel tovább. Ez a Fanni engem úgy iritál.
Viszont nagyon örülök, hogy Dóri, Veca, Csaba és a Nyári lányok tovább jutottak.
Viszont nagyon örülök, hogy Dóri, Veca, Csaba és a Nyári lányok tovább jutottak.
Laila
2010. október 11. 15:49
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
Új kedvencet kell választanom Muri Enikő kiesett!! :'( Akkor mostantól Shodeinde Dorottya lesz az új kedvenc mer a 2. Szirota Dzsenifer volt és ő is kiesett
Meg a Nyári lányok <3
2010. október 11. 15:56
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Nagyon meglepett Geszti döntése engem is. Én azért sajnálom Enikőt, bár az első válogató után kicsit leeresztett... Katicát sajnáltam még, Bakó Krisztáért pedig a szívem szakadt meg. Persze a többieket is sajnálom. Meg azt, hogy néhányan bejutottak... Nem, nem a Király Norbit sajnálom, hogy bejutott, szerintm tök frankó.
Ildi is meglepett szerintem mindenkit.
2010. október 11. 16:03
|
|
vampiregirl1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 136147 offline
|
Szerintem Geszti Péter borzalmasan választott mert a Muri Enikő meg a Szirota Dzsenifer sokkal jobb mint a Janicsák Veca meg az a Domokos Fanni akinek mellesleg olyan a hangja mint egy magashangú macskának!! Mert szertinem az angyon durva volt hogy mikor megtudta hogy bekerült hogy "komcsi??". Elég gáz volt -.-"
De a többi talán jó választás volt főleg a csapatoknál!! NONSTOP (L) Nyári lányok <3
De a többi talán jó választás volt főleg a csapatoknál!! NONSTOP (L) Nyári lányok <3
2010. október 11. 16:05
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Én Vecával egyetértek. Iszonyatosan jó hangja van a csajnak, élőben meg még jobb. Ő megérdemli hogy bent legyen. Fannival nekem is vannak gondjaim... érdekes egy lány.
Laila
2010. október 11. 16:08
Szerintem Fanninak is jó hangja van, attól még hogy kicsit "bolondos" szerintem elég tehetséges
Enikő meg ahoz képest hogy mióta énekel, nem tűnt valami nagy durranásnak
2010. október 11. 16:09
Én örülök, hogy kiesett Muri Enikő. Szerintem Domokos Fanni megérdemelte, hogy tovább jusson. Én azt az őrültet nem engedtem volna tovább. Amúgy Bakó Krisztáért nekem is megszakadt a szivem. Ő volt az egyik kedvencem, de hát ez van. Amúgy elégedett vagyok a zsűri döntéseivel.
2010. október 11. 16:11
Enikőnek jó a hangja, de engem valamiért nem tudott úgy lekötni, mint pld Veca. Fanni engem is meglepett, de szerintem neki is jó hangja van... egyedi
2010. október 11. 16:13
De jóóó, Norbi bent van!!!!

Én Fanninak személy szerint örülök, nekem a kezdetektől fogva szimpatikus lány.
Katicát viszont nagyon sajnálom!
Én Fanninak személy szerint örülök, nekem a kezdetektől fogva szimpatikus lány.
Katicát viszont nagyon sajnálom!
2010. október 11. 16:21
Ja ,és nálam most Fanni és a Nyári testévrek a befutók
Így hogy kiesett Kriszta
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.