Megvan az a 12 versenyző, akik mostantól a nézők kegyeiért küzdenek szombat esténként.
A teljes cikkhez kattints ide!
X-Faktor: megvannak a továbbjutók
2010. október 10. 21:47
Sajnálom hogy Muri Enikő nem jutott tovább!!!
De jók jutottak tovább egyébként!!
2010. október 10. 21:48
Hát ez igazságtalan volt. Főleg Geszti. A legrosszabbakat juttatta tovább.
De Norbinak, Nikolasnak és a NonStopnak nagyon örülök.
Katicát és Enikőt nagyon sajnálom.
Katicát és Enikőt nagyon sajnálom.
2010. október 10. 21:49
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
HAJRÁ VASTAG CSABA!!!!
1 felhasználónak tetszik:
Rap4ever8
2010. október 10. 21:49
Azzal együtt, hogy eléggé "megrendezett" műsor, nekem még mindig szimpatikusabb, mint a Megasztár.
2010. október 10. 21:50
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Én Enikőt nagyon sajnálom... Én Fanni helyett őt választottam volna, de sajnos nem vagyok Geszti Péter
Norbi meg zsír! Neki fogok szurkolni. Meg Dorottyának, de Norbi a best =D
2010. október 10. 21:54
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.10. 21:49)
Azzal együtt, hogy eléggé "megrendezett" műsor, nekem még mindig szimpatikusabb, mint a Megasztár.
A megrendezettségről: a promóban Dorottyának már nem volt hasa. Ja, és ugye már nyáron kiválasztották a versenyzőket, és eddig titkolniuk kellett, hogy ki jutott tovább.
2010. október 10. 21:55
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
nekem ez nem tetszik =/ kiesett a kedvencem nemtom, hogy ezek után nézni fogom-e. Dehát ezvan... sajnos nem én vagyok/voltam a bírák, mer akk máshogy lenne. Mindegyikből van egy kedvenc, lányoknál csak Fanni, fiúknál Nikolas, 25 felettiek Kati, és a csapatok a Nonstop
2010. október 10. 21:56
Pont akedvenceim jutottak be
végre kiesett Muri Enikő -.-' (bocs fanok)
2010. október 10. 21:59
Idézet (prézli @ 2010.10.10. 21:54)
A megrendezettségről: a promóban Dorottyának már nem volt hasa. Ja, és ugye már nyáron kiválasztották a versenyzőket, és eddig titkolniuk kellett, hogy ki jutott tovább. 
Na igen, az nekem is furcsa volt. Műdráma az egész. De ezzel még nem lenne baj, mert a tévében végül is minden az, és ami élő, az sem igazán élő, mert ott is előre megbeszélik, hogy kinek mit kell csinálnia... csak ezt a magyarok nagyon hiteltelenül és erőltetetten adják elő.
2010. október 10. 21:59
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
Idézet (prézli @ 2010.10.10. 21:54)
Szerintem nem pont erre gondol. Ha jobban megfigyeled, a zsűri olyan mintha betanult szöeveget mondana, nem hinném, hogy ők külföldi sztárok lennének akiknek ilyet kéne vagy ilyet lehet mondani. Normális magyar ember máshogy mondta volna, főleg ha szívből jön. Bár most látszott először a Nagy Ferón, hogy neki is van szíve. Mind1 a lényeg az, hogy szerintem El Mexicano-nak igaza van, és tényleg megrendezett
2010. október 10. 22:00
Valaki világosítson fel, hogy megy ez az egész X faktor.?? Nézem a britet is és ott 16-an jutnak tovább az élő adásban. tegnap volt az első élő adás és ma mondják meg, hogy ki jut tovább. De addig mivel töltik ki az időt?
2010. október 10. 22:02
|
|
Emcsi♥Zachaddict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.23. Hozzászólás: 1293 Csatolások: 23 Azonosító: 47130 offline
|
nem hiszem, hogy azok a monológok megrendezettek lennének, persze valamilyen szinten azok, de nem hiszem, hogy mások szavait adták volna elő. Megfogalmazták, hogy ne lehessen elsőre kitalálni, hogy az adott versenyző továbbjut e vagy sem. Ez minden műsorban így volt eddig is...Nah a lényeg, hogy én Katicának nagyon szurkoltam, de így is Hajrá Fanni, Veca, Vastag Csaba
2010. október 10. 22:06
Idézet (Linnéa @ 2010.10.10. 22:00)
Valaki világosítson fel, hogy megy ez az egész X faktor.?? Nézem a britet is és ott 16-an jutnak tovább az élő adásban. tegnap volt az első élő adás és ma mondják meg, hogy ki jut tovább. De addig mivel töltik ki az időt?
Először válogatás van, négytagú zsűrivel, addig olyan, mint a Megasztár. Majd a legjobb 25-öt 4 csoportra osztják (fiúk, lányok, 25 év felettiek és együttesek/duók), mindegyik csoportot egy zsűritag vezeti (ők másnéven a mentorok, magyarul "tanítók"). Majd egyéni meghallgatás alapján a mentorok kiválasztják az általuk vezetett csoport 6 tagjából a 3 legjobbat, és ők már élő műsorban versenyeznek tovább.
2010. október 10. 22:07
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
nekem is mindenhol van kedvenc, és Enikőn kívül mindenki akinek szurkoltam továbbjutott, de őt nagyon sajnáltam
Veca helyett őt kellett volna továbbjuttatni, az a csaj nekem túl mű, de a többieket nagyon megszerettem
a Vastag tesókért is nagyon izgultam, nagy kő esett le a szivemről hogy továbbjutottak, csakúgy mint Dorottya és Fanni esetében a lányoknál. A csapatok közül én a 3 lányt továbbjuttattam volna Mimi és Gergő helyett... de most már mindegy, a 25 év felettieknél meg nagyon szoros volt a verseny, de végül szerintem azok jutottak tovább akik megérdemelték
2010. október 10. 22:16
|
|
Nusiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 130714 offline
|
miss-aero egyetértek veled! a csapatoknál nem teljesen de hogy a Muri Enikő nem jutott tovább az teljesen kikészített! az a veca egy nyomorék! a másik kedvencem bentmaradt de a legnagyobb kedvencem nem!! hülye geszti! pff.
2010. október 10. 22:17
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (agicaa9412 @ 2010.10.10. 21:59)
Szerintem nem pont erre gondol. Ha jobban megfigyeled, a zsűri olyan mintha betanult szöeveget mondana, nem hinném, hogy ők külföldi sztárok lennének akiknek ilyet kéne vagy ilyet lehet mondani. Normális magyar ember máshogy mondta volna, főleg ha szívből jön. Bár most látszott először a Nagy Ferón, hogy neki is van szíve. Mind1 a lényeg az, hogy szerintem El Mexicano-nak igaza van, és tényleg megrendezett
(Saját vélemény)
Nem megrendezettség és előre betanult szöveg, inkább csak úgy volt megvágva, hogy drámaibbnak hasson.
Másrészről Ferót képtelennek tartanám, hogy be/megtanuljon ilyen szöveget. Szerintem nagy vonalakban meg volt adva, hogyan adják elő, mi szerepeljen benne kb. Aztán odaültették őket, elmondták, a saját stilusukban, majd a szerkesztők jól összevágták.
Vannak akik szimpatikusak nekem, de akkora hűdenagy egyéniségek nincsenek egyik műsorban sem - és még ez a kicsi is el fog veszni belőlük, ahogy a producerek és menedzserek megmondják majd milyennek kell lenniük. Melyik nagy külföldi sztárra kell hasonlítaniuk aki menő és trendi.
Már most mindkét műsor elindult a 'jajdecukiság' vonalon.
Egyedül Király L Norbertben látok fantáziát. Igaz, nincs képzett gyönyörű tiszta hangja, de azt Bono is bebizonyította már, hogy nem ezen múlik. Kérdés, hogy erre a rongybaba mozgásra és kissé rekedtes hangra lehet-e építeni egy lemezt. A lemezt el kell adni a videoklippekkel és a koncerteken működik-e egy órán vagy másfél órán át ugyanez a lábrázás és rekedtes hang.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.