„Apám a Twilight főszereplője!”
2010. október 10. 20:32
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Én is utálnám, ha az apám egy vega vámpír lenne
2010. október 10. 20:39
Én valahogy nem tudom sajnálni a kiscsajt... Persze, nem lehet egy kellemes dolog, ha mindenki rácuppan a faterra, na de azért mégis...
Szerintem annyi itt a probléma, hogy a leányzó túl fiatalka, és nem látja át a helyzetét, hogy egyébként meg tök szerencsés. Tipikus lázadó kiskamasz
Szerintem annyi itt a probléma, hogy a leányzó túl fiatalka, és nem látja át a helyzetét, hogy egyébként meg tök szerencsés. Tipikus lázadó kiskamasz
2010. október 10. 20:49
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
ajj kussoljon kis hülye..az apja egy csomó pénzt keres ezzel a szarral és luxusban tudja tartani a kis seggét...
ez most talán durva volt de ez a véleményem xD
ez most talán durva volt de ez a véleményem xD
2010. október 10. 21:35
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
coledylanbarbi Kétségkívül Peternek a Twilight hozta meg a világsikert, de igenis tehetséges színész és sokat tett le az asztalra szóval megérdemelten él "luxusba" ahogy te írtad. Ha nem hiszed nézd meg más filmekben...
2010. október 11. 08:34
hÁT HA ÉN LEHETNÉK A HELYÉBBE, áLDÁST MONDANÉK!!!
2010. október 11. 09:44
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Ezt tényleg elég kellemetlen lehet. Nem az, hogy híres az apja, hanem hogy az összes vele egykorú lány az apja után csöpörészik. Persze, hogy ő betegesnek találja.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. október 11. 14:42
Ha az én apám lenne, meg is mondanám neki hogy 'kösz de inkább ne gyere elém'. Elég kínos lehet az apának is.
2010. október 11. 14:58
részben meglehet érteni a lányát,de én is örülnék,ha apám játszaná carlisle-t
2010. október 11. 15:03
valamilyen téren igaza van lehet h majd azért barátkoznak vele a legtöbben mert az apja nagy sztár valószínüleg ettől fél
bár én is örülnék ha az apám híres ember lenne de nyilvánvalóan én imádom az apukámat úgy ahogy van
bár én is örülnék ha az apám híres ember lenne de nyilvánvalóan én imádom az apukámat úgy ahogy van
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.