Peter Facinelli a Twilightben Edward apját, Dr. Carlisle Cullent alakítja. Viszont a valóságban ennek tinilánya cseppet sincs oda, hogy a papa millió korabeli kedvence, és cikinek tartja az egész vámpírkodást.
A teljes cikkhez kattints ide!
„Apám a Twilight főszereplője!”
2010. október 10. 19:26
2010. október 10. 19:30
Nem az a gáz, hogy a Twilight főszereplője, hanem ahogy viselkednek vele, még a tanárok is.
Szegény lány, azért a társai és a tanárai gondolhatnának arra, hogy ez neki nem esik jól, akármekkora sztár is az apja.
Szegény lány, azért a társai és a tanárai gondolhatnának arra, hogy ez neki nem esik jól, akármekkora sztár is az apja.
2010. október 10. 19:35
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
egy kicsit sajnálom, éns em örülnék neki, ha apámra így rákattannának. de én inkább büszke lennék rá, abban a tekintetben, hogy mit ért el. ennyire nem kéne gáznak tartania.
2010. október 10. 19:36
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Megértem, hogy ez ciki neki, hogy még a tanárai is rajonganak az apjáért...De sztem inkább büszkének kellene rá lennie h. az apja PETER FACINELLI!!!
1 felhasználónak tetszik:
dodidorka
2010. október 10. 19:37
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
Jelena egyetértek! én is büszke lennék apámra, de azért ilyen suliból pedig kiíratnám magam ha ilyenek az osztálytársaim és a tanáraim is! :S
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Hát nem tom azért szentem nem ciki. De mindenki más. Én mondjuk örülnék neki. : )
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
Szegény :/
de hát, legalább találkozhat sztárokkal
a suliban biztos nem lehet könnyű neki, meg minden, de azért nézhetné a napos oldalát is;) bár, hogyha a gyerekek, meg a tanárok így viselkednek vele.. o.O"
de hát, legalább találkozhat sztárokkal
a suliban biztos nem lehet könnyű neki, meg minden, de azért nézhetné a napos oldalát is;) bár, hogyha a gyerekek, meg a tanárok így viselkednek vele.. o.O"
2010. október 10. 19:38
Én inkább büszke lennék rá, bár mondjuk én is jobban örülnék, ha az apám egy kevésbé nyálas történetben játszana...
De engem ez az egész Twilight dolog nem nagyon érint
2010. október 10. 19:38
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
milyen egy elkényeztetett lány... ennyit igazán elviselhetne azért cserébe amit kap... gondolom nem kis "zsebpénzzel" rendelkezik. pff. -.-"
2010. október 10. 19:43
|
Abby92 |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 746 Csatolások: 2771 Azonosító: 135519 offline
|
én imádnám,ha Peter lánya lehetnék 
szerintem nagyon tehetséges
oké,hogy jóképű de nagyon,de nem érdekelne az,ha mindenki odalenne érte
sőt örülnék neki,hogy ilyen apám lenne aki szuper jól tartja magát
szerintem nagyon tehetséges
oké,hogy jóképű de nagyon,de nem érdekelne az,ha mindenki odalenne érte
sőt örülnék neki,hogy ilyen apám lenne aki szuper jól tartja magát
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.