Mindenki kedvence, Lauren Conrad visszatér az MTV képernyőjére. Ráadásul nem is akármilyen műsorban, hanem egy újabb valóságshow-ban láthatjuk újra a színésznőt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lauren Conrad újabb valóságshow-ban
2010. október 10. 13:19
2010. október 10. 13:24
hát nekem az mtv-s valóságshow-k nem nagyon jönnek be..
2010. október 10. 13:25
a Hillset és a Laguna Beachet nagyon imádom 
Lauren pedig nagyon szimpatikus sok sikert
Lauren pedig nagyon szimpatikus sok sikert
2010. október 10. 13:26
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Én nem tudom ki ez, nem is nagyon érdekel.
Csak azt magyarázza el nekem valaki, hogy az MTV-n (MUSIC TELEVISION!!!!!!!!) Miért egész nap valóságshowk, egyéb sorozatok, mint a Pimp my Ride és rajzfilmek tucatjai mennek zene helyett? Nem lehetne ezeknek egy Reality néven külön adót nyitni? Erre is kéne már egy kezdeményezés és aláírás gyűjtés, mert a magyar MTV és a magyar VIVA TV ilyen téren egy rakás sz@r.
Csak azt magyarázza el nekem valaki, hogy az MTV-n (MUSIC TELEVISION!!!!!!!!) Miért egész nap valóságshowk, egyéb sorozatok, mint a Pimp my Ride és rajzfilmek tucatjai mennek zene helyett? Nem lehetne ezeknek egy Reality néven külön adót nyitni? Erre is kéne már egy kezdeményezés és aláírás gyűjtés, mert a magyar MTV és a magyar VIVA TV ilyen téren egy rakás sz@r.
2010. október 10. 13:28
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
Egyetértek,az MTV elviekben zenével foglalkozik,nem pedig valóságshowkkal...ezen sokat gondolkoztam már,és arra jutottam,hogy a mai zene elég silány,hogy szépen fogalmazzak,és nem tudják mivel kitölteni a műsoridőt. De mindegy is. Én szeretem Laurent,de elég gáznak tartom hogy valóságshowkból kell megélnie,amikor tehetséges divattervező.
2010. október 10. 13:31
én nem szeretem laurent,a the hillset is csak néha néztem meg,de elég idegesítő volt. szerintem most se lesz jobb.
2010. október 10. 13:55
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (nore<P @ 2010.10.10. 13:28)
Egyetértek,az MTV elviekben zenével foglalkozik,nem pedig valóságshowkkal...ezen sokat gondolkoztam már,és arra jutottam,hogy a mai zene elég silány,hogy szépen fogalmazzak,és nem tudják mivel kitölteni a műsoridőt. De mindegy is. Én szeretem Laurent,de elég gáznak tartom hogy valóságshowkból kell megélnie,amikor tehetséges divattervező.
Ez nem így van teljesen, bár a silány zenék valóban többségben vannak. A VH1 egy jó zenei adó, régi és új slágerek vegyesen. Egész nap zene megy, max egy kis reklám szakítja meg. Régen sokat néztem, de sajnos a kábelszolgáltató levette és csak ez a két hulladák maradt helyette.
MTV-nek is van legalább 5-6 adója még, egyik sem ilyen vacak mint a magyar. MTV, MTV2, MTV Hits, MTV Base, MTV Rocks, MTV Dance - mindegyiken sok zene megy. A német Vivát utáltam, de mára be kell látnom, sokkal jobb volt, mint a magyar utánzat.
2010. október 10. 14:01
|
|
krisztike955visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 103158 offline
|
én is nagyon várom!!
2010. október 10. 15:41
|
|
petruss.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.17. Hozzászólás: 241 Csatolások: 183 Azonosító: 98923 offline
|
Ezt már olvastam régebben, de örülök, hogy ide is felkerült.
Alig várom, hogy újra láthassam Laurent, és így neki is sokkal kényelmesebb lesz, hiszen nem kell minden személyes dolgát megosztania majd a kamerákkal
Alig várom, hogy újra láthassam Laurent, és így neki is sokkal kényelmesebb lesz, hiszen nem kell minden személyes dolgát megosztania majd a kamerákkal
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: