Miley Cyrus: Hannah Montana ötödik évad?
2010. október 10. 15:46
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
Jó lenne, ha lenne, ezt az egy Disney sorozatot szeretem és nézem meg
2010. október 10. 15:56
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
az jó lenne
2010. október 10. 16:00
|
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 423 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline
|
Jó lenne.
2010. október 10. 16:17
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
dehogy lesz
2010. október 10. 16:59
Ben megint nincs igazad..Miért számít,hogy tanya vagy nem?Szeretnél te olyan jócsajt magadnak mint Miley..Ha a helyedbe lennék én csorgatnám a nyálam utánna..És nem marhaságokat beszélnék összevissza amig még ráadásul nem is igazak..Miért itélkezel olyan ember fölött akit még csak nem is ismersz,és csak a pletykákból szeded ki a rosszat..Ne írj ide ha negatívumot írsz ide..
2010. október 10. 17:03
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Bensrác lehet hogy igazad van... De könyörgöm ne legyen 5. évad, én azt már nem viselném el. xD
2010. október 10. 17:31
KataCullen: Hogyhogy nem viselnéd el? Oké, oké.. sokan nem szeretik, de akkor minek kell nézni?! Ha nem nézed simán elviseled hidd el. 
A cikkhez visszatérve pedig, én örülnék neki, ha lenne 5. évad, azért mert a leleplezés után kíváncsi vagyok, hogy hogyan folytatná a Stewart-család az életét.
A cikkhez visszatérve pedig, én örülnék neki, ha lenne 5. évad, azért mert a leleplezés után kíváncsi vagyok, hogy hogyan folytatná a Stewart-család az életét.
2010. október 10. 17:38
|
|
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline
|
még csak ez hiányzot!
2010. október 10. 17:48
|
Bensrácúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 132702 offline
|
Istenem kapjatok már észhez!
Olvassátok már el mi van a sorok közt!
Miley reménytelenül boldogtalan most ami minden egyes sztárral meg esik de Miley télleg nem "minden egyes sztár" !
Ő más és ő ezt nem bírja elviselni ezért öltözködik és csinál úgy mint egy sztritiz táncos!
És ahelyett..hogy ti itt vakon keresgéltek és logikátlan halandzsákat zagyváltok, inkább rendes rajongóként regítenétek rajta!
Mert neki ( és most komolyan ) segítségre van szüksége mégpedig a rajongóktól ha nem akarjátok hogy olyan korszakot éljen meg mint Britney, vagy ti szivesen látnátok kopaszon?
És amúgy nem, nem szeretném ha a csajom lenne, egy percet sem bírnék ki mellette ha ilyen állapotban van! Régebben talán..de most semmiképpen! A pasija sem bírta ezért hagyta ott de aztán megeset a szive rajta és visszatért hozzá, bár szemmel láthatóan nehezn bírja!
És én nem télkezek felette, ez az igazság dehát.. mit is magyarázok én itt ektek teljesen fölösleges ugy sem fogjátok föl a jelentőségét csak ha majd bekövetkezik a baj! ( példának okáért: a Kolontári tragédia )
Mert ti csak van fan-ként csak a jót és a szépet látjátok benne és remélitek hogy megjavul, de ha a helyében lennétek akk rájönnétek hogy milyen baromi nehéz a helyében lenni és a rajóngóira van szüksége vagy újra kimásszon és talpra álljon ebből a nagy fekete gödörből amiben most van!
Teljesen össze van zavarodva szegény hát nem veszitek észre?
Szüksége van a segítségünkre de gyorsan!!!!!
Olvassátok már el mi van a sorok közt!
Miley reménytelenül boldogtalan most ami minden egyes sztárral meg esik de Miley télleg nem "minden egyes sztár" !
Ő más és ő ezt nem bírja elviselni ezért öltözködik és csinál úgy mint egy sztritiz táncos!
És ahelyett..hogy ti itt vakon keresgéltek és logikátlan halandzsákat zagyváltok, inkább rendes rajongóként regítenétek rajta!
Mert neki ( és most komolyan ) segítségre van szüksége mégpedig a rajongóktól ha nem akarjátok hogy olyan korszakot éljen meg mint Britney, vagy ti szivesen látnátok kopaszon?
És amúgy nem, nem szeretném ha a csajom lenne, egy percet sem bírnék ki mellette ha ilyen állapotban van! Régebben talán..de most semmiképpen! A pasija sem bírta ezért hagyta ott de aztán megeset a szive rajta és visszatért hozzá, bár szemmel láthatóan nehezn bírja!
És én nem télkezek felette, ez az igazság dehát.. mit is magyarázok én itt ektek teljesen fölösleges ugy sem fogjátok föl a jelentőségét csak ha majd bekövetkezik a baj! ( példának okáért: a Kolontári tragédia )
Mert ti csak van fan-ként csak a jót és a szépet látjátok benne és remélitek hogy megjavul, de ha a helyében lennétek akk rájönnétek hogy milyen baromi nehéz a helyében lenni és a rajóngóira van szüksége vagy újra kimásszon és talpra álljon ebből a nagy fekete gödörből amiben most van!
Teljesen össze van zavarodva szegény hát nem veszitek észre?
Szüksége van a segítségünkre de gyorsan!!!!!
2010. október 10. 18:33
|
|
Mézesfalatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 461 Csatolások: 29 Azonosító: 135824 offline
|
Aj minek újra kezdeni????Semmi értelme sincs már!Ami egyszer befejeződik nem jöhet vissza.Legyen felnőtt nő kapjon észhez és legyen normális!
2010. október 10. 18:49
|
|
karka97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 136050 offline
|
Hát régebben elég úgy nézett ki hogy már nem lessz semmi,hát sztem ne élje belé senki se hogy fogja várni az 5. évadot.
Már a 3. évadot sem szerette volna megcsinálni, még megteszi az 5.évadot is, mi?
Még csak annyi hogy talán lefogja magát leplezni 5. évad utcsó részeiben, vagy nem?
Ti mit tuttok erről?
:D
Már a 3. évadot sem szerette volna megcsinálni, még megteszi az 5.évadot is, mi?
Még csak annyi hogy talán lefogja magát leplezni 5. évad utcsó részeiben, vagy nem?
Ti mit tuttok erről?
2010. október 10. 18:53
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
hát nem tudom..... kíváncsi leszek, de szerintem már elcsépelt
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: