Ki a legjobb latin telenovella-színésznő?
2010. október 10. 18:06
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Nem igazán nézek ilyesmit. De Thaliara szavaznék. A Mamám nagyon szerette a Marimar sorozatot.
2010. október 10. 19:20
Idézet (Levente1991 @ 2010.10.10. 18:04)
Nem különösebben zavar a lista eredménye, mert én tudom, hogy kit/kiket kedvelek, ők a kedvenceim között vannak, akiket meg nem szeretek, őket értelemszerűen meghagyom azoknak, akik szeretik.
Egy dolgot viszont nem vagyok képes feldolgozni: mi a fenét keres itt Lucero? Nem a tehetségét vitatom, az elismerem annak ellenére, hogy nem igazán tetszik a játéka.
Ami iszonyatosan zavar benne, hogy magyar ember bő két hónappal ezelőtt, amikor még nem futott itthon A csábítás földjén [Soy tu Duena]azt se tudta, hogy ki ő. És valljuk be, ebből a 20 epizódból sem sokat tudtunk meg róla eddig, a színészi játékán kívül. Mexikóban egy elismert színésznő, de itt, ahol alig néznek telenovellát, mert állítólag nyálas, nem ölnek meg benne 100 embert, és nem anyázásról szól az egész, mégis hogy kerülhet fel ilyen ítéletek alapján?
Szánalom...
Egy dolgot viszont nem vagyok képes feldolgozni: mi a fenét keres itt Lucero? Nem a tehetségét vitatom, az elismerem annak ellenére, hogy nem igazán tetszik a játéka.
Ami iszonyatosan zavar benne, hogy magyar ember bő két hónappal ezelőtt, amikor még nem futott itthon A csábítás földjén [Soy tu Duena]azt se tudta, hogy ki ő. És valljuk be, ebből a 20 epizódból sem sokat tudtunk meg róla eddig, a színészi játékán kívül. Mexikóban egy elismert színésznő, de itt, ahol alig néznek telenovellát, mert állítólag nyálas, nem ölnek meg benne 100 embert, és nem anyázásról szól az egész, mégis hogy kerülhet fel ilyen ítéletek alapján?
Szánalom...
Én úgy tudom, hogy Lucero is egy elég neves énekesnő Mexikóban, és már ő is benne van a korban (viszont nagyon fiatalnak néz ki).
Egyébként én igazából arra lennék kíváncsi, hogy e színésznők közül kik rendelkeznek valóban színészi képesítéssel, úgy értem, kik azok, akik pl. színművészeti főiskolát, egyetemet végeztek, nem csak a Televisa gyorstalpaló tanfolyamát.
Azt tudom, hogy Thalía pl. zenét és táncot tanult a Los Angeles-i Egyetemen (UCLA) egy évig, szóval neki sincs igazából színészi végzettsége.
2010. október 12. 17:01
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Hogy kell szavazni
Hajrá Gaby,Elizabeth,Danna,Maite,Jacqueline,LUcero,Marlene
De legjobban Hajrá Gaby ESpino forewer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De legjobban Hajrá Gaby ESpino forewer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. október 13. 16:40
|
|
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline
|
Maite Perroni!
2010. október 13. 18:14
|
|
krisztike955visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 103158 offline
|
maite perroni sokkal jobb, mint Jacqueline Bracamontes!!
2010. október 13. 18:52
Idézet (csenii @ 2010.10.13. 15:01)
nm is tom kik ezek.xd
Akkor miért szóltál hozzá?
2010. október 13. 19:17
Idézet (mariana1998 @ 2010.10.12. 17:01)
Hogy kell szavazni
De legjobban Hajrá Gaby ESpino forewer !!
De legjobban Hajrá Gaby ESpino forewer !!
Kattintcs rá a szavaz szóra, majd ott lehet szavazbni:)
2010. október 13. 20:00
Hát hajrá Danna García-mert nagyon szúrkolok, jah és persze Thalía!!!!
2010. október 15. 21:02
|
|
fanobipe23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 234 Csatolások: 2 Azonosító: 133254 offline
|
mééég jooo hogy maite perrni!!!
♥imádommmm....
2010. október 18. 20:21
|
|
krisztike955visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 103158 offline
|
én minden nap szavazok a kedvenceimre!!
2010. október 19. 17:56
|
|
szmarianna1993új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.17. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 110359 offline
|
Gaby Spanic
2010. október 24. 17:48
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Maite Perroni az első??? 
Remek! Örülök neki én nagyon szeretem (L)
Remek! Örülök neki én nagyon szeretem (L)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: