Justin Bieber most körömlakk-kollekciót ad ki
2010. október 09. 11:58
höhö denagy x) amugy nemhiszem hogy nálunk lesznek ilyenek.. ha lesz akkor is max. 2 év múlva és addigra már nemolyan sokan lesznek oda Justinért :-)
2010. október 09. 12:00
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
xD
szeretem justin-t de egy picit furi nekem, h körömlakkot dob a piacra..
szeretem justin-t de egy picit furi nekem, h körömlakkot dob a piacra..
2010. október 09. 12:02
@Justina1994
Adam sem a kedvencem, de neki soha nem jutna ez az eszébe... És hát csianon csak a véleményét mondta el.. Ó és az igazság néha fáj
Adam sem a kedvencem, de neki soha nem jutna ez az eszébe... És hát csianon csak a véleményét mondta el.. Ó és az igazság néha fáj
2010. október 09. 12:03
Kíváncsi vagyok, hogy majd 10 év múlva, mire a Bieber-rajongók felnőnek, hogy fognak ezen röhögni.
2010. október 09. 12:04
Idézet (Justina1994 @ 2010.10.09. 11:56)
úr is ten ha nem szeretitek mondom hogy ne írjatok ide!! 1 ... adam 2 hülye miley és még folytathatnám és mostmár fejezétek be !!:@
Mert Justinka nem az mi? Lehet hogy nekik külön-külön van hibályuk, de Justinkában mindkettő megvan!
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. október 09. 12:05
sztem ez egy idiota,basszus ennyire nem unatkozhat hogy körömlakkot dob piacra.Ez normális?????????????????!!!!!!!!!!!nem csoda ha csajnak nézik
2010. október 09. 12:05
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Én már sajnálni tudom csak Justin-t, mert hogy ez nem az ő fejéből pattant ki, abban biztos vagyok. A menedzsmentje nagyon rákapott a $ szagára.
Az antiknak meg szerintem kicsit vissza kéne fognia magát és ugyanígy a fanoknak nem kell lealacsonyodniuk a kulturálatlan tagokhoz.
Az antiknak meg szerintem kicsit vissza kéne fognia magát és ugyanígy a fanoknak nem kell lealacsonyodniuk a kulturálatlan tagokhoz.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. október 09. 12:08
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
metálkéket kérek!!! xD
am tényleg érdekes..de midn1
am tényleg érdekes..de midn1
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.