Justin Bieber most körömlakk-kollekciót ad ki
2010. október 12. 19:15
már komoly unalmában nem tud mit kitalálni
2010. október 12. 21:44
|
|
zoltanka71új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 125153 offline
|
Szerintem csajoknak kéne kiadni körömlakkot, vagy nem? Olyan termékeket kéne reklámozni, amit te is használsz, de ez esetben Justin is festi a körmeit? Még a ProActiv ok!
2010. október 12. 21:44
|
|
zoltanka71új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 125153 offline
|
Boccs elírtAM, AMIT A SZTÁR IS HAASZNÁL
2010. október 12. 21:46
|
|
zoltanka71új tag |
|
rencsajszi
Már kiadták a Justin Bieber éneklő babát!
Már kiadták a Justin Bieber éneklő babát!
2010. október 12. 21:48
LOL
. Hajrá justin csak így tovább
xD Következőnek mi lesz rúzs ??
2010. október 13. 11:14
|
csajok3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.19. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 135008 offline
|
De most ezzel mi a gond? Nem értem....Szerintem aranyoxD És én nem vagyok őrült fan, de minden lány szokott venni körömlakkot, miért ne legyen az Justin Bieber általál létre hozott?
2010. október 13. 18:43
Idézet (NikcyChan @ 2010.10.12. 21:48)
LOL
. Hajrá justin csak így tovább
xD Következőnek mi lesz rúzs ?? 
jah,lehet
2010. október 14. 22:13
EZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ GÁZ MI VAN EZZEL A SRÁCCAL!?
Teljesem meghibbant!Ez elképesztő fogamzáskátló(olyan lenne (re lenne téve a feje!),zuhanyzósapka(áh hagyuk!) mégis mi lesz még?! Melltartó kollekció amin az ő feje lesz most kom!Ez teljesen HÜLYE(Már bocs a rajongókanak)Am én is nagy rajongója vok csak ez azért hülyeség!!!
Teljesem meghibbant!Ez elképesztő fogamzáskátló(olyan lenne (re lenne téve a feje!),zuhanyzósapka(áh hagyuk!) mégis mi lesz még?! Melltartó kollekció amin az ő feje lesz most kom!Ez teljesen HÜLYE(Már bocs a rajongókanak)Am én is nagy rajongója vok csak ez azért hülyeség!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: