Demi ki van akadva Joe és Ashley románcán
2010. október 08. 20:58
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Szerintem inkább tovább kéne lépnie.
2010. október 08. 20:58
Szegény Demi! És ez még szép! Ki lenne boldog ha a barátod a nyilvánosság előtt szakít vele és 1 hét múlva már az ex-pasidnak új barátnője van! Szegény Demi!
2010. október 08. 21:02
Óóó... Szegény Demi, pedig ő jobban illik Joe-hoz!
2010. október 08. 21:07
Demi szedd össze magad!
Akár hogy is nehéz elfelejteni Joe-t el kell!
Szedd össze magad!Keress legközelebb olyan partnert aki nem okozz ekkora bánatot!Tuti nehéz lesz Deminek találni de akkor is!
Akár hogy is nehéz elfelejteni Joe-t el kell!
Szedd össze magad!Keress legközelebb olyan partnert aki nem okozz ekkora bánatot!Tuti nehéz lesz Deminek találni de akkor is!
2010. október 08. 21:13
|
|
Okamivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 189 Csatolások: 90 Azonosító: 284 offline
|
A rossz hír, hogy ez a történet idősebb "korszakban" is gyakran megesik.
A jó hír, hogy mi szeretünk és veled vagyunk, Demi!
Egyébként nekem Joe sose volt szimpatikus, Nick sokkal rendesebbnek látszik.
A jó hír, hogy mi szeretünk és veled vagyunk, Demi!
Egyébként nekem Joe sose volt szimpatikus, Nick sokkal rendesebbnek látszik.
2010. október 08. 21:14
Én is ki lennék akadva!:\
Szegény Demi,de tényleg nem rég forgatták a Rocktábor 2-t és akkor megcsókolták egymást,most meg ez.:\
Szegény Demi,de tényleg nem rég forgatták a Rocktábor 2-t és akkor megcsókolták egymást,most meg ez.:\
2010. október 08. 21:26
|
|
tiana18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 130431 offline
|
csak nem zack taylor az a bizonyos blogger...?
egyébként fura a helyzet, mert ha joe magával akarja cipelni az új nőjét, szíve joga. viszont ha demi szempontjából nézzük, tényleg kicsit tapintatlanság...
viszont mindenhol azt írják, hogy joe viszi magával ashley-t, de mi van, ha inkább a csaj akar menni velük? végül is a volt nőjével turnézik, a színpadon ölelgetik egymást meg minden.
joe jó pasi, demi sokkal szebb (és fiatalabb:)) csaj, mint ash, a helyében én is paráznék...
demi sosem volt túl szimpatikus, de ashley ellen az ő oldalára állok minden esetben!
egyébként fura a helyzet, mert ha joe magával akarja cipelni az új nőjét, szíve joga. viszont ha demi szempontjából nézzük, tényleg kicsit tapintatlanság...
viszont mindenhol azt írják, hogy joe viszi magával ashley-t, de mi van, ha inkább a csaj akar menni velük? végül is a volt nőjével turnézik, a színpadon ölelgetik egymást meg minden.
joe jó pasi, demi sokkal szebb (és fiatalabb:)) csaj, mint ash, a helyében én is paráznék...
demi sosem volt túl szimpatikus, de ashley ellen az ő oldalára állok minden esetben!
2010. október 08. 21:26
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
szegény Demi hát én is tuti ki lennék!!
és még Demi majdnem nap mint nap látja mivel együtt koncerteznek stb...!! háát szegéény!!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: