Miley Cyrus vadul bulizik új klipjében
2010. október 08. 20:48
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Idézet (the__domo @ 2010.10.08. 20:37)
hát, azlrt sztem ez elég durva már tőle.. :S
de Miley felnőtt, és vége a Hannah-létnek.. jó, annyi igaz h 'nem kell boci-boci tarkát énekelnie', de azért akkor milyen lesz késöbb? o.O" na mind egy, nem az én dolgom, én akkor is Miley rajongó maradok
de a zene az tetszik 
de Miley felnőtt, és vége a Hannah-létnek.. jó, annyi igaz h 'nem kell boci-boci tarkát énekelnie', de azért akkor milyen lesz késöbb? o.O" na mind egy, nem az én dolgom, én akkor is Miley rajongó maradok
Miley azt mondta, hogy újra a régi lesz!! Szóval lehet reménykedni!!
és még ez a klip is elmegy, nincs benne semmi olyan h drogozna, csajokkal csókolózna! és amíg a való életben sem csinálja ezt addig OK!!!
1 felhasználónak tetszik:
Encsy19
2010. október 08. 20:49
wannascream oké.Jó senki nemmondat,hogy énekeljen gyerekdalokat.csak példa volt.És szerintemis vonaglik,csak szerintem valakiknek rossz,ha a példaképére olyanokar mondtok.És nem csak rád célzok,hanem másra is!
2010. október 08. 20:50
|
|
Nitaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 129491 offline
|
Szerintem meg egyáltalán nem botrányos! De most komolyan! Melyik fiatal nem akar bulizni és nem vágyik a szabadságra?!!
Amúgy meg hogy nem lesz a szülök nagy kedvence,már nem azért de nem a szülőknek készítik,hanem mindenkinek,hogy hallgassa!!! Ha nem tetszik,akkor majd nem nézik meg ! Ez van...
2010. október 08. 20:52
|
|
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline
|
nagyon tetszik már alapból az egész album..
és nagyon jó a szám és a klip is jó lett nagyon tetszik!!!
2010. október 08. 20:53
Szerintem nagyon jó klip lett.Amúgy szerintem nem szőke és nem is csókolózik senkivel,legalábbis én nem vettem észre.
2010. október 08. 20:53
Nagyon jó lett a klip
És a zene is tetszik
És egyáltalán nem botrányos
És egyáltalán nem botrányos
2010. október 08. 20:55
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Brigitt.a @ 2010.10.08. 20:49)
wannascream oké.Jó senki nemmondat,hogy énekeljen gyerekdalokat.csak példa volt.És szerintemis vonaglik,csak szerintem valakiknek rossz,ha a példaképére olyanokar mondtok.És nem csak rád célzok,hanem másra is!
Hiszen én csak a véleményemet mondtam el!
2010. október 08. 20:59
Nekem is tetszik!
Állati cool!
Nem is botrányos!
Csak így tovább Miley!
Állati cool!
Csak így tovább Miley!
2010. október 08. 21:09
szerintem nagyon unalmas lett :S Alig bírtam végignézni, pedig szerettem Miley klipjeit, még a can't be tameddel is megelégedtem, de ez háááááát
2010. október 08. 21:10
zyta 96-al értek egyet. végig u.a az a vonal futott végig: UNALOM
2010. október 08. 21:15
Szerintem igen jól sikerült ez a klip és a zene is cool!!Alig várom a következőt.
2010. október 08. 21:16
wannascream igen.a véleményed.de szerintem ne veszekedjünk.amúgy igazad van!mindenkinek jogavan elmondani a véleményét!bocsi,hogyha kicsit felkaptam a vizet
2010. október 08. 21:18
|
|
Natyangelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 492 Csatolások: 9 Azonosító: 115343 offline
|
szerintem csak simán egy sablon dal... én az olyan számokat szeretem, amik dinamikusak, megvan bennük a kitörés pillanata...amikor az énekes teljes erőbedobással énekel egy sort, vagy egy részletet...ez a szám uncsi
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.