Miley Cyrus vadul bulizik új klipjében
2010. október 09. 23:22
|
|
MsFanNicoleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.10. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 129046 offline
|
nem xeretem mileyt de szentem ez a dal és a klipp jó
2010. október 09. 23:23
|
|
sellySelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 339 Csatolások: 49 Azonosító: 133506 offline
|
sztem nem rossz
2010. október 10. 08:36
|
|
Nick Jonas fan1.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 124144 offline
|
Király a klipp és a dal is bár nekem a Can't Be Tamed jobban tetszik kicsit:D Király vagy Miley!!
2010. október 10. 12:44
|
|
picigekkoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 132193 offline
|
nekem nagyon tetszik.
kicsit már idegesítő, hogy folyton azt mondogatják, hogy túl őrjöngő és hasonló. szerintem vannak ennél sokkal "csúnyább" klippek is. a gyerekek úgyanúgy megnézik Gaga, Britney klippjeit. és Már nem azért imádom Katy-t, tisztelem és szerintem nem baj, de a Teenage Dream klipjében csókolózik vetkőzik. na az nem baj a pici gyerekeknek??? ha a szülőknek nem tetszik tessék a TV-t átkapcsolni a Minimaxra... :DDD ennyi.
kicsit már idegesítő, hogy folyton azt mondogatják, hogy túl őrjöngő és hasonló. szerintem vannak ennél sokkal "csúnyább" klippek is. a gyerekek úgyanúgy megnézik Gaga, Britney klippjeit. és Már nem azért imádom Katy-t, tisztelem és szerintem nem baj, de a Teenage Dream klipjében csókolózik vetkőzik. na az nem baj a pici gyerekeknek??? ha a szülőknek nem tetszik tessék a TV-t átkapcsolni a Minimaxra... :DDD ennyi.
2010. október 10. 14:05
picigekko
nem hiszem hogy azok a gyerekek akik Mileyért rajongottak látták Katy Teenage Dream klipet, vagy egyáltalán ismerik őt
nem hiszem hogy azok a gyerekek akik Mileyért rajongottak látták Katy Teenage Dream klipet, vagy egyáltalán ismerik őt
2010. október 10. 14:08
Amúgy nem azért, hogy védjem, mert lásd a nevem, de ez az ő dolga, és egy kis stílusváltás simán elfér
már untam is a jó kislányos imigét, nem azért nem szeretem mert vad a stílusa
már untam is a jó kislányos imigét, nem azért nem szeretem mert vad a stílusa
2010. október 10. 14:12
|
|
Szájszé89új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.17. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 112451 offline
|
egyáltalán nem durva csak az emberek olyan kislányosnak ismerték meg és még ott volt van neki hannah is és ezért az emberek kicsit furának vagy esetleg botrányosnak találják pedig egyáltalán nem az
2010. október 10. 16:57
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Sztem béna klip és a szám se jó... Bocs azoktól akiknek ez bejön.
2010. október 10. 18:41
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Azért ez a klip messze van a botrányostól. Oké, lehet látni a lábait.. na és? Tud mozogni, de hát 18 éves!! Nem énekelheti a Boci-boci tarkát! Ettől függetlenül nekem a dal nem tetszik annyira, de azért egy jót lehet táncolni rajta!
2010. október 10. 18:57
"Nem aratott nagy sikert" Neked mi a nagy siker, ha többmiliió eladott példány nem az? XD
Nem csókolózik a klipben. Nem szőke a haja. Mileynak már régóta világos haja van, előbb lett olyan, mint Deminek, de sztem nem hasonlít.
Nem csókolózik a klipben. Nem szőke a haja. Mileynak már régóta világos haja van, előbb lett olyan, mint Deminek, de sztem nem hasonlít.
2010. október 10. 22:05
|
|
Nusiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 130714 offline
|
a klipp nem botrányos hanem szörnyű! és a szám meg rohadt jó! szal nem tom mért kell midnig belekötni ebbe a csajba! apropó a Cant be tamed se volt botrányos!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: