Miley Cyrus vadul bulizik új klipjében
2010. október 09. 08:53
Engem se. Olyan izé a csaj. Túl korán fel akar nőni. Selena pont annyi idős és egyátalán nem akar nagylány beütést kelteni. De szerintem mindenki gondoljon róla amit akar!
2010. október 09. 09:08
|
|
Barbykaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 516 Csatolások: 0 Azonosító: 132362 offline
|
TELJESEN KIAKASZT AMIKOR AZ UTÁLOK MEGNYITJÁK A RÓLA SZÓLÓ HÍREKET!!! AZOK NAGYON HÜLYÉK AKIK UTÁLNAK EGY HÍRESSÉGET ÉS MÉG HANGOT IS ADNAK A VÉLEMÉNYÜKNEK. ÉN PL. UTÁLOM JUSTIN BIEBER DE NEM KUTATOM H HOL LEHET BELESZÚRNI, HAGYOM A FRANCBA ÉS KÉSZ!!!!!!
2010. október 09. 09:21
|
|
Anna Margaret15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 98 Csatolások: 422 Azonosító: 133814 offline
|
nekem teccik a klip,meg a szám is!
2010. október 09. 09:37
Szerintem semmi köze sincs ennek ahoz hogy ki szereti őt és ki nem. Ugyanis ha szeretném,akkor se tetszene. A dal gyenge,a klipp unalmas számomra és már most kérnék mindenkit hogy nem várok támadó üzeneteket a véleményem miatt.
2010. október 09. 10:03
|
|
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline
|
A szám tök jó és a klip se rossz, de én még mindig nem csípem Miley-t. Barbykaa én is egyetértek, csak én valamiért kiváncsi vagyok hogy mik történnek azokkal akiket utálok pl. Justin Bieber, SP. Meg Miley is érdekel csak ő kezd a ,,szivemhez nőni". Szivesen hallgatom a számait mer jók és néhány tetszik is csak Miley személyisége nem annyira jön be. De már megfordult a fejembe hogy kedvencnek jelölöm de valamiért még se...
2010. október 09. 10:07
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Nagyon jóó ez a 2. legjobb klipje!Az 1. a Can't be tamed.
2010. október 09. 10:09
most sokan bántják mileyt (és be kell valljam én se szeretem túlzottan)de ez a klip és a szám is szerintem kurvajóó lett O.O
nekem nagyon tetszik ez a stílus , le is töltöm : )
nekem nagyon tetszik ez a stílus , le is töltöm : )
2010. október 09. 10:20
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (vikimumus @ 2010.10.09. 10:01)
Nekem nagyon bejön! Nem is értem, hogy mi a baj azzal, hogy a klipjeiben szexibb. Már felnőtt, ezt mindenki tudomásul vehetné.
Csak az van, hogy még nem nőtt fel:) Ezt egyrészt az is bizonyítja, hogy 17 éves, másrészt pedig, ha felnőtt volna, akkor nem lenne szüksége ilyen módszerekre, hogy "bebizonyítsa" hogy felnőtt. Ez ponthogy azt mutatja, hogy mennyire kislány még. Érdekes módon nem egy igazán tehetséges FELNŐTT sztár van és annak ellenére, hogy felnőttek, még nem kurvulnak és inkább a tehetségükkel, mint a botrányaikkal hívják fel magukra a figyelmet és azzal, hogy mindent bevetnek, hogy lássák az emberek, hogy ők bizony már felnőttek. Hát ezt csinálja Miley. Bár igaz is: a tehetségével nem tudja felhívni magára a figyelmet, mivel sem színészkedni, sem énekelni nem tud. Kíváncsi leszek meddig marad még a köztudatban. Én kb. olyan másfél évet mondanék, vagy ha nagyon igyekszik a magamutogatással, akkor akár 2-2 és fél év is lehet belőle.
1 felhasználónak tetszik:
raspberry
2010. október 09. 10:31
Hááát, legalább nem Can't be tamed! És az utóbbi dfalokat meghalgatván, a Can't be Tamed-en kívül mind egy tipikus rég Miley-es. Én örülnék a régi stílusának, de ez is tök jó szám...
2010. október 09. 11:35
nekem ez a klipp + a zene tökre tetszett szerintem jobb volt mint a Can't be tamed :-)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.