A korábban közölt hír nem igaz, miszerint Emma Watson szemet vetett Robert Pattinsonra, ezzel féltékennyé téve Kristen Stewartot. A GossipCop.com végre tisztázta a pletykát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Emma Watson nem vetett szemet Robertre
2010. október 08. 17:54
2010. október 08. 17:58
|
|
PrincessWoowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 135690 offline
|
és?! kit érdekel?
2010. október 08. 17:59
Már nem azért, de Emma twitteren írta hogy ez nem igaz de az emberek továbbra is elhitték. Majd pont egy gossip oldal fog pontot tenni a dolog végére
Semmi ellenvetésem a cikkel szemben, csak szerintem az már nevetséges hogy mennyire felfújják az ügyet odakint. Emmának ennél jobb ízlése van és kész.
Semmi ellenvetésem a cikkel szemben, csak szerintem az már nevetséges hogy mennyire felfújják az ügyet odakint. Emmának ennél jobb ízlése van és kész.
2010. október 08. 18:06
Idézet (kateblock @ 2010.10.08. 17:59)
Már nem azért, de Emma twitteren írta hogy ez nem igaz de az emberek továbbra is elhitték. Majd pont egy gossip oldal fog pontot tenni a dolog végére
Ezt az oldalt nagyon szeretem (mármint a GossipCop-ot), mert tisztáz minden ilyen hülyeséget. Bár nekem sincs rá bizonyítékom, de ilyen a sztárhírek nagyrésze, nem?
Későn szólsz a twitterrel kapcsolatban, pedig szívesen beidéztem volna azt is, de eszembe se jutott.
De legalább az is tisztázódott, hogy Robert nem fog szerepelni a Dark Arc-ban.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. október 08. 18:08
Idézet (Barbykaa @ 2010.10.08. 18:01)
nagyon nem érdekel
Már bocs, de akkor minek írsz ide? Senkit nem érdekel, hogy téged nem érdekel.
2010. október 08. 18:12
Idézet (Dancsy @ 2010.10.08. 18:06)
Ezt az oldalt nagyon szeretem (mármint a GossipCop-ot), mert tisztáz minden ilyen hülyeséget. Bár nekem sincs rá bizonyítékom, de ilyen a sztárhírek nagyrésze, nem?
Későn szólsz a twitterrel kapcsolatban, pedig szívesen beidéztem volna azt is, de eszembe se jutott.
Valóban, a sztárhírek már csak ilyenek
2010. október 08. 18:50
|
|
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline
|
hehh gondoltam,h csak pletyka!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.