Friderikusz Sándor még mindig kitart akciója mellett, miszerint nem mehet az X-Faktor és a Megasztár egy idősávban ugyanazon a napon. Szerinte a médiahatóság feladata az, hogy rendet rakjon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem mozdul az X-Faktor
2010. október 08. 12:25
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
2010. október 08. 12:30
Ez a Friderikusz vagy tényleg ennyire hülye, vagy csak megrendezett műbalhé az egész a Megasztár népszerűsítésére. Arról nem is beszélve, hogy nem a médiahatóságra, hanem talán a Gazdasági Versenyhivatal hatáskörébe tartozna ez az ügy, ők pedig körberöhögnék ezeket...
2010. október 08. 12:34
Idézet
Ez a Friderikusz vagy tényleg ennyire hülye, vagy csak megrendezett műbalhé az egész a Megasztár népszerűsítésére. Arról nem is beszélve, hogy nem a médiahatóságra, hanem talán a Gazdasági Versenyhivatal hatáskörébe tartozna ez az ügy, ők pedig körberöhögnék ezeket...
2010. október 08. 12:39
még jó,hogy nem modzdulnak,majd hülyék lesznek a Megasztárnak átengedni a helyet,ha már egyszer rivális csatornák...
2010. október 08. 12:40
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.08. 12:30)
Lehet hogy pont ezért nem is foglalkoznak a dologgal. Csak nehogy úgy járjanak mint a Mónika Show
2010. október 08. 12:58
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
most nem tudom mit izél itt a Fiderikusz.. most azért elindítani egy ilyen balhét, mert neki tetszett egy produkció..és hogy más nem láthatta az X-faktor miatt..
hát had döntsük el mi, nézők, hogy mit akarunk nézni..
hát had döntsük el mi, nézők, hogy mit akarunk nézni..
2010. október 08. 13:13
Én megmondom azt kell nézni ami jobban érdekel ennnnnnyi
2010. október 08. 13:16
Én egyet értek vele milyen pofátlanság hogy egy időbe adják le!!!!!! Álljon meg a menet!!! Ez csak arról szól hogy a magyar ország két legnagyobb adója verseng(ahogy Friderikusz is mondta). És mi van azzal aki mind kettőt szeretné nézni!? Én legalábbis mind kettőt szeretném nézni! Kapcsolgassam át reklámról-reklámra!? Baroooommmmmsááágggg!!!!!!!
2010. október 08. 13:16
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Lexy: azaz xD
2010. október 08. 13:34
|
|
Zsanett.ZsüliettBritney Spears addict* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 5274 Csatolások: 263 Azonosító: 130471 offline
|
Szerintem is!
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: