Halálosan megfenyegették Cheryl Cole-t
2010. október 08. 17:40
|
|
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline
|
Úristen...
Jól rájár mostanában a rúd :/ Miért kell csesztetni...-.-
2010. október 08. 18:13
Hát ebben a világban még ez is előfordul,azok az emberek idióta,hülye állatok!
2010. október 08. 18:32
|
|
Aliasannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 1 Azonosító: 78198 offline
|
Vasárnap óta ezzel van tele az angol sajtó, na meg azzal, hogy Gamut és családját kiutasították az országból... khm, arról nem is beszélve, hogy Cheryl azért ejtette ki a csajt, mert a Főnökei egyenesen utasították rá. A rasszista vádaskodást pedig azok után, hogy 2 éve az az Alexandra Burke nyerte meg az X Factort, akinek Cheryl volt a mentora nem értem, arról nem is beszélve, hogy Ashley Cole sem az idei nyáron barnult le, és Cherylnek is kreolos az alap bőrtónusa... nem is értem. Nem tudnak szegénybe mivel belekötni, hát itt van ez. Annyi megnyugvása lehet mindenkinek, hogy az egyik üzenetküldőt már elkapták. Cheryl pedig megkettőzte a biztonsági embereinek számát, arról nem is beszélve, hogy az X Factor producerei is komolyan vették a fenyegetést, és ők is dupla védelmet biztosítottak mindenkinek. Csak annyira hihetetlen, hogy a Világ egyik vezető országában egy TV műsorból, amelyet évente megrendeznek, - és akkor jelentkezel ismét, amikor akarsz- ilyen ügyet csinálnak, és ráadásul pont Cherylbe kötnek bele... abba a személybe, aki még azt is megkönnyezi, hogy nem juttathat mindenkit tovább, az egyetlen olyan emberbe, aki sebezhető a zsűritagok közül. Mert nyilván Simon Cowell nem kapott volna ilyen fenyegetést, de no comment!
Kitartás! Go Chez! Go Cheryl's Soldiers!
Kitartás! Go Chez! Go Cheryl's Soldiers!
1 felhasználónak tetszik:
Christo
2010. október 08. 18:42
Ezek OLYAN hülyééééééééééék,hogy arra nincs szó.Egyébként pedig százszázalék hogy nem fognak semmit se csinálni.
2010. október 08. 18:56
mert Cher arról híres h rasszista meg ilyen baromságok
kivégezni őt azért mert kiejtett vkit az ... nem normális beteg és diliházba kéne zárni
ezek szerint a sötétségnek nincs határa még vizsgálják is az ügyet... ennek semmi értelme!!!
kivégezni őt azért mert kiejtett vkit az ... nem normális beteg és diliházba kéne zárni
ezek szerint a sötétségnek nincs határa még vizsgálják is az ügyet... ennek semmi értelme!!!
2010. október 08. 18:59
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
Szerintem mikroszkóppal kell keresni az ilyen jó embereket mint Cheryl, és még is bántják. Elképesztő és nagyon szánalmas. -.-"
Plusz Cherylnek ki kellett ejtenie a csajt, mert nemsokára lejár a vízuma és a szerkeztők így döntöttek, hangsúlyozom Chezzának beleszólása sem volt.
Plusz Cherylnek ki kellett ejtenie a csajt, mert nemsokára lejár a vízuma és a szerkeztők így döntöttek, hangsúlyozom Chezzának beleszólása sem volt.
2010. október 08. 19:03
|
|
Rózsaszín Párducvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 320 Csatolások: 7 Azonosító: 133920 offline
|
szegény...
2010. október 08. 21:15
Tök rossz neki!Milyen lenne ha velünk történne meg?:S Ez durva!Szegény
2010. október 08. 21:50
|
|
horipapavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 162 Azonosító: 129292 offline
|
Cheryl nem véletlenül ejtette ki Gamut, ahogyan azt írták előttem is!!!
Viszont az tuti, hogy az ilyen "keménylegényeket" én úgy megagyalnám... Mi a fenét képzelnek magukról? Pont Cherylt akarják bántani??? :@
No, nyugodt természetem oda, előbújt az állat...
Viszont az tuti, hogy az ilyen "keménylegényeket" én úgy megagyalnám... Mi a fenét képzelnek magukról? Pont Cherylt akarják bántani??? :@
No, nyugodt természetem oda, előbújt az állat...
2010. október 08. 22:10
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
OMA! és nem veszik észre h az az meber gáz volt és azért esett ki?
ezek olyanok mint egy bizonyos nép...
nem tudják máshogy elintézni csak csapatban...
szánalmas...
ezek olyanok mint egy bizonyos nép...
nem tudják máshogy elintézni csak csapatban...
szánalmas...
2010. október 08. 22:27
|
|
imteodoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 222 Csatolások: 4 Azonosító: 132804 offline
|
Lattam a reszt nem volt olyan rossz a resz egyb Chery egyaltalan nem rasszista pl. egyszer vissza hivatott egy fekete sracot meg 1 eselyt adva neki...:S
2010. október 09. 09:49
|
|
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 305 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline
|
A mai világban mik történnek, de azért kivégezni a összes cherylt londonban azért az durva, de ez csak üres fenyegetőzés.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.