Én nagyon kedvelem Madonnát. Olvastam az életrajzi könyveit, és elég régen nyomonkövetem a pályafutását. Az a véleményem, hogy mindig tud újat mutatni. Új vallás, új stílus, új albumok. Fantasztikus énekesnő, és egyes véleményekkel ellentétben szerintem jó színésznő is (Evita, Micsoda Csapat, stb.) annak ellenére, hogy voltak filmes bukásai, jó anya, illletve baromi jó ingatlan befektető.
Mi A Véleményed Madonnáról?
2006. március 27. 20:00
|
|
Mr. Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.10. Hozzászólás: 181 Csatolások: 245 Azonosító: 11932 offline
|
2006. március 27. 20:11
|
|
Imykevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.02.03. Hozzászólás: 107 Csatolások: 115 Azonosító: 12915 offline
|
Nekem azért jön be, mert ő nem tűnt el a süllyesztőbe mégpedig azért, mert mindig úgy énekelt és olyan számokat, amelyek az adott kor divetjai. Ha nem így tett volna már sehol nem lenne.
Szép kunyhó
Szép kunyhó
2006. március 27. 20:32
|
|
frenetiq |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 928 Csatolások: 81 Azonosító: 286 offline
|
Mint sok más sztárnál, nála is előjönnek a sztár allűrök. Dehát végülis megbocsátom, ő nem összehasonlítható a "valóságsó sztárokkal", ő legalább kiérdemelte ezt a titulust mert ahogy írták elöttem mindig tudott újat felmutatni. Szóval megérdemli a pénzét, a villáját, mindenét...
2009. július 21. 11:39
semleges... néhány zenéje tetszik de különösebben nem rajongok érte
2009. július 21. 12:38
Hát, én nemigen kedvelem.. régebben csinált jó dalokat, és ezért mindenképpen elismerésre méltó a szerepe a zenei életben. De az idõ mindenki felett eljár, és nem kötelezõ senkinek sem "imidzskeresés" néven újabb és újabb próbálkozásokat tenni arra, hogy releváns legyen a mai napig is.
Magyarul amikor csak kijön egy dala, én általában:

Magyarul amikor csak kijön egy dala, én általában:

1 felhasználónak tetszik:
szőkecica
2009. július 21. 12:58
Én kedvelem, bár azért koncerteken igazán följebb öltözhetne...Nem az alakjára célzok itt, hanem a bõrével, meg a kiálló ereivel, amik szerintem elég gusztustalanok. Jó hangja van, tehetséges, ámbár bele kellene törõdnie, hogy õ sem lesz fiatalabb, és ezen a téren nem veheti fel a versenyt egy 20/30 évessel.
katiegirl15
2009. július 21. 13:17
Idézet(inspiredboy @ 2009. July 21. - 12:38)
[size=1]Hát, én nemigen kedvelem.. régebben csinált jó dalokat, és ezért mindenképpen elismerésre méltó a szerepe a zenei életben. De az idõ mindenki felett eljár, és nem kötelezõ senkinek sem "imidzskeresés" néven újabb és újabb próbálkozásokat tenni arra, hogy releváns legyen a mai napig is.
Pontosan így gondolom én is.
Szerintem nevetséges egy 50éves nõtõl, hogy ilyen semmitmondó dalocskákra ugrabugráljon egy szál bugyiban...
katiegirl15
2009. július 21. 13:22
Madonna egy etalon, halhatatlan, 50 felé k..va jól tartja magát! Amióta szétment Guy-jal, azóta viszont csökken a szememben...ezek a fiatal csávók meg ezek a semmitérõ zenék... Ideje lenne visszavonulni.
katiegirl15
2009. július 21. 13:27
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
nekem sok száma nagyon tetszik,szóval zenei téren nincs vele különösebb problémám,de szerintem egy "sztárhoz" hozzátartozik a magánélete is,ha már ugye a csapból is az folyik...az pedig nála szerintem nem túl fényes...nem is a válás,hanem inkább ezek a "pénzértveszekgyereketmerténmegtehetem" dolgai nagyon nem szimpatikusak...mi az már,hogy miatta változtatnak meg törényeket egyik napról a másikra?mert õ most kinézett egy gyereket aki megtetszett neki,mint valami ruha egy kirakatban...
katiegirl15
2010. augusztus 31. 08:45
|
|
Fireprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 177 Csatolások: 14 Azonosító: 129570 offline
|
Szerintem jó énekesnő, nagyon jó a hangja, meg van pár száma, amit szeretek. De viszont azt nem szeretem benne, hogy most nagyon rászokott ezekre a 20-30 éves srácokra. Meg hogy mindig az a célja a koncerteken, hogy fiatalosnak tűnjön. Persze ez nem is olyan nagy baj, de azért egy picit legyen most már visszafogottabb
2010. szeptember 25. 19:47
Nagyon jó a hangja, de szerintem elkénne fogadnia, hogy már nem mai csirke. sokkal szebb lenne ha nem ezt a vonalat követné.
2010. október 03. 22:28
Szerintem ez egy érdekes dolog, mert Madonna azon sztárok egyike, aki képes haladni a korral, fejlődni zenében. Az új számai nem tartoznak a kedvenceim közé de egész hallgathatóak. Furcsa stílusa van a nőnek, de legalább van valamilyen hangja. Nem tűnik szimpatikusnak de ez egyénfüggő
2010. október 04. 19:49
|
|
RiaRia14Wica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 118 Azonosító: 132049 offline
|
sohasem szerettem annyira. nekem konkrétan egy nem szimpi. jó zenét csinált még akkor. régen. de mostmár csak egy erőltetett 52 évesnek tűnik. aki családanya. de próbál visszaállni a zene világába. szerintem felesleges.
nekem ez a véleményem.
nekem ez a véleményem.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.