Starity

Thalíának „rémisztő” a telenovella-készítés

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 07. 23:14 #41
Eszty Morgan
Eszty Morgan
♥Team Nikolas♥

Státusz™ :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 47
Azonosító: 133717
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.07. 23:07)
Nem hiszem, hogy bármi is változna már. Ő a magyar média és közvélemény számára csak sorozatszínésznő marad, még ha a világ a feje tetejére áll, akkor is. Sajnos ha egyszer valakit beskatulyáznak itt, akkor az úgy is marad. Az a baj, hogy az emberek alapvetően érdektelenek, nem olvasnak semminek utána; csak azt jegyzik meg, amit csak a tv-ben hallanak, mert rájuktukmálják. Lásd itt a legjobb példa: kíváncsi lennék, hogy a majdnem 600 ember közül, aki őt kedvencnek jelölte, hány olvasta el az életrajzát elejétől a végéig.

Ebben mondjuk igazad van! De ez az itt lévő sztárokra, sztáradatlapokra mind igaz. Nekem kedvenceim közt van, épp a Rosalinda és a No Me Enseñaste miatt.
A TV meg ezért nem jó hírforrás, én spec. ezért nem hiszek el már semmit, amit mondanak. Volt idő, mikor minden hírre ugrottam, ma már nem.
2010. október 07. 23:26 #42
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.07. 23:14)
Ebben mondjuk igazad van! De ez az itt lévő sztárokra, sztáradatlapokra mind igaz. Nekem kedvenceim közt van, épp a Rosalinda és a No Me Enseñaste miatt. 
A TV meg ezért nem jó hírforrás, én spec. ezért nem hiszek el már semmit, amit mondanak. Volt idő, mikor minden hírre ugrottam, ma már nem.

Igen, és – sajnos – még mindig a tv és a rádió az elsődleges tájékoztatási eszköz, az internet meg csak a kiegészítő. Mivel amit a tévében/rádióban adnak, azt az ember "kénytelen" látni/meghallani, akaratlanul is, viszont az interneten csak arra fognak rákeresni, amit a tévében/rádióban hallani. Bár ez már kicsit offtéma itt, de éppen ezért nem alkalmas az internet vminek/vkinek a népszerűsítésére, hiszen csak arra fognak eleve rákeresni, ami a tömegkommunikációs médiában is népszerű. Az internet pedig nem tömegkommunikációs eszköz, hanem olyan, mint egy hatalmas könyvtár. Ami érdekel, leveszed a polcról és elolvasod; de azt, hogy téged mi fog érdekelni, az határozza meg elsősorban, amit hallasz (tévében, rádióban, ismerőstől stb.)
2 felhasználónak tetszik: Eszty Morgan, Fan-ily6889
2010. október 07. 23:32 #43
Eszty Morgan
Eszty Morgan
♥Team Nikolas♥

Státusz™ :)
Hozzászólás: 1133
Csatolások: 47
Azonosító: 133717
Idézet (El Mexicano @ 2010.10.07. 23:26)
Igen, és – sajnos – még mindig a tv és a rádió az elsődleges tájékoztatási eszköz, az internet meg csak a kiegészítő. Mivel amit a tévében/rádióban adnak, azt az ember "kénytelen" látni/meghallani, akaratlanul is, viszont az interneten csak arra fognak rákeresni, amit a tévében/rádióban hallani. Bár ez már kicsit offtéma itt, de éppen ezért nem alkalmas az internet vminek/vkinek a népszerűsítésére, hiszen csak arra fognak eleve rákeresni, ami a tömegkommunikációs médiában is népszerű. Az internet pedig nem tömegkommunikációs eszköz, hanem olyan, mint egy hatalmas könyvtár. Ami érdekel, leveszed a polcról és elolvasod; de azt, hogy téged mi fog érdekelni, az határozza meg elsősorban, amit hallasz (tévében, rádióban, ismerőstől stb.)

Ez nagyon igaz, ezért "tetszik" is! Mondjuk én Colin Farrell-lel vagyok hasonlókép. Ő itthon megmaradt a drogos rossz fiúnak, aki kábítózik, meg minden második nőt megdönget, holott azért ez már közel sem pont így van. De ez a média..
De hogy tényleg ne legyek OFF teljesen wub.gif wub.gif Én szurkolok Thalynak így is úgy is! Mostanában találtam rá a Como c. dalára és egyre jobban imádom. Kár, hogy a YT-n kb. egy dala sem elérhető normálisan! Köszi copyright mad.gif mad.gif
2010. október 08. 08:22 #44
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Én nem bánom, hogy nem telenovellázik. Ne is tegye már. (Bár úgysem fogja.) Ha filmben akar szerepelni, akkor ne ebben a műfajban. Úgy még én is kíváncsi lennék rá... Az új lemezt pedig nagyon várom már. smileeee.gif
2010. október 08. 09:07 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.07. 23:32)
Kár, hogy a YT-n kb. egy dala sem elérhető normálisan! Köszi copyright mad.gif mad.gif

Persze, mert a Sony Music egy nagy k*csög. Néhány dalát feltöltik hivatalosan, promóciós célból, de vagy néhány nap múlva letörlik, vagy csak az amerikaiak nézhetik meg. mad.gif De ha valamelyik kell jó minőségben, írj privátot és elküldöm. smileeee.gif
2010. október 08. 09:22 #46
vikimumus
vikimumus
Hozzászólás: 984
Csatolások: 68
Azonosító: 125739
De várom már az új lemezt!
2010. október 08. 12:51 #47
- törölt felhasználó -    
sok idő van még a következő lemezhez:)
2010. október 08. 14:37 #48
Fireprincess
Fireprincess
visszatérő vendég

Státuszεïз 'Imagine you and me count the butterflies' εïз
Hozzászólás: 177
Csatolások: 14
Azonosító: 129570
Várom az új albumot is biggrin.gif A kislányának pedig utólag is boldog szülinapot smileeee.gif
2010. október 09. 14:10 #49
- törölt felhasználó -    
Már nagyon várom az új albumot! Sabrinának meg boldog szülinapot kívánok! biggrin.gif
2010. október 31. 09:55 #50
Glambert
Glambert
†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ†

Státusz(: Jelölj, szavazz, írj! :) | ღ♪ Adam Lambert & Lady GaGa 4ewer ♫ღ | B.Ú.É.K.!
Hozzászólás: 1477
Csatolások: 0
Azonosító: 132784
Szerintem jó színésznő és a hangja is nagyon szép. smileeee.gif
2010. november 03. 11:57 #51
- törölt felhasználó -    
imádom a dalait
2010. november 03. 12:07 #52
- törölt felhasználó -    
Szeretem a dalait !
3 oldal 1 2 3