SP szerelmi csalódásra vágyik
2010. október 09. 11:54
amugy a két tehetségkutatós résznél szerintem tökre igaza van :-)
amugy énsem tudom hogy honnan jött az SP.. kitalálta.. de hogy hogyan aztnemtudom xD
gondolt egyet régen azt az lett a beceneve ? ^o) xD
amugy énsem tudom hogy honnan jött az SP.. kitalálta.. de hogy hogyan aztnemtudom xD
gondolt egyet régen azt az lett a beceneve ? ^o) xD
2010. október 10. 18:36
|
|
Mézesfalatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 461 Csatolások: 29 Azonosító: 135824 offline
|
De utálom ezt a férfit már bocsánat!
Nem tudom elviselni...Bocs h írtam ide így!
Kezdjen vmit magával!Amúgy Barbeeval összeillenek.Nem tudom miért
Nem tudom elviselni...Bocs h írtam ide így!
Kezdjen vmit magával!Amúgy Barbeeval összeillenek.Nem tudom miért
2010. október 13. 21:15
beverek neki egyet - mindjárt megkapja amit akart,egy hatalmas pofont
. - bocsika azoktól,akik esetlegesen szeretik őt.
2010. október 16. 10:53
" Mi az, amit még nem kérdeztek meg tőled? Melyik kérdést unod a legjobban?
Nagyon sokmindent kérdeztek már tőlem, legyen az kínos vagy unalmas. Mindenre próbálom mindig a legjobb választ adni. Leginkább a „Honnan a név?” típusú kérdést utálom. Ezt mindenki megkérdezi, és aki már megkérdezte, az is megkérdezi még ötször. Egyszer felvettem a választ diktafonra, és egy rádióműsorban arról játszottam adásba..." EZ JÓÓ!!! xDD am téll mindig mindig megkérdezi... nem unják még?
LOVE SP! ♥♥
Nagyon sokmindent kérdeztek már tőlem, legyen az kínos vagy unalmas. Mindenre próbálom mindig a legjobb választ adni. Leginkább a „Honnan a név?” típusú kérdést utálom. Ezt mindenki megkérdezi, és aki már megkérdezte, az is megkérdezi még ötször. Egyszer felvettem a választ diktafonra, és egy rádióműsorban arról játszottam adásba..." EZ JÓÓ!!! xDD am téll mindig mindig megkérdezi... nem unják még?
2010. október 31. 09:51
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Chh, hát ez igazán szánalmas... 

"Mi az, amit még nem kérdeztek meg tőled? Melyik kérdést unod a legjobban?
Nagyon sokmindent kérdeztek már tőlem, legyen az kínos vagy unalmas. Mindenre próbálom mindig a legjobb választ adni. Leginkább a „Honnan a név?” típusú kérdést utálom. Ezt mindenki megkérdezi, és aki már megkérdezte, az is megkérdezi még ötször. Egyszer felvettem a választ diktafonra, és egy rádióműsorban arról játszottam adásba..."
"Mi az, amit még nem kérdeztek meg tőled? Melyik kérdést unod a legjobban?
Nagyon sokmindent kérdeztek már tőlem, legyen az kínos vagy unalmas. Mindenre próbálom mindig a legjobb választ adni. Leginkább a „Honnan a név?” típusú kérdést utálom. Ezt mindenki megkérdezi, és aki már megkérdezte, az is megkérdezi még ötször. Egyszer felvettem a választ diktafonra, és egy rádióműsorban arról játszottam adásba..."
2010. november 03. 15:20
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Szerintem is őszinte interjú.A tehetségkutatós résznél lévő válasza csattanós.De nem kell tehetségkutató mégis sorra jönnek ki klippek ,zenék feltörekvő?! ismeretlen tehetségektől?!
2010. november 05. 16:10
Én is utálom SP-t. Még ilyet, hogy valaki szerelmi csalódásra vágyjon!
2010. december 03. 21:51
Gyűlölöm SP-t és ha valakinek nem tetszik a véleményem nyugodtan írjon nekem üzenetet!
2011. január 02. 15:05
Miért van az, hogy a Justin Bájber fanok söpöt is szeretik?
Mert mindkettő olyan tehetségtelenséggel rendelkezik, hogy szinte ugyan azoknak hiszük őket. És mert a rajongóik szeretik a melegeket és mindkettő az!
Mert mindkettő olyan tehetségtelenséggel rendelkezik, hogy szinte ugyan azoknak hiszük őket. És mert a rajongóik szeretik a melegeket és mindkettő az!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: