Segíts te is az iszapkatasztrófa károsultjain
2010. október 07. 21:03
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
egyre durvább a helyzet. és az mind az emberi felelőtlenség miatt van. Sok ember egyáltalán nem foglalkozik a dolgokkal, csak mert ő épp ebben a pillanatban jól vannak, de ez nem biztos, hogy mindig így lesz. Igenis össze kell tartanunk, és segíteni az embereknek.
2010. október 07. 22:29
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (vvivienne8 @ 2010.10.07. 15:49)
Ajkai lakosként köszönöm a cikket és minden eddigi adományozónak is örök hálám
13-as PH-ja van a vörös iszapnak, az emberekről a bőrt lemarta, szinte ugyanolyan sérüléseket okoz, mintha megégtek volna. Ha sok eső esik, akkor bekerülhet a talajvízbe, ha pedig tűz a nap, akkor megszáradva a szél is viheti. Az itt folyó Torna-patak PH-ja 12-es, a Marcalé pedig 11-es.
Neked lehet, hogy nem akkora katasztrófa, viszont nem tudod, hogy itt mi van... Bocsánat, ez nem kötekedés akart lenni, de egyszerűen rémálom az egész. Nyilvánvalóan Csernobilhoz nem hasonlítható, de mondd ezt azoknak az embereknek, akiknek az élete dőlt össze 3 perc leforgása alatt.
Tényleg nem akarok bunkó lenni, de engem is elég mélyen érint ez az egész, tekintve, hogy ismerőseim is váltak percek leforgása alatt földönfutóvá.
13-as PH-ja van a vörös iszapnak, az emberekről a bőrt lemarta, szinte ugyanolyan sérüléseket okoz, mintha megégtek volna. Ha sok eső esik, akkor bekerülhet a talajvízbe, ha pedig tűz a nap, akkor megszáradva a szél is viheti. Az itt folyó Torna-patak PH-ja 12-es, a Marcalé pedig 11-es.
Neked lehet, hogy nem akkora katasztrófa, viszont nem tudod, hogy itt mi van... Bocsánat, ez nem kötekedés akart lenni, de egyszerűen rémálom az egész. Nyilvánvalóan Csernobilhoz nem hasonlítható, de mondd ezt azoknak az embereknek, akiknek az élete dőlt össze 3 perc leforgása alatt.
Tényleg nem akarok bunkó lenni, de engem is elég mélyen érint ez az egész, tekintve, hogy ismerőseim is váltak percek leforgása alatt földönfutóvá.
Jójó, igazad van, nem mondom, hogy nincs katasztrofális helyzet a térségben, és nem szenvednek az ottaniak, csak hogy a média iszonyatosan felfújja a helyzetet, és még rosszabbnak állítja be, mint amilyen. A TV2 húzása meg egyenesen undorító, a nézettséget akarják növelni ezen keresztül. Én is hívom a segélyszámot, nem vagyok közömbös, csak hát érted, olyan, mint egy nagy elefántból sok kis bolhát csinálni. Nem akartalak megbántani, vagy az ismerőseidet, ezúton üzenem nekik, hogy kitartást, ennél már csak jobb lehet.
1 felhasználónak tetszik:
vvivienne8
2010. október 07. 23:40
Idézet (dreamscometrue @ 2010.10.07. 19:16)
brenda1 szerintem se kéne ezt idekeverni, mert ennyi erővel mondhatnánk azt is, hogy azóta van ilyen sok katasztrófa, mióta Orbán a miniszterelnök. Ez az egész független a politikától. Amúgy rettenetes ami történt, nagyon sajnálom ezeket az embereket. Sokkal szörnyűbb mint egy árvíz, mert vissza se költözhetnek a házaikba, mert annyira tönkretette őket ez a vörös iszap.
Yay... Már hogy a pics*ba lenne független a politikától, mikor évekkel ezelőtt, (történetesen 2003-ban) a Levegő Munkacsoport felhívta a figyelmet a problémára haladéktalan intézkedéseket követelve ?!
Elhiszed, vagy a szóban forgó mellékleteket is csatoljam?
De nyilván a hatályos kormánynak ez ügyben tenni nem volt különösebben érdekében, a vis major tartalékot inkább elverték új Audik-ra, bársonyszékekre, meg 2006-ban In-Kal -os magánhadseregre, hogy egy csinos vérfürdő keretében verjék össze az embereket, mert ugye hát tudjuk, hogy Magyarországon csak úgy hemzsegnek a nácik, utcáról-utcára.
2010. október 08. 14:28
Idézet (Domcicc @ 2010.10.07. 22:29)
Jójó, igazad van, nem mondom, hogy nincs katasztrofális helyzet a térségben, és nem szenvednek az ottaniak, csak hogy a média iszonyatosan felfújja a helyzetet, és még rosszabbnak állítja be, mint amilyen. A TV2 húzása meg egyenesen undorító, a nézettséget akarják növelni ezen keresztül. Én is hívom a segélyszámot, nem vagyok közömbös, csak hát érted, olyan, mint egy nagy elefántból sok kis bolhát csinálni. Nem akartalak megbántani, vagy az ismerőseidet, ezúton üzenem nekik, hogy kitartást, ennél már csak jobb lehet. 
Oké, nincs semmi gond, nem egyezik a véleményünk, előfordul az ilyen
A hívást/hívásokat pedig nagyon köszönöm mindenki nevében
2010. október 08. 15:19
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
én Ajkán élek!sajna!
2010. október 08. 15:57
|
|
babett.jozsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 69887 offline
|
borzasztóan sajnálom őket
2010. október 08. 16:42
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
nagyon megérintett lelkileg a dolog
2010. október 08. 20:25
|
|
noni001^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 1378 Csatolások: 3172 Azonosító: 131031 offline
|
Idézet (TheSheryke2008 @ 2010.10.07. 15:42)
A TV előtt ültem, és láttam hogy az emberek mindenüket elvesztették. Én sírtam amikor tegnap ( 2010. okt. 06 ) mutatták a TV-be hogy az állatok mennyire szenvednek. Segítsen mindenki aki tud ! Mi élelmet jutattunk a rászorulóknak ! Amúgy a röhej az egészben hogy az Aluminium Gyártócég nem vállalja a felelősséget. És mindig ez szokott lenni ; aki a felelős a katasztrófáért, annak mindig tiszta a keze ! Szánalmasak -.-
teljesen egyetértek veled
2010. október 09. 13:59
mi hívtuk sokszor!annyira borzalmas!én sírtam,amikor az állatokról volt szó!nagyon borzalmas
.segítsen mindenki,aki tud!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.