A varázslók kalandjai véget érnek
2010. október 07. 15:18
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
:'( Én nem csak, akkor nézem, ha unatkozom :'( Én midnig néztem, ha tudtam. Selly-vel együtt sírok :'( ßest És, akkor Selly is elhagyja a disneyt bár tuti, hogy boldogulni fog nélküle is.
Nem akarom, hogy vége leygenn :'(... Nekem is már a szívemhez nőtt Alex. De szar lesz. Eltudom képzelni, hogy akkor Selly-nek milyen szar msot. És David meg Jennifer meg Jake és a többi szereplő :'( őket is annyira szerettem meg a történeteket. :'( ... szar , hogy midnen jó sorozatnak egyszerre van vége
:'( az egyetlen értelmes az én szemeben így a good luck charlie és a siute life on deck marad (L) bye bye wowp :'( Mi örökre szeretünkk :'(
2010. október 07. 15:21
|
|
Nick Jonas fan1.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 124144 offline
|
:'(
De kár pedig olyan jó sorozat:'(
Csak egy vigasztal hogy vannak még új részek és a Film:)
de nagyon sajnálom hogy vége:'(
De kár pedig olyan jó sorozat:'(
Csak egy vigasztal hogy vannak még új részek és a Film:)
de nagyon sajnálom hogy vége:'(
2010. október 07. 15:35
kááár én nekem selena a kedvenc énekesem és színészem persze J.B után 
de az marhaság h a hannah montana véget ért még mostis megy 1 új évad szal tök hülyeség h azt mondták vége
de remélem ugyan így lesz a Wizards of Waverly Place is mer jó lenne
de az marhaság h a hannah montana véget ért még mostis megy 1 új évad szal tök hülyeség h azt mondták vége
2010. október 07. 15:37
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
nem tudom hogy Selena a Disneynél marade, de majd kiderül.. :|
2010. október 07. 16:03
Hát mér még mit akar?xĐ Ennyi film és évad bőven elég sztem csak uncsibbá válna,ha mégtovább folytatnák..
2010. október 07. 16:27
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Szerintem már a Hannah Montana is és a WOWP is kezdet unalmassá válni. Azért a második filmre kiváncsi vagyok nagyon
pepa
A "véget ér"-tet úgy kell értelmezni, hogy leforgatják és annyi az egy dolog, hogy utána még több hónapig(esetleg évig) adják. A színészeknek tényleg vége, nem kell többet forgatni meg ilyenek
pepa
A "véget ér"-tet úgy kell értelmezni, hogy leforgatják és annyi az egy dolog, hogy utána még több hónapig(esetleg évig) adják. A színészeknek tényleg vége, nem kell többet forgatni meg ilyenek
2010. október 07. 16:38
|
|
Selena Gomez Starúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 135419 offline
|
Nekem Selena a mindenem nem hagyhatajak abba ezt a filmet az lehetetlen nem igazsag
(
2010. október 07. 17:25
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Jajj de kár, pedig imádtam, a kedvencem volt.Sajnos vége lesz...
Szegény Sel, milyen nehéz lehet neki 4 év után búcsúznia?!
2010. október 07. 17:46
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
óóóó én nagyon szeretem a sorit kár, hogy vége van de mint azt már többen is mondták mi még ne siránkozzunk hiszen a 3.évad fele 1 TELJES ÉVAD és még egy film is vár ránk szóval én azért örülök is egy picit. Meg aztán énmár nemúgy fogom fel, hogy minek kellett abbahagyni hiszen egyszer mindennek vége.... sajnos... És ziher, hogy Selena a WOWP nélkül is boldogulni fog!! =).
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: