A varázslók kalandjai véget érnek
2010. október 07. 03:18
|
|
Rebeca.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 253 Csatolások: 197 Azonosító: 130661 offline
|
hát szerintem azért ez egy kicsivel értelmesebb sorozat volt mint a Hannah Montana szerintem...de hát egyszer mindennek vége...Selena sem játszhatja örökké Alex-et...azért szerettem ♥
2010. október 07. 05:59
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
de kár
...de aranyos
..neki tényleg fog hiányozni a sorozat..miley meg csak a háta mögött akarta hagyni az egész hannaht..
De már alig várom a 2. filmet
megaz új részeket amit nem láttam
De már alig várom a 2. filmet
2010. október 07. 08:03
de kár!
de minek előre búcsúzni, ha még lesz egy film, meg még ezt az évadot amit befejeznek elég sok idő
Talán március májusra végeznek,akkor még sok időt tölthet a stábjával
de minek előre búcsúzni, ha még lesz egy film, meg még ezt az évadot amit befejeznek elég sok idő
Talán március májusra végeznek,akkor még sok időt tölthet a stábjával
2010. október 07. 08:39
mondjuk én nem szoktam nézni... de azért kár érte
2010. október 07. 08:56
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Hát.. szerintem várható volt, hogy Selena nélkül nem igen van értelme tovább folytatni.
2010. október 07. 09:00
Szeretem a sorozatát, de szerintem elég volt belőle 4 évad.
2010. október 07. 09:43
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
oooh ne máár!!!!
nagy kár érte! imádom a sorozatot!! de hát mindent be kell fejezni egyszer sajnos!!!
de már nagyon várom a filmet meg mindent! és sajnálom őket, mert biztos tényleg fog nekik ez hiányozni!!
2010. október 07. 09:59
|
|
foxyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 134524 offline
|
ez valóban igaz hogy egyszer mindennek vége lesz..Pedig sokan megőrültek a sorozatért, úgyhogy a nézettség miatt szerintem nem kellett volna abbahagyni. (szerintem is jó sorozat volt.)
Szegény Sel tényleg hiányozhat majd neki.De sok sikert neki a továbblépésben mert tovább kell lépnie az nem lesz jó neki ha sokáig szomorkodik. Mindenkivel történnek rossz dolgok amiket sajnos el kell fogadni.
Szegény Sel tényleg hiányozhat majd neki.De sok sikert neki a továbblépésben mert tovább kell lépnie az nem lesz jó neki ha sokáig szomorkodik. Mindenkivel történnek rossz dolgok amiket sajnos el kell fogadni.
2010. október 07. 10:39
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Hát hiába. Ők is kinőnek a tiniszerepekből. És szerintem addig kell befejezni egy sorozatot amíg van nézettsége, és jól le lehet zárni. Az borzasztó amikor már csűrik csavarják jobbra balra és már szenvedés az egész.
Kell egy jó lezárás és happy end. A színészeknek meg úgyis lesz további lehetősége.
Kell egy jó lezárás és happy end. A színészeknek meg úgyis lesz további lehetősége.
2010. október 07. 11:16
|
BabykéémAlexis testvérkéje ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 884 Csatolások: 42 Azonosító: 123568 offline
|
Egyébként olvasom hogy mindenki sajnálja.nem mint ha én nem,de akkor is egyszer mindennek vége.lehet hogy most selena is szomorú,de nem hiszem hogy 24-25 évesen is szeretné a gimis alex russo szerepét játszani.így legalább méltósággal befejezik,nem ugy mint ha azon röhögnének 10 év múlva hogy egy szerepbe van ragadva.És brittany szerintem is igazad van.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: