A varázslók kalandjai véget érnek
2011. január 30. 16:54
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
2011. július 14. 11:56
|
|
Selena Fans nf.a.ofúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 66 Csatolások: 13 Azonosító: 155375 offline
|
2011. augusztus 17. 23:05
|
|
Zutul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 798 Csatolások: 82 Azonosító: 124816 offline
|
fruitsgirl2624 a hannah montana-nak nem azért lett vége, mert Miley nem akarta folytatni. A disney fizetett neki, h hagyja abba, mert már 18. És nem mintha nagyon érdekelne, de sztem Selenával is ezt csinálták,
2011. augusztus 30. 01:11
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
ÁÁh de rossz imádtam a sorozatot
. Mindig jókat nevetem rajta . Bár az elején nem a legizgalmasabb volt de a vége felé egyre izgibb . Bár nagyon kíváncsi vagyok hogy kinyer de nekem van egy sejtésem .És szerintem még az lenne legnaygobb fordulat ha haper össze jönne justinal de ez a jövő zenéje
.Bár biztos sírni fogok hiszen nagyon jó sorozat volt hm is sírtam itt is fogok
. De azt is észre vettem hogy sajnos legjobb sorozatoknak van vége mint most pl : z&k azt is nagyon szeretem. Bár az új sorozatokért nem vagyok annyira oda pl indul rissza nem egy nagy durranás meg a benne vagyok bandába se sajnos egyre igénytelen sorozatok lesznek a disney
.
2011. szeptember 23. 20:30
:'( Nagyon szomorú vagyok, és tényleg sajnálom.Persze nekem Alex volt a kedvenc karakterem.Egyetértek Small Selenával a benne vagyok a bandában egy borzasztó,guztustalan sorozat.
2011. október 19. 19:21
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Mi az, hogy a Benne vagyok a bandában sz*r? Az a sorozat jóval felülmúlja ezt a szutykot, amit ti annyira szerettek. Abban legalább igazi tehetséges színészek játszanak, igazán humoros, nem úgy mint azok az erőltetett sz*rok, amiket abban "poénnak" neveznek és jóval "értelmesebb" mint ez a semmitmondó varázslós valami.. A Benne vagyok a bandában az az egyetlen sorozat a Disneyn, amit imádok és nézek! Arra aztán ne mondja senki, hogy rosszabb mint ez az izé.. És, hogy a témához is hozzászóljak, örülök neki, végre eljött ez a pillanat is.
2012. szeptember 06. 12:24
|
|
selena gomez55új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 184594 offline
|
óóóóóóó pedig ugy szeretem
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: