Milyen esküvőről álmodsz?
2014. szeptember 07. 08:52
|
|
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline
|
Mostanában igazán sokat gondolkozok ezen, nem is tudom, talán mert már egyre közeledik:) Én a természetben szeretném, egy gyönyörű, tavaszi napon, mikor virágoznak a fák és körülöttünk mindent beborítanak a fehér és rózsaszín virágok:)
2014. szeptember 28. 18:04
Egy gyönyörű májusi napon,amikor már majdnem nyár,de még tavasz van,és a virágok nem hullotak le,de már nem csak zöld gombócok a fán. Fehér homokor tengerparton mennék férjhez,de azért nem mezítláb..
2014. szeptember 30. 22:54
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Semmilyenről.
Sosem álmodoztam még erről.
Sosem álmodoztam még erről.
2014. október 04. 17:36
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Rengeteget gondolkoztam már ezen, főleg mostanság. Hogy milyen esküvőről álmodozok? Számomra a legfontosabb az volna, hogy tavasszal, egy szép, áprilisi napon menjek férjhez, természetközelben, családi körben - csakis a legközelebb álló barátaim jönnének el, családtagok, rokonok. Szép, tavaszt idéző dekoráció - fehér fémszékek- és asztalok, illetve klasszikus tortatálak -, gyönyörű, halványrózsaszín és fehér oltár legyen, illetve anyakönyvvezető és pap. *o* szeretnék még szőnyegre szórt virágszirmokat és fehér galambokat, ételsátrat és remek főztöt anya serpenyőjéből. Gyááj, de szeretnék én majd lovagolni az esküvőmön.
2014. október 19. 11:15
Én valahogy mindig is egy kaliforniai esküvőről álmodtam, sok emberrel, gyönyörű ruhában és a tengerparton, nyáron
2014. november 04. 19:02
|
|
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline
|
Nekem vagy egy egyszerű, csak a barátokkal aztán meg bulizni, vagy egy nagyon nagy.
Igen a tökéletes ellentét..A 'nagy' esküvőt úgy képzelem, hogy egy zárt épületben, -lehet az templom, de mivel nem vagyok vallásos, ez kizárt- ahol nincs teljesen világos, hanem olyan szép, hangulatosra világítják ki, lehetőleg a falon kirakott gyertyákkal. (olyan gyertyák, mint ami a régi kastélyokban is volt..ennél pontosabban nem tudok magyarázni
) Elől rövid, hátul hosszú, fekete menyasszonyi ruha, hozzám illően erős smink, a többin még nem gondolkoztam.
2014. november 06. 14:07
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Nem nagyolom el az álmaim.Én tudom,hogy nekem tengerparton sose lesz,nem is akarom.Párizs tehetséges.Ott biztosan,s majd teszek is érte!A ruhámat magam szeretném megtervezni,az egyedi az igazi!
2014. november 06. 14:11
|
|
Sztárok Rajongói39visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 224 Csatolások: 13 Azonosító: 233836 offline
|
Én egy kastélyban szeretném tartani az esküvőmet kb. 500 fővel és sellő fazonú ruhával valamint Vanília tortával.
2014. november 18. 20:46
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Én nem akarok mindenáron esküvőt, de ha mégis lesz, akkor tuti nem hagyományos. Nyáron lenne, feketében szeretnék lenni, rockballada szólna a háttérben, csak közeli családtagok és barátok lennének meghívva. Nem szeretnék nagy felhajtást a kajával sem, a torta csokis-vaníliás lenne.
2014. december 06. 08:06
Idézet (menthol @ 2014.11.18. 20:46)
Én nem akarok mindenáron esküvőt, de ha mégis lesz, akkor tuti nem hagyományos. Nyáron lenne, feketében szeretnék lenni, rockballada szólna a háttérben, csak közeli családtagok és barátok lennének meghívva. Nem szeretnék nagy felhajtást a kajával sem, a torta csokis-vaníliás lenne.
Én is ugyanerre gondoltam.
2014. december 10. 16:32
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Semmilyenről
Egyrészt mert nem lenne olyan elvetemült emberi lény, aki hozzám akarná kötni magát, másrészről, ha lenne se erőltetném az esküvő-dolgot, mivel nézetem szerint minden múlandó, a házasság meg csak néhány papír, ami agy galibát okoz váláskor. Ha két ember szereti egymást, nem kell aláírni semmit, hogy ezt bizonygassák.
2015. április 06. 13:18
|
|
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline
|
Ez a kérdés most őszintén megfogott
Sokat gondolkodtam már ezen. Rendkívül vonz a templomi nagy banzájos esküvő is, de ugyanakkor el tudnám magam képzelni egy tengerparti esküvőn is. Valahol Hawaiin, nyakukban virág füzérekkel, háttérben kellemes zene és a tenger morajlása. Csak a szűk család és barátok lennének jelen a végén pedig lámpásokat gyújtanánk, amiket éjjel a vízre engednénk :')
Sokat gondolkodtam már ezen. Rendkívül vonz a templomi nagy banzájos esküvő is, de ugyanakkor el tudnám magam képzelni egy tengerparti esküvőn is. Valahol Hawaiin, nyakukban virág füzérekkel, háttérben kellemes zene és a tenger morajlása. Csak a szűk család és barátok lennének jelen a végén pedig lámpásokat gyújtanánk, amiket éjjel a vízre engednénk :')
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: