Milyen esküvőről álmodsz?
2014. március 02. 10:24
Tengerparti. Fürdőruhában. Semmi menyasszony szoknya...
2014. március 02. 12:18
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Goth stílusú,közeli barátok,legfontosabb családtagok,és valami naaagy kertes házban,a tengerpart mellett. Ja,és rengeteg 6lapos
2014. március 02. 12:36
Kifejezetten semmiféle esküvőt sem szeretnék beiktatni rövidke életembe
Irtózom az esküvőktől, az elkötelezettségtől, és mindentől ami egy életre szól, kivétel persze a saját életem xd
2014. március 02. 19:26
|
|
BigbangTopúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.07. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 211394 offline
|
Egy szép tengerparti esküvő lenne a tökéletes nekem!
2014. március 16. 09:09
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Sosem gondolkodtam azon milyen lenne az esküvőm hisz eddig mindig úgy gondoltam hogy az csak egy papír ami nem változtatja meg az érzéseimet. Házasodni tehát még mindig nem szeretnék, de ha egyszer mégis arra adnám a fejem, akkor egy gyönyörű tópart mellett vagy esetleg tengerparton szeretném kimondani a boldogító Igent.
2014. március 16. 17:12
|
|
Axenne |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.08. Hozzászólás: 764 Csatolások: 63 Azonosító: 222385 offline
|
Nem tervezek összeházasodni senkivel, mert az csak egy darab papír, ami nem változtat meg semmit, de ha már lenne akkor biztos, hogy nem lenne templomban, hanem vízparton lenne május 14 vagy 15-én
És tuti, hogy egyszerű ruhám lenne, ilyesmi szoknyarésszel
2014. március 16. 20:56
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Nekem már volt esküvőm, nem tervezek többet, köszi, de az olyan lett, amilyennek akartam. Sajnos felborítottam a kedves örömszülők terveit, ugyanis csináltunk nem egy pikáns programot, anyám, anyósom fél évig sápítoztak, egyem a prűd szívüket... A drága férjem meg letüsszentette a papot.
2014. március 25. 05:41
Biztos, hogy külföldön, a tengerparton, és csak barátok, családtagok, közeli ismerősök jönnének el, és nem valami habos-babos menyasszonyi ruha, hanem egyszerű, ami csinos is. Állatok is legyenek ott, azok fontosak..
2014. március 25. 14:38
Én mindképpen tengerpartnál szeretném..
Máshol nem tudnám elképzelni.
egy gyönyörű mennyasszonyi ruhában :3
2014. március 29. 19:34
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Milyen népszerű a tengerparti esküvő.
Egyébként majd én is tengerparton, nyugodt környezetben, és csak a legfontosabb személyekkel körülvéve szeretném az esküvőmet.
Egyébként majd én is tengerparton, nyugodt környezetben, és csak a legfontosabb személyekkel körülvéve szeretném az esküvőmet.
2014. április 27. 18:38
Szerintem minden lány eljátszotta álmai esküvőjét kiskorában, a fejére húzva egy fehér lepedőt
Én egy hatalmas esküvőre vágyok, tengerparton, rengeteg emberrel, mese szép ruhában, gyönyörű tortával, stb.
Habár az ismerőseim szinte egész része csak egy kis összejövetelt szeretne.. ezt sose értettem. Az esküvő az a nap, mikor te magad is királynő lehetsz.
Én egy hatalmas esküvőre vágyok, tengerparton, rengeteg emberrel, mese szép ruhában, gyönyörű tortával, stb.
Habár az ismerőseim szinte egész része csak egy kis összejövetelt szeretne.. ezt sose értettem. Az esküvő az a nap, mikor te magad is királynő lehetsz.
2014. április 27. 20:30
|
|
Sakamoto Kumikoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.24. Hozzászólás: 9 Csatolások: 2 Azonosító: 224861 offline
|
Hmm..az esküvőm. Egy szabadtéri eskűvőt képzelek el, az újdönsült pár fölött egy gyönyörű boltív virágokból kirakva és a ruha pedig sllőfazonú aminek a hátán levő gombok feketék és a fenék részig futnak és a csokor pedig többféle virágból van összeállítva.
2014. június 21. 19:16
Én a szabadban szeretnék,egy szűk családi körben,gyönyörű habos babos ruhában amiben gyönyörű lennék
,és ha már álmokról van szó: akkor külföldön egy gyönyörű helyen tengerparton,szűk kis családi körben,napsütésben
xdd
2014. június 23. 05:49
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.10.06. 20:09)
Én egy olyanról, ahol minimális a meghívottak száma, és ami a lehető leggyorsabb. Igazság szerint az lenne számomra az ideális, hogy odaállok a párommal az anyakönyvvezető elé, Ő meg így szól;
- Akarod?
Én: Igen.
- Akarod?
Párom: Igen.
- Ezennel házastársak vagytok.
Le lehetne zavarni 5 percben az egészet... Ez lenne álmaim esküvője, de sajnos egy sima polgárit végig kell majd szenvedni eccer, ha oda kerülök.
Ja, és szívem szerint farmerben és egy pólóban tenném mindezt, nem kosztümben, pláne nem habos babos izében... Ejj, de szép is lenne...
- Akarod?
Én: Igen.
- Akarod?
Párom: Igen.
- Ezennel házastársak vagytok.
Le lehetne zavarni 5 percben az egészet... Ez lenne álmaim esküvője, de sajnos egy sima polgárit végig kell majd szenvedni eccer, ha oda kerülök.
Ja, és szívem szerint farmerben és egy pólóban tenném mindezt, nem kosztümben, pláne nem habos babos izében... Ejj, de szép is lenne...
Én a világ legbulisabb,legszebb,legjobb esküvőjéről álmodok *.* le sem tudom írni
2014. június 23. 09:37
|
|
Reni666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.17. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 227773 offline
|
Én nem akarok esküvőt egyenlőre de egy 8 ló fogatos hintóval szeretnék végig vonulni csipkés- habos ruciba és minden állatom ot ülne a lovashintó hátulján!
2014. június 23. 19:13
mikor kisebb voltam többet gondolkodtam ezen.. tengerparti esküvőt szeretnék, csak a közeli barátok..gitárkísérettel.. semmi habos-babos ruha, csak egy egyszerű, de mégis elegáns elefántcsont színű ruha..
2014. augusztus 21. 11:56
Egy homokos tengerparton szeretném, ami legalább arra a napra csak a miénk. A családtagjaimat, és majd a leendő férjem családtagjait szeretném csak elhívni, és legyen ott a kutyám is.
2014. augusztus 21. 23:01
|
|
Katerina S.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 168 Csatolások: 1 Azonosító: 228625 offline
|
Megvalósítható: Habos-babos ruha, sok ember, ami most nagy divat lett, a férjem a haverjaival táncoljon, vicces és romantikus.
Álomverzió: Csak ketten a férjemmel és persze a pap, tengerpart, kötelezően menyasszonyi ruha, de csak egy lenge, szűk.
Álomverzió: Csak ketten a férjemmel és persze a pap, tengerpart, kötelezően menyasszonyi ruha, de csak egy lenge, szűk.
2014. augusztus 22. 00:07
Tengerparti...nem is tudom,még nem kérték meg a kezem,csak oviban játékból
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: