Milyen esküvőről álmodsz?
2013. április 15. 20:15
|
Wiktóriiaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.13. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 200068 offline
|
nem akarok nagy felhajtást, de azért érezzem hogy ez az én napom:) sók jó kaja, haverok/család, jack daniels, és ami a legfontosabb hogy a vőlegényem U-Kwon legyen
de mivel ez elég vszinütlen ezért kétlem h valaha is férjhez fogok menni xD
2013. május 23. 19:43
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Szabadtéren, valami dombokkal keretezett, zöld mezőn, és lehetőleg tavasszal, amikor az időjárás pont jó. Naplemente lenne éppen, és kevés ember lenne ott, csak a közeli rokonok. Olyan tipikusan nagy, hercegnős ruhát viselnék, ez alap.
2013. május 26. 13:51
Konkrétan nincs elképzelésem, csak az hogy a tökéletes személlyel legyen. Persze legyen felhajtás meg minden, bár maradok a hagyományos fehér ruha - magassarkú - fátyolnál. Ami létfontosságú lesz az esküvőmön az az, hogy a virág orchidea legyen. A legtökéletesebb virág szerintem.
2013. május 30. 20:28
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
az én elképzelésem szerint két típus létezik: az egyik egy mesés habos-babos ruhás, hatalmas násznépes, tengerparti nászutas, olyan ahol vannak koszorúslányok, 2 napig tart a lagzi és templomi esküvő is van...
a másik jóval egyszerűbb: kis esküvő kevés számú vendéggel és sok boldogsággal, ahol nem a lagziba öljük a pénzt, hanem a nászútba
a nászút pedig mindenképpen tengerparti kell hogy legyen vagy egzotikus
a fő, hogy ott legyen ő és a családunk, a barátaink és én
a másik jóval egyszerűbb: kis esküvő kevés számú vendéggel és sok boldogsággal, ahol nem a lagziba öljük a pénzt, hanem a nászútba
2013. június 02. 16:24
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Hmm.
Lehet csak én vagyok így vele, de nekem az esküvő nem jelent semmit. Ha valakit szeretek és ő viszont szeret akkor nincs szükségünk egy papírra ahhoz hogy ezt bebizonyítsuk. Nagyon szeretem nézni mások esküvőit, olyan szép és hangulatos némelyik, de magamat sosem tudtam így elképzelni. Bár még lehet változni fogok és meggondolom magam de nem valószínű !
2013. június 11. 20:20
|
|
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline
|
Naaagy ruhában.
Azokat imádom
2013. június 12. 12:10
Én nem szeretnék túl nagy felhajtást az esküvő körül, csak a szűkebb családi és baráti kör lenne ott, egyszerű de szép ruhám lenne, a helyszín pedig mindegy, de jobb lenne szabadban, a jó időben.
2013. július 27. 14:13
|
|
Music1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 207215 offline
|
Hát a férjem egy írtódögös pasi lesz, és egy kicsit Zachary Quinto-ra is hasonlítani fog - Ha Isten is úgy akarja
Emellett nagyszabású lenne az esküvőm 3 emeletes tortával, kitűnő zenekarral és az összes barátommal, rokonaimmal. A ruhám habos-babos gyönyörűség lenne, a hajamat pedig a világ legjobb fodrásza hozná rendbe.
1 felhasználónak tetszik:
AvriŁ
2013. július 27. 14:24
Hát, a jövendőbeli férjem szép fekete ruhában lesz, de lesz rajta egy rózsa a szívénél, mint általában, a hajam fel lesz kötve, de bonyolultan, és a ruhám hófehér lesz, de nm egyszerű, inkább olyan díszes, vagy h mondjam, esetleg olyasmi, amit Avril hordott az első esküvőjén. A torta asszem 3-4 emeletes lesz, és a tetején lesz két marcipán figura, de nm én, se a férjem sem lesz rajta, hanem egy kis egyszerű figura. És amikor megtörténik a csók, amire mindenki arra vár, rózsaszirmok hullanak fentről, és buli lesz!
A csokor, ami a kezemben lesz, tulipánokból állnak, és néhány rózsából
2013. szeptember 21. 19:42
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Semmilyenről. Majd lesz egy szép esküvőm, de minek ezen gondolkodni?
2013. szeptember 21. 19:44
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Tövises rózsa lesz a kezemben, és amikor hátradobom mindenkit megszúrkál TROLOLOLOLOLOLOL
kassidy
2013. szeptember 21. 19:45
Nem kezdek el ezen agyalni, mivel úgy sem úgy lenne! Csak az a lényeg, hogy a férjem olyan legyen, akivel boldog vagyok, de ez nem azon múlik, hogy mennyi pénzt pocsékolunk a lagzira.. szóval majd lesz valahogy)
2013. szeptember 21. 20:34
Rengetegszer elképzeltem már, és ár a barátaim sokat tudnának meséli az Andy-s álomesküvőimről, kétlem, hogy Mr Hurley lesz a párom x év múlva az oltárnál.
Vagy hagyományos, templomi esküvőt szeretnék, olyan November Rain-eset, vagy egy gyönyörű szép kerti, vagyis szabadtéri ceremóniát, nyáron. Nem szeretnék nagy tömeget, de ha csak a barátaim és a családtagok számát vesszük, akkor összegyűlik egy jó nagy tömeg.
Rajtam fehér, gyönyörű, habos-babos ruha, vagy valami világos-rózsaszín (csak rólam van szó), de mégis is elegáns darab, kiengedett-kivasalt hajjal, benne pink tincsekkel, lélegzet-elállító, füstös sminkkel, és magassarkú, a ruhához illő topánkákkal.
A lagzi legyen nagy, de mégse arról szóljon, hogy mindenki igya le magát a sárga földig, legalább is a vőlegény azért tényleg ne. A páromnak fekete öltöny, a mellénél egy vörös rózsával. Azt hiszem ennyi.
Lehet, hogy nászút-ügyben Nettire hallgatok, és a Bahamákra megyünk, de azt hiszem erre van még jó pár évem eldönteni. Nem fűzök hozzá sok esélyt, hogy tényleg Andrew lesz az, aki ott áll majd mellettem, de a remény hal meg utoljára.
Vagy hagyományos, templomi esküvőt szeretnék, olyan November Rain-eset, vagy egy gyönyörű szép kerti, vagyis szabadtéri ceremóniát, nyáron. Nem szeretnék nagy tömeget, de ha csak a barátaim és a családtagok számát vesszük, akkor összegyűlik egy jó nagy tömeg.
Rajtam fehér, gyönyörű, habos-babos ruha, vagy valami világos-rózsaszín (csak rólam van szó), de mégis is elegáns darab, kiengedett-kivasalt hajjal, benne pink tincsekkel, lélegzet-elállító, füstös sminkkel, és magassarkú, a ruhához illő topánkákkal.
A lagzi legyen nagy, de mégse arról szóljon, hogy mindenki igya le magát a sárga földig, legalább is a vőlegény azért tényleg ne. A páromnak fekete öltöny, a mellénél egy vörös rózsával. Azt hiszem ennyi.
Lehet, hogy nászút-ügyben Nettire hallgatok, és a Bahamákra megyünk, de azt hiszem erre van még jó pár évem eldönteni. Nem fűzök hozzá sok esélyt, hogy tényleg Andrew lesz az, aki ott áll majd mellettem, de a remény hal meg utoljára.
riri17
2013. szeptember 21. 20:59
|
|
SweetDancer |
|
Ez pénz és helyszínfüggő is. Lehet, hogy számolni kell a vőlegény akaratával is.
2013. szeptember 21. 21:48
Igazából én nem tudom még,nem gondolkoztam rajta ..
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.