Tarolt a Facebook igaz története
2010. november 22. 17:20
meg akartam nézni a moziba de még nem játszották
2010. november 23. 19:04
Én láttam és nekem nagyon bejött de látom azt is, hogy nem kockafejeknek ez elég unalmas lesz. Az én füleimnek akkoris muzsika volt, hogy HTML kódokban beszéltek és azt is örömmel nyugtáztam, hogy a filmben Mark, a Facebook alapítója Linuxot használt és nem Windowst. És volt egy vicces jelenet is Bill Gates-szel kapcsolatban.
Én lájkolom de sokan nem fogják, mert annak aki nem érti mit mondanak, annak lehet unalmas.
Én lájkolom de sokan nem fogják, mert annak aki nem érti mit mondanak, annak lehet unalmas.
2010. december 15. 18:29
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
kateblock leírta a dolog lényegét. Mint úgymond tiszteletbeli internet mániás, értettem azt, amit Mark mondott. Aki viszont nem képes napokig a számítógép előtt ülni, annak egyszerüen érthetetlen az egész.
Azon alapból nem csodálkozom, hogy mindenki nagy sikert jósolt a filmnek, hiszen olyan ritka az olyan ember, aki nem tudja mi az a Facebook, mint a fehér holló.
Azon alapból nem csodálkozom, hogy mindenki nagy sikert jósolt a filmnek, hiszen olyan ritka az olyan ember, aki nem tudja mi az a Facebook, mint a fehér holló.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. december 15. 18:36
Idézet (Nikaaa @ 2010.12.15. 18:29)
kateblock leírta a dolog lényegét. Mint úgymond tiszteletbeli internet mániás, értettem azt, amit Mark mondott. Aki viszont nem képes napokig a számítógép előtt ülni, annak egyszerüen érthetetlen az egész.
Nem lett ez olyan híres film odakint. Nagy sikert jósoltak neki, kevesebben mentek el megnézni, mint gondolták és sokkal kevesebb embernek nyerte el a tetszését, mint várták.
Még az a jó, hogy jelölik legalább díjakra. Megérdemlik
2011. december 16. 23:12
Én sem láttam még,de kíváncsi vagyok,már csak Brenda miatt is
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.