Öngólt rúgott a Megasztár?
2010. október 06. 20:03
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
utálom az x-faktort.. és a megát se szeretem 
de ha nagyon muszáj választani akkor inkább mega..
de ha nagyon muszáj választani akkor inkább mega..
2010. október 06. 20:05
|
|
Giccguccvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 132246 offline
|
én szeretem mind2 öt de nekem az rtl kritikàibol elegem van . Hàt tartsàk meg maguknak a vélemyényüket....nem ? Minek szolnal bele ??
Amugy is semmi közük nincs hozzä. Mondjuk én attol szeretem az x-factor -t is .........
Amugy is semmi közük nincs hozzä. Mondjuk én attol szeretem az x-factor -t is .........
2010. október 06. 20:08
úristen.. milyen már hogy a 2 műsor verseng egymásért.. az tény hogy az RTL mindig jobbatb csinál.. a vacsoracsatában is normálisabb emberek vannak meghívva hogy szerepeljenek nemugy mint a tv2-ben :-)
nemlennejó a vasárnap mert akkor nemlehetne élőben nézni mármint hogy ottlenni mert másnap suli mire ennek vége 11 lesz és onnan hazajönni meg miegymás :-) ráadásul ha tv.ben nézem..de az annyira nemrossz.. de nehéz lesz felkelni hétfő reggel :S
nemlennejó a vasárnap mert akkor nemlehetne élőben nézni mármint hogy ottlenni mert másnap suli mire ennek vége 11 lesz és onnan hazajönni meg miegymás :-) ráadásul ha tv.ben nézem..de az annyira nemrossz.. de nehéz lesz felkelni hétfő reggel :S
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
én szeretem a megazstárt..de nézném az x faktort is..szal lehet ez jó ötlet..csakhát a asárnappal az a baj h másnap suli :S
de az mind1 xDD
ezen a szombaton elvileg megyek megasztárba úgyh maradjon még csak szombaton
de az mind1 xDD
ezen a szombaton elvileg megyek megasztárba úgyh maradjon még csak szombaton
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Beismerhetnék már végre, hogy nagyot buktak.
2010. október 06. 20:15
coledylanbarbi.. ugyen ezvan velem is :-) nézném az x-factort.. kiváncsi vagyokrá, hogy motmértnézi ezt mindenki :-) megmondják nekem hogytökjó..de a megasztárt jobban szeretem xD..és szerintem is tökjó ötlet lenne
2010. október 06. 21:25
Ne tegyék vasárnapra. Friderikusz felől jó ötlet volt, de ne hogy vasárnapra tegyék. Akkor még mégúgy sem lenne annyi nézettség, mint most. Azthiszem okosabb változatot találnak ki.
2010. október 06. 22:05
Nekem 8 mert egyiket sem nézem. Lehet hogy ez tényleg jó megoldás lenne, elméletileg. Elkerülnénk a két tehetségkutató egy időbeni sugárzását de nem biztos hogy attól nőni fog a nézőszám. Ötletnek nem rossz de mi van ha az RTL KLUB megint beteszi vasárnap estére a Karib tenger kalózai 1-et meg a HP filmeket immáron ezredjére? Nem vagyok abban biztos hogy egy népszerűbb filmmel ami az RTL-en menne, fel tudnák venni a versenyt.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: