Idézet (pookins @ 2011.01.28. 00:40)
Én nem szeretem. Imáádom!
Még sajnos, nem volt szerencsém eljutni Londonba, de áprilisban, pontosabban tavaszi szünetben megyünk sulival éés annyira de annyira nagyon nagyon várom, hogy az elmondhatatlan! Már általános iskolás korom óta erről álmodok, és végre meg fog történni.. el sem hiszem.. =)
Majd ha onnan visszajöttem, még irok majd ide egy kis élménybeszámolót! =D
Na, hát akkor érezd jól magad! Én márciusban megyek negyedjére. Szokásosan majdnem egy hétig megint ott lehetek kedvenc (fő)városomban, wow.
Tökjó, hogy te is úgy vagy beleesve, hogy tulajdonképpen még sosem jártál ott. Én is így voltam ezzel. El sem hittem szinte aztán, hogy tényleg utazom...

Akkor kezdtem megvilágosulni, hogy nem álmodom, mikor Lutonban kiszálltam a gépből és amíg beértem a reptér épületébe, bőrig áztam.

Legalább felfrissített a remek, very british weather. De nem érdekel, sőt, imádtam. És imádom most is.
Mivel mentek egyébként? Busz vagy repülő? Meddig maradtok? Mi a programterv? Mesélj kicsit. Kíváncsi vagyok az ilyen sulik által tervezett London-látogatásokra, mert ezekben nekem sosem volt részem.
A sulis kirándulások alkalmával gondolom nem fogtok meglátogatni egy pubot sem, már csak azért sem, mert még senki nem múlt el 21...

Én 20 évesen voltam először Londonban és voltam pubban.

De csak azért tudtam megkóstolni a cidereket meg a söröket, mert a párom vette. 21 év alatti személyt nem szolgálnak ki... (engem meg pláne nem szolgáltak volna ki, 23 éves létemre 16-17 évesnek néz mindenki

)
Gondolom a British Múzeumot megnézitek biztosan. Sajnos (vagy szerencsére) hatalmas, és lehetetlen végignézni, hacsak az ember nem táborozik le oda napokra.

Ha bementek, akkor gondolom az egyiptomi, római és görög gyűjtemény lesz a preferált részleg...