Starity

London: akik szeretik

48 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. január 26. 14:13 #81
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (itsmeflora @ 2011.01.26. 14:08)
ja bocsi, hulye vagzok nemezt akartam kerdezni XD
hanem hogy London melyik reszere, mert en peldaul Leytonstonba lakok (:

Hát a szállás (már negyedjére is) Kensington & Chelsea, de egyébként elő fogok fordulni mindenfelé. Tervben van Greenwich meg Norwood is. smileeee.gif
2011. január 28. 00:40 #82
pookins
pookins

Státuszafter a hurricane comes a rainbow
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 831
Csatolások: 946
Azonosító: 140772
Én nem szeretem. Imáádom!
Még sajnos, nem volt szerencsém eljutni Londonba, de áprilisban, pontosabban tavaszi szünetben megyünk sulival éés annyira de annyira nagyon nagyon várom, hogy az elmondhatatlan! Már általános iskolás korom óta erről álmodok, és végre meg fog történni.. el sem hiszem.. =)
Majd ha onnan visszajöttem, még irok majd ide egy kis élménybeszámolót! =D
7 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, DisneyFan, thunderbird, funny18, DiscoDiva, Barbii, Nita09
2011. január 28. 08:25 #83
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (pookins @ 2011.01.28. 00:40)
Én nem szeretem. Imáádom! 
Még sajnos, nem volt szerencsém eljutni Londonba, de áprilisban, pontosabban tavaszi szünetben megyünk sulival éés annyira de annyira nagyon nagyon várom, hogy az elmondhatatlan! Már általános iskolás korom óta erről álmodok, és végre meg fog történni.. el sem hiszem.. =)
Majd ha onnan visszajöttem, még irok majd ide egy kis élménybeszámolót! =D

Na, hát akkor érezd jól magad! Én márciusban megyek negyedjére. Szokásosan majdnem egy hétig megint ott lehetek kedvenc (fő)városomban, wow.
Tökjó, hogy te is úgy vagy beleesve, hogy tulajdonképpen még sosem jártál ott. Én is így voltam ezzel. El sem hittem szinte aztán, hogy tényleg utazom... smileeee.gif Akkor kezdtem megvilágosulni, hogy nem álmodom, mikor Lutonban kiszálltam a gépből és amíg beértem a reptér épületébe, bőrig áztam. rohog.gif Legalább felfrissített a remek, very british weather. De nem érdekel, sőt, imádtam. És imádom most is. thumbsup.gif

Mivel mentek egyébként? Busz vagy repülő? Meddig maradtok? Mi a programterv? Mesélj kicsit. Kíváncsi vagyok az ilyen sulik által tervezett London-látogatásokra, mert ezekben nekem sosem volt részem. unsure.gif

A sulis kirándulások alkalmával gondolom nem fogtok meglátogatni egy pubot sem, már csak azért sem, mert még senki nem múlt el 21... biggrin.gif Én 20 évesen voltam először Londonban és voltam pubban. rohog.gif De csak azért tudtam megkóstolni a cidereket meg a söröket, mert a párom vette. 21 év alatti személyt nem szolgálnak ki... (engem meg pláne nem szolgáltak volna ki, 23 éves létemre 16-17 évesnek néz mindenki unsure.gif )

Gondolom a British Múzeumot megnézitek biztosan. Sajnos (vagy szerencsére) hatalmas, és lehetetlen végignézni, hacsak az ember nem táborozik le oda napokra. unsure.gif Ha bementek, akkor gondolom az egyiptomi, római és görög gyűjtemény lesz a preferált részleg... smileeee.gif
2011. február 14. 08:50 #84
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

A Youtube-on találtam egy nagyon jó kis videót... A Queensway metrómegállóban ugyanis egy lift szállítja az utasokat le és fel, s nekem már a legeslegelső alkalommal is irtózatosan tetszett a női hang, ami dumál, miszerint: "Next lift, next lift, next lift... Keep clear of the doors please. Please do not obstruct the doors. Tickethall. Please have your tickets ready." wub.gif

wub.gif Brühü, hiányziiik! Vissza akarok menni!!! wub.gif Mikor lesz már március??! blush.gif biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: DisneyFan, DiscoDiva, Nita09
2011. február 14. 09:48 #85
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Nézzetek lököttnek, de hoztam még egy videót. Egész jól lehet benne hallani a "metrós nénit"! blush.gif Mennyivel kellemesebben hangzik, mint a budapesti... dry.gif

3 felhasználónak tetszik: DisneyFan, DiscoDiva, Nita09
2011. február 17. 08:50 #86
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Már kevesebb, mint egy hónap! thumbsup.gif

Szintén egyik kedvenc helyem:

2 felhasználónak tetszik: DisneyFan, DiscoDiva
2011. február 27. 18:37 #87
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Ezt nemrég rendeltem, most jött meg wub.gif heart.gif
5 felhasználónak tetszik: DisneyFan, Sally Sparrow, Zsüdi, thunderbird, DiscoDiva
2011. március 01. 13:56 #88
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Christo @ 2011.02.27. 18:37)
Ezt nemrég rendeltem, most jött meg wub.gif heart.gif

Aranyos. Nekem is van hasonló kulcstartóm. Kettő is. Bár egyiket sem én vettem. laugh.gif Eddig 3x voltam kint és egyszer sem vettem ilyen tipikus ajándéktárgyakat - magamnak. Egyetlen egyszer csábultam el... Nem bírtam otthagyni egy Mr. Bean hűtőmágnest a Leicester Square-en az egyik ajándékboltban... biggrin.gif
2011. március 01. 13:58 #89
Sellycica
Sellycica
Mahomie

StátuszKöszönöm mindenkinek aki törölt. Kedvesek vagytok...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4854
Csatolások: 2575
Azonosító: 139674
Idézet (Christo @ 2011.02.27. 18:37)
Ezt nemrég rendeltem, most jött meg wub.gif  heart.gif

mamám ilyet hozott nekem smileeee.gif
2011. március 08. 10:41 #90
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Nekem lenne egy kérdésem olyan(ok)hoz, aki(k) már repültek azóta, hogy bevezették ezt az új online check in-t. (2010. április) Kaptam egy levelet és nem rémlik, hogy legutóbb is ilyen szigorú időszabály lett volna.
Érdekelne, hogy ez csak sablonszöveg, vagy a járatra tényleg sokan fognak felszállni és ezért tették be külön ezt a passzust a levélbe..? unsure.gif ;

"Fontos információ

Felhívjuk figyelmét, hogy a magas utaslétszámnak köszönhetően Budapesten (a Ferihegy 1-es terminálon) a reptéri biztonsági ellenőrzés a megszokottnál több időt vehet igénybe.

Javasoljuk, hogy már 2 órával járata menetrendszerinti indulása előtt jelenjen meg az utasfelvételi pultoknál. Az utasfelvételi és a poggyászfeladó pultok pontosan 40 perccel az indulás előtt zárnak.

Amennyiben az utasfelvételt interneten végezte el, javasoljuk, hogy a lehető legkorábban, de legalább 1,5 órával a járat indulása előtt jelenjen meg a reptéren, és rögtön menjen a biztonsági ellenőrzéshez. A beszállókapunál legkésőbb 30 perccel a járat indulása előtt meg kell jelennie. Az internetes utasfelvétel és az előre kinyomtatott beszállókártyák nem garantálják utazását, a későn érkező utasokat nem áll módunkban megvárni.

Kérjük, a biztonsági ellenőrzésen való áthaladás után rögtön induljon el a beszállókapukhoz."
2011. március 16. 19:18 #91
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Nagyon jó volt az idei London (is)! thumbsup.gif Csak az a nyüves közlekedés ne halna be folyton hétvégente... mellow.gif

Érdekesség, hogy láttam a Jamiroquai énekesét a piros Ferrarijában. tongue.gif

http://i.thisislondon.co.uk/i/pix/2009/03/jkay-ferrari-500x333.jpg

Nem ő volt az, akit szerettem volna látni, de hát egy híresség is több, mint a semmi. biggrin.gif

Voltam Doctor Who kiállításon is, ha valakit érdekel, szívesen mesélek róla. Spoilermentesen nehéz lesz, de megpróbálom. (Azoknak ajánlott a nemspoiler, akik tervezik, hogy megnézik. wink.gif )

De többek között voltam a Towerben, a Globe Színházban, a British Libraryben, a Saatchi Galleryben, a Tate Modernben, a Tate Britainben, a Natinal Portrait Galleryben, a National Galleryben, Museum of Londonban, London Canal Museumban, National Army Museumban, Twinings Shop & Museumban, bélyegboltokban, Greenwichben, Norwoodban, meg még pár helyen. S mindezt 5 napba sűrítve. Fárasztó volt, de megérte. thumbsup.gif Mániám, hogy minél több mindent akarok látni, amíg ott vagyok valahol... rohog.gif Természetesen volt szabadprogram is. tongue.gif (A felsorolt helyek közül pedig néhányban már korábban is jártam, csak megint elmentünk, mert jóóóó. biggrin.gif )
4 felhasználónak tetszik: DisneyFan, funny18, thunderbird, DiscoDiva
2011. április 05. 14:14 #92
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Na, nem járt itt senki mostanában? smileeee.gif
2011. április 05. 20:49 #93
- törölt felhasználó -    
Nem vagyok benne biztos, hogy én is írhatok-e ide, mert én nem szeretem Londont, hanem imádom. biggrin.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. április 06. 09:18 #94
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (thunderbird @ 2011.04.05. 20:49)
Nem vagyok benne biztos, hogy én is írhatok-e ide, mert én nem szeretem Londont, hanem imádom. biggrin.gif  wub.gif

laugh.gif Természetesen írhatsz ide. Sőt. smileeee.gif Az, hogy imádod Londont, nem kizáró ok. Jómagam is hasonlóan viszonyulok az angol fővároshoz, de próbáltam visszafogni magamat (legalább) a címet illetően. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: thunderbird
2011. április 06. 09:32 #95
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Hogy hogy csak most vettem észre ezt a topikot. w00t.gif meghajolo.gif Na de mindegy is a lényeg, hogy van. Sziasztok! Én is szeretem London-t és a nagy álmom, hogy egyszer eljussak oda. Addig esz a fene és irigykedem másokra. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, DiscoDiva
2011. április 06. 09:49 #96
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (funny18 @ 2011.04.06. 09:32)
Hogy hogy csak most vettem észre ezt a topikot. w00t.gif meghajolo.gif  Na de mindegy is a lényeg, hogy van. Sziasztok! Én is szeretem London-t és a nagy álmom, hogy egyszer eljussak oda. Addig esz a fene és irigykedem másokra. biggrin.gif

Szia funny18!

Üdvözlünk itt szeretettel. smileeee.gif
Hogy szeretted meg a várost? smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: funny18
2011. április 06. 09:58 #97
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.04.06. 09:49)
Szia funny18!
Üdvözlünk itt szeretettel. smileeee.gif
Hogy szeretted meg a várost? smileeee.gif

Ez olyan régen történt már. Azóta szeretem mióta elkezdtem tanulni a nyelvet. Mindig képeket mutogattak nekünk, videókat néztünk és megragadott a varázsa. A London Eye az egyik kedvencem (a telefonom hátterei is az) imádom nézegetni. Az egyik ismerősöm ott él kint és annyira szeretem amikor hazajön és mesél az ottani életéről. Célul tűztem ki magamnak, hogy egyszer kijutok smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, DiscoDiva
2011. április 06. 10:02 #98
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (funny18 @ 2011.04.06. 09:58)
Ez olyan régen történt már. Azóta szeretem mióta elkezdtem tanulni a nyelvet. Mindig képeket mutogattak nekünk, videókat néztünk és megragadott a varázsa. A London Eye az egyik kedvencem (a telefonom hátterei is az) imádom nézegetni. Az egyik ismerősöm ott él kint és annyira szeretem amikor hazajön és mesél az ottani életéről. Célul tűztem ki magamnak, hogy egyszer kijutok smileeee.gif

smileeee.gif És ez az ismerősöd még nem hívott meg magához mondjuk a nyárra egy kis időre..? smileeee.gif
2011. április 06. 10:06 #99
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.04.06. 10:02)
smileeee.gif És ez az ismerősöd még nem hívott még meg magához mondjuk a nyárra egy kis időre..? smileeee.gif

Sajnos még nem sad.gif De először szeretném lerakni a nyelvvizságmat azután érezném magam biztosabban és mernék kimenni szerencsét próbálni.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. április 06. 10:14 #100
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (funny18 @ 2011.04.06. 10:06)
Sajnos még nem  sad.gif De először szeretném lerakni a nyelvvizságmat azután érezném magam biztosabban és mernék kimenni szerencsét próbálni.

Ez mondjuk teljesen logikus. smileeee.gif
És van olyan terved, hogy mit néznél meg mindenképpen? A London Eye-t már írtad, de azon kívül..? smileeee.gif
Mi az, amiket szeretnél kipróbálni? (Értem ez alatt a közlekedést, kaját, innivalót, szabadidős program, stb. smileeee.gif )
48 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!