Starity

London: akik szeretik

48 oldal 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 23. 19:04 #861
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Tudtuk, hogy ma ünnepelné a szülinapját Turner és Shakespeare is? biggrin.gif
2013. május 14. 08:46 #862
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Nagyon leült a topik. Senki nem volt kint mostanában? biggrin.gif
2013. május 14. 13:38 #863
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.05.14. 08:46)
Nagyon leült a topik. Senki nem volt kint mostanában? biggrin.gif

Én majd 53 nap múlva megyek, bár még mindig nem tudom elhinni. biggrin.gif A pontos program viszont még mindig változóban van, mert szervezkedni kellett, mert az 1D rajongók miatt egy nappal előbb kell mennünk a Madam Tussauds-ba, különben lemaradnának a viaszbabákról... rolleyes.gif Plusz közben beiktattuk azt is, hogy visszafele komppal jöjjünk és elvileg a London Eye is bekerült valamelyik alapprogram helyére.
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. május 15. 07:28 #864
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Mizi @ 2013.05.14. 13:38)
Én majd 53 nap múlva megyek, bár még mindig nem tudom elhinni. biggrin.gif  A pontos program viszont még mindig változóban van, mert szervezkedni kellett, mert az 1D rajongók miatt egy nappal előbb kell mennünk a Madam Tussauds-ba, különben lemaradnának a viaszbabákról...  rolleyes.gif Plusz közben beiktattuk azt is, hogy visszafele komppal jöjjünk és elvileg a London Eye is bekerült valamelyik alapprogram helyére.

omg.gif Milyen informáltak az 1D fanok, hogy csak addig lesznek kiállítva a figurák... Egyébként miért is? Tudtommal elég populárisnak számít a banda, miért érné meg a Tussaud's-nak letenni őket a pincébe porosodni? Vagy kölcsönadják másoknak?
Lehet tudni, mi marad ki a London Eye miatt? Azért megnézném azokat, akik az ilyen utakat megszervezik... Bár az valahol evidens, hogy a csoport igényeihez igazodnak. Na, ezért nem szeretek csoportosan közlekedni, mert én általában ilyenkor mindig kisebbségben maradok a véleményemmel... smileeee.gif
2013. május 15. 07:42 #865
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.05.15. 07:28)
omg.gif Milyen informáltak az 1D fanok, hogy csak addig lesznek kiállítva a figurák... Egyébként miért is? Tudtommal elég populárisnak számít a banda, miért érné meg a Tussaud's-nak letenni őket a pincébe porosodni? Vagy kölcsönadják másoknak?
Lehet tudni, mi marad ki a London Eye miatt? Azért megnézném azokat, akik az ilyen utakat megszervezik... Bár az valahol evidens, hogy a csoport igényeihez igazodnak. Na, ezért nem szeretek csoportosan közlekedni, mert én általában ilyenkor mindig kisebbségben maradok a véleményemmel... smileeee.gif

Elvileg csak ideiglenesen vannak ott és utána viszik őket vissza az eredeti helyükre.
Igazából nem tudom, az biztos, hogy valamit kiszedtünk, mert a csoportnak nem volt kedve hozzá, de arra már nem emlékszem, hogy pontosan mi volt az. Majd ha végre meglesz a pontos menetrendünk, akkor meg tudom majd mondani. smileeee.gif
2013. május 15. 08:06 #866
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Mizi @ 2013.05.15. 07:42)
Elvileg csak ideiglenesen vannak ott és utána viszik őket vissza az eredeti helyükre. 
Igazából nem tudom, az biztos, hogy valamit kiszedtünk, mert a csoportnak nem volt kedve hozzá, de arra már nem emlékszem, hogy pontosan mi volt az. Majd ha végre meglesz a pontos menetrendünk, akkor meg tudom majd mondani. smileeee.gif

Elolvastam a Tussaud's oldalán. Tényleg turnézik a banda, július 11-ig vannak Londonban, aztán viszik őket New Yorkba meg Sydney-be. Hát nem tudom, mennyire éri ez meg a Tussaud's-nak. New Yorkban meg Sydneyben nem hiszem el, hogy ne tudtak volna sajátot legyártani... Vagy csak sejtik a pillanatnyi hisztit és jobban megéri nekik elkérni, mint sajátot csinálni, kalkulálva, hogy pár év múlva a kutyát nem fogja érdekelni a szobruk. rohog.gif Sorry, ez gonosz volt. biggrin.gif
Oké, akkor majd ha tudod és gondolod, tedd be a pontos programot, kíváncsi vagyok. smileeee.gif
2013. május 15. 18:13 #867
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.05.15. 08:06)
Elolvastam a Tussaud's oldalán. Tényleg turnézik a banda, július 11-ig vannak Londonban, aztán viszik őket New Yorkba meg Sydney-be. Hát nem tudom, mennyire éri ez meg a Tussaud's-nak. New Yorkban meg Sydneyben nem hiszem el, hogy ne tudtak volna sajátot legyártani... Vagy csak sejtik a pillanatnyi hisztit és jobban megéri nekik elkérni, mint sajátot csinálni, kalkulálva, hogy pár év múlva a kutyát nem fogja érdekelni a szobruk. rohog.gif Sorry, ez gonosz volt. biggrin.gif 
Oké, akkor majd ha tudod és gondolod, tedd be a pontos programot, kíváncsi vagyok. smileeee.gif

Engem igazából hidegen hagy, annyira egyébként sem hoz lázba ez az egész viaszfigurás dolog, de ha nekik ez kell, akkor legyen. Egyébként meg nem vagy gonosz, vagy legalábbis nekem is ez a véleményem a szobrokról, meg erről az egész őrületről. rolleyes.gif
Rendben, akkor amint meglesz akkor majd megmutatom. Már én is nagyon kíváncsi vagyok rá, mert hónapokkal ezelőtt volt egy normálisabb megbeszélés, azóta meg szinte semmit nem tudunk, csak azt, hogy éppen milyen változtatásokat próbálnak megbeszélni az utazási irodával.
2013. május 16. 13:37 #868
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Ezt most gyorsan, mielőtt elfelejtem. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Minimanó94, xMilesss
2013. május 20. 12:16 #869
xMilesss
xMilesss
sztármániás
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3655
Csatolások: 3236
Azonosító: 194820
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.05.16. 13:37)

Ez de jó! w00t.gif Hasonlót csak a Kopaszi gátról láttam eddig. rohog.gif
Én nem voltam még, és nem is hinném, hogy mostanában fogok menni, de álmaim városa. w00t.gif Gyönyörű, imádnám, ha eljutnék, pedig csak 1-1,5 hónapja kedveltem meg igazán. Van is egy Londonos karkötőm és imádom. laugh.gif A mamám volt '85-ben ott, mutatott képeket, azt hittem elájulok. biggrin.gif Nagyon irigylem azokat az embereket, akik eljuthattak. wub3.gif
2013. május 20. 12:43 #870
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (xMilesss @ 2013.05.20. 12:16)
Ez de jó! w00t.gif  Hasonlót csak a Kopaszi gátról láttam eddig. rohog.gif

Szerintem is ötletes. Főleg, hogy van esti nézet is - már ahol. smileeee.gif London gyönyörű kivilágítva, a fényszennyezés ellenére is. smileeee.gif Kedvencem, mikor este sétálok a Big Ben környékén és egyszer csak megszólal az a drága harang... biggrin.gif Ezt majd tessék mindenkinek kipróbálni, házi feladat. biggrin.gif

Nemrég találtam egy nagyon érdekes filmet és próbálom leimádkozni, de az utolsó pár százalék sehogy sem akar... sad.gif Pedig egy metrós dokumentumfilm és a Piccadilly Line teljes egészében be van mutatva rajta. Vagyis a vonal kezdő és célállomása között végig minden állomást bemutat, mond hozzá érdekességeket, sőt, azt is lehet látni, hogy mit lát a metró vezetője. Piszokjó. biggrin.gif Főleg, amikor szó szerint csak a cső van... smileeee.gif Remélem lejön végre és meg tudom majd nézni. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: xMilesss
2013. május 20. 13:03 #871
xMilesss
xMilesss
sztármániás
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3655
Csatolások: 3236
Azonosító: 194820
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.05.20. 12:43)
Szerintem is ötletes. Főleg, hogy van esti nézet is - már ahol. smileeee.gif London gyönyörű kivilágítva, a fényszennyezés ellenére is. smileeee.gif Kedvencem, mikor este sétálok a Big Ben környékén és egyszer csak megszólal az a drága harang... biggrin.gif Ezt majd tessék mindenkinek kipróbálni, házi feladat. biggrin.gif

Kérdezhetek valamit? Olastam, hogy már hatszor voltál Londonban ( wub2.gif ), van egy csomó ismerősöm, aki szintén volt már, de egyik sem ült a London Eye-on, mert elvileg annyira drága, pedig az egyik ismerősöm kifejezetten gazdag (Amerikától Ázsiáig mindenhol volt már). Te esetleg felültél rá? És ha igen, akkor milyen érzés volt? blush.gif
2013. május 20. 17:51 #872
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (xMilesss @ 2013.05.20. 13:03)
Kérdezhetek valamit? Olastam, hogy már hatszor voltál Londonban ( wub2.gif ), van egy csomó ismerősöm, aki szintén volt már, de egyik sem ült a London Eye-on, mert elvileg annyira drága, pedig az egyik ismerősöm kifejezetten gazdag (Amerikától Ázsiáig mindenhol volt már). Te esetleg felültél rá? És ha igen, akkor milyen érzés volt?  blush.gif

Valóban hatszor jártam már kint, de a London Eye többek között kimaradt. Nem igazán érdekel, meg ahogy írtad is, drága. Én a St. Paul's kupolájába másztam fel anno, onnan is be lehet látni a várost madártávlatból. smileeee.gif A Madame Tussaud's is kimaradt nekem eddig, meg a Dungeon is, meg az állatkert... Egyik sem izgat különösebben és csak segít nekem távol tartani magamat tőlük, hogy borsos árat kérnek el a belépőkért. Majd ha már mindent láttam Londonból és csak ezek maradnak, beruházok rájuk. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: xMilesss
2013. június 11. 07:43 #873
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Emberek, miért nem vagyok jobban eleresztve? smileeee.gif
Lassan elkezdtem a londoni utat tervezni ugye és bár még csak ősszel megyek, de már belemerülök jobban a részletekbe is. Konkrétan a szimpatikus és már bevált pubokat jártam végig a neten és utálom, hogy amikor letöltöm az aktuális menüjüket, akkor csorog a nyálam, megéhezem és komolyan kezdek elgondolkozni azon, hogy most milyen turista legyek. Imádom és mániám a sok-sok múzeum, de egyre jobban kezdek gasztroturista is lenni... Legszívesebben mindegyik helyre beülnék, akár csak egy levesre... De ha kint meleg ételt akarsz enni, ráadásul napi többször, hát, nem olcsó... Én mondjuk eddig megelégedtem 5 napból 4-en meleg kajával napi egyszer, de annyi jó dolog van, hogy uhh... Most vagy külön fogok spórolni a kajára vagy muszáj lesz alaposan kiválogatnom, mely helyeket válasszam. rohog.gif

Hosszú idő után hajlandó voltam a kedvenc Pizza Expressemről lemondani (eddig 6x jártam kint és 6x ettem is ott), mondjuk ebben nagyban közrejátszott, hogy a belső teret teljesen átszabták és modernizálták. Pont az a viktoriánus hangulat volt benne annyira jó... Most találtam egy másikat. Ennek az a különlegessége, hogy egy nagyon semmilyen környéken van, az épület kívülről iszonyat ronda, belülről viszont meglepően kellemes és hangulatos. Nem modern és nincs is gyorséttermi hangulata, hanem olyan kis kellemes... smileeee.gif

Mizi, most már csak nagyjából egy hónap van az utazásig. Gondolom tűkön ülsz már. biggrin.gif
2013. június 11. 13:29 #874
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.06.11. 07:43)

Mizi, most már csak nagyjából egy hónap van az utazásig. Gondolom tűkön ülsz már. biggrin.gif

Mondhatni. Ugyan kisebb problémáim vannak, mert ezen a héten derül ki, hogy bukok-e matekból és ha igen, akkor a pénzt ugyan nem valószínű, hogy visszaadják, de hogy apám nem enged el az is biztos. mellow.gif Szóval most több dolog miatt is imádkozhatok egyszerre, de reménykedek a legjobbakban.
Egyébként közben kiderült, hogy 10 fonttal drágul az ár, mert hogy voltak emelések Londonban, továbbá az 1D rajongók nagy bánatára nem tudunk előbb menni a Madam Tussaud's-ba, mert már le lettek foglalva a belépők és azzal már nem lehet variálni. rolleyes.gif A pontos programot viszont még mindig nem küldte az iroda, pedig már elég régóta nyaggatja őket a tanárunk miatta. Azért remélhetőleg még az út előtt majd értesülünk róla.
2013. június 11. 14:47 #875
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Mizi @ 2013.06.11. 13:29)
Mondhatni. Ugyan kisebb problémáim vannak, mert ezen a héten derül ki, hogy bukok-e matekból és ha igen, akkor a pénzt ugyan nem valószínű, hogy visszaadják, de hogy apám nem enged el az is biztos. mellow.gif Szóval most több dolog miatt is imádkozhatok egyszerre, de reménykedek a legjobbakban.
Egyébként közben kiderült, hogy 10 fonttal drágul az ár, mert hogy voltak emelések Londonban, továbbá az 1D rajongók nagy bánatára nem tudunk előbb menni a Madam Tussaud's-ba, mert már le lettek foglalva a belépők és azzal már nem lehet variálni. rolleyes.gif A pontos programot viszont még mindig nem küldte az iroda, pedig már elég régóta nyaggatja őket a tanárunk miatta. Azért remélhetőleg még az út előtt majd értesülünk róla.

Jaj, nagyon sajnálom. sad.gif Drukkolok neked. Biztos meglesz az a matek!!! Nem lehet mindenki jó a reáltárgyakból, gondolom ezt a tanár is vágja és jószívű lesz..
Egyébként én az államvizsgámon hasaltam el 6-án, nagyon kevés időm volt készülni, nem segítettek, sőt, inkább sok esetben hátráltatva voltam a suliban is, a munkahelyen is, meg a magánéletben is... Januárban megint nekiveselkedem, addigra csak felkészülök rendesen. Bár most sem voltam olyan borzasztóan rossz, csak a bizottság volt nagyon szőrösszívű, gonoszkodó, kukacoskodó és kicsit elszállt (a doktori fokozatától).

10 font még nem olyan vészesen sok, kb. 3500-3600 forint, jelen árfolyamon számolva.
Aha. Szóval ha már le van foglalva a jegy, nem lehet lemondani? (vagy lemondási díj van?) Vagy már ki is fizették? Ez érdekes... Hát mindegy, akkor az 1D fanok kénytelenek lesznek beérni a sok más cölöbbel. rohog.gif

Neked még egyszer egy kalappal kívánok és majd mesélj, mik a fejlemények! smileeee.gif
2013. június 11. 17:29 #876
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.06.11. 14:47)
Jaj, nagyon sajnálom. sad.gif Drukkolok neked. Biztos meglesz az a matek!!! Nem lehet mindenki jó a reáltárgyakból, gondolom ezt a tanár is vágja és jószívű lesz..
Egyébként én az államvizsgámon hasaltam el 6-án, nagyon kevés időm volt készülni, nem segítettek, sőt, inkább sok esetben hátráltatva voltam a suliban is, a munkahelyen is, meg a magánéletben is... Januárban megint nekiveselkedem, addigra csak felkészülök rendesen. Bár most sem voltam olyan borzasztóan rossz, csak a bizottság volt nagyon szőrösszívű, gonoszkodó, kukacoskodó és kicsit elszállt (a doktori fokozatától).
10 font még nem olyan vészesen sok, kb. 3500-3600 forint, jelen árfolyamon számolva.
Aha. Szóval ha már le van foglalva a jegy, nem lehet lemondani? (vagy lemondási díj van?) Vagy már ki is fizették? Ez érdekes... Hát mindegy, akkor az 1D fanok kénytelenek lesznek beérni a sok más cölöbbel. rohog.gif 
Neked még egyszer egy kalappal kívánok és majd mesélj, mik a fejlemények! smileeee.gif

A reáltantárgyakból tény, hogy sosem voltam jó, de azért mindig igyekszem. A tanár viszont jó fej, legalábbis engem bír, szóval reménykedem, hogy most megadja, aztán jövőre majd még jobban igyekszem.
Nem, tényleg nem sok, csak azért majdnem az utolsó pillanatban szóltak, mert apa már majdnem elment váltani és akkor lehet, hogy kevés lett volna amit vált. Egyébként azt mondták, hogy azért nem lehet áttenni, mert hogy ugyebár nagy csoport leszünk, mert nem csak a mi osztályunkból megyünk, hanem más iskolából is és egyszerre annyi hely nem lenne megint, hogy ha most áttetetnénk. Persze ott háborogtak, meg mondták, hogy akkor be sem mennek, de kit érdekel? Ne hogy már 30 vagy mennyi embernek kelljen kettőhöz igazodni. A tanárunk is mondta, hogy akkor legfeljebb nem jönnek be, addig elmehetnek majd valami parkba, ha nem tetszik nekik a felállás. rohog.gif
2013. június 13. 13:14 #877
- törölt felhasználó -    
Megvan a matek, úgyhogy mehetek! Már alig várom! yahoo.gif

Egyébként közben kiderült, hogy nem 10, hanem 28 fonttal kell többet fizetnünk, mert utólag beiktattuk a London Eye-t is, de még így sem olyan vészes ha azt vesszük. smileeee.gif
2013. június 13. 13:24 #878
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Mizi @ 2013.06.13. 13:14)
Megvan a matek, úgyhogy mehetek! Már alig várom! yahoo.gif
Egyébként közben kiderült, hogy nem 10, hanem 28 fonttal kell többet fizetnünk, mert utólag beiktattuk a London Eye-t is, de még így sem olyan vészes ha azt vesszük.  smileeee.gif

Szuper, gratulálok! hi.gif thumbsup.gif banana_moonwalk.gif

28 font? Az rászámolva egy 10.000-es. Az még tényleg belefér, pláne, ha Londonról van szó, meg első útról. biggrin.gif A London Eye-hoz remélem jó időtök lesz. smileeee.gif
2013. június 13. 13:43 #879
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.06.13. 13:24)
Szuper, gratulálok! hi.gif thumbsup.gif banana_moonwalk.gif
28 font? Az rászámolva egy 10.000-es. Az még tényleg belefér, pláne, ha Londonról van szó, meg első útról. biggrin.gif A London Eye-hoz remélem jó időtök lesz. smileeee.gif

Köszönöm. biggrin.gif
Hát azt mi is nagyon reméljük, mert rossz időbe nem hiszem, hogy túl sokra mennénk vele. Egyébként az a vicces még, hogy a Chelsea stadionba is megyünk, viszont oda egyik fiú sem akar bemenni, szóval csak mi így lányok, meg az egyik kisérőtanár fog bejönni. rohog.gif
2013. június 13. 13:52 #880
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Mizi @ 2013.06.13. 13:43)
Köszönöm. biggrin.gif
Hát azt mi is nagyon reméljük, mert rossz időbe nem hiszem, hogy túl sokra mennénk vele. Egyébként az a vicces még, hogy a Chelsea stadionba is megyünk, viszont oda egyik fiú sem akar bemenni, szóval csak mi így lányok, meg az egyik kisérőtanár fog bejönni. rohog.gif

Szerintem érdemesebb lenne felmásznotok a St Paul's kupolájába, onnan is van szinte olyan kilátás, mint a London Eye-ról, arról nem is beszélve, hogy olcsóbb a belépő + még láttok egy katedrálist is belülről, meg a kriptát... smileeee.gif De ha már beruháztok rá, kívánok hozzá szép, tiszta időt. smileeee.gif
Ejj, hát milyen fiaitok vannak nektek? rohog.gif Vagy csak nem a Chelsea-nek szurkolnak? rohog.gif Szó, ami szó, én sem mennék be, meg a Tussaud's-ba sem, de akkor ők addig mit fognak megnézni? smileeee.gif
Hányan lesznek, akik a Tussaud's-ba nem mennek be? Ajánlom a parkot, vagy az egy köpésre lévő Sherlock Holmes Múzeumot alternatívaként. smileeee.gif
48 oldal 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!