Idézet (Mizi @ 2013.01.31. 19:25)
Jó időben mindenképpen fel akarunk ülni a London Eyere, nem számít mennyi ideig is kell sorban állnunk. Aztán a tengerparton is sokat akarunk sétálni (tekintve, hogy amellett lesz a szállásunk), ha energiánk és jó idő lesz akkor este is mindenképpen kint akarunk ülni és beszélgetni. Van olyan is, aki már gondolatban fél Londont felvásárolta a rokonoknak. Persze én is szeretnék majd szuvenírt hozni, de azért nem vagyok olyan elvetemült, mint néhányan. Meg még van egy pár, de mind ilyen kis egyszerű dolgok, semmi világmegváltásra nem kell gondolni. És ez csak London, a többi megállóra még nincsenek kész tervek. De unatkozni nem fogunk az biztos. Már csak a buszútra kéne valamit kitalálnunk. 
London Eye? Hát, ez nekem eddig kimaradt és lehet, hogy ki is fog. Láttam már a várost madártávlatból, meg engem annyira nem is vonz az óriáskerék. Ősszel busszal elmentünk a kerék "mellett" és nagyon durva sorok kígyóztak ott.
Tengerpart? Wow? És hol? Brightonban? Hastingsben? Merre?
Jaj, hát a szuvenírboltok elárasztják a várost... A legtöbb tényleg felesleges giccs, pillanatnyi elmezavart okozhatnak, úgyhogy én személy szerint elég tudatosan szoktam működni az ilyen üzletekben.
Idézet (Hugii 570 @ 2013.02.04. 16:52)
Sziasztok! Lehet, hogy ezzel a kérelemmel most rossz helyre írok, dobjatok ki nyugodtan.
Nem Londonnal vagy Nagy-Britanniával kapcsolatos, de olyan jellegű szívességet, hogy angol szöveg lefordítása magyarra, ki az, aki bevállalna? Tudom, hogy ez nem ide vág, meg minden, és nem is kérném a segítségeteket, és tényleg csak akkor, ha van időtök, de én fél éve tanulok angolt, úgyhogy nekem ez még nem megy.
És két cikk,meg dalszöveg már összegyűlt, aminek nem tudom a fordítását, nem találtam sehol, és ha meg beírom a Googleba, annak semmi értelme. Szóval, tudnátok nekem segíteni?
Sajnos nem tudok segíteni. Egyrészt mert nem vagyok még valami jó angolból, másrészt meg ha jó is lennék, időm sem lenne most rá. Szakdolgozatot írok és március végén le kell adni...

0 felhasználónak tetszik: