Starity

London: akik szeretik

48 oldal 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. február 05. 08:20 #821
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Mizi @ 2013.01.31. 19:25)
Jó időben mindenképpen fel akarunk ülni a London Eyere, nem számít mennyi ideig is kell sorban állnunk. Aztán a tengerparton is sokat akarunk sétálni (tekintve, hogy amellett lesz a szállásunk), ha energiánk és jó idő lesz akkor este is mindenképpen kint akarunk ülni és beszélgetni. Van olyan is, aki már gondolatban fél Londont felvásárolta a rokonoknak. Persze én is szeretnék majd szuvenírt hozni, de azért nem vagyok olyan elvetemült, mint néhányan. Meg még van egy pár, de mind ilyen kis egyszerű dolgok, semmi világmegváltásra nem kell gondolni. És ez csak London, a többi megállóra még nincsenek kész tervek. De unatkozni nem fogunk az biztos. Már csak a buszútra kéne valamit kitalálnunk. rohog.gif

London Eye? Hát, ez nekem eddig kimaradt és lehet, hogy ki is fog. Láttam már a várost madártávlatból, meg engem annyira nem is vonz az óriáskerék. Ősszel busszal elmentünk a kerék "mellett" és nagyon durva sorok kígyóztak ott. ohmy.gif
Tengerpart? Wow? És hol? Brightonban? Hastingsben? Merre? biggrin.gif Úgy volt, hogy idén elmegyünk mi is, megszemlézzük Brightont, de tekintve, hogy kb. egy egész napos program lenne, meg hogy ősszel megyünk, meg hogy hétvégét tulajdonképpen nem is töltünk kint (off-peak), ezért én erősen hajlok rá, hogy majd egyszer, ha tavasszal arra járunk, lemegyünk. De majd még kitaláljuk ott. Belekalkuláljuk B verziónak egyik napra... smileeee.gif
Jaj, hát a szuvenírboltok elárasztják a várost... A legtöbb tényleg felesleges giccs, pillanatnyi elmezavart okozhatnak, úgyhogy én személy szerint elég tudatosan szoktam működni az ilyen üzletekben. rohog.gif Maximum apróságokat szoktam hozni és keveset. Ha látok valami különösen szép hűtőmágnest, akkor én is elcsábulok. (mert amúgy rengeteg fajta van, csak elég rondák, béndzsák, fantáziátlanok - azért akad 1-2 nagyon ötletes is, na, én ezekre vadászom) Vettem már Mr Bean-es hűtőmágnest (nem fotó, hanem figura) és 3D-s hűtőmágnest is. Bár azokból is voltak elég rosszul sikerültek. Jól körül kell nézni, az a lényeg. biggrin.gif

Idézet (Hugii 570 @ 2013.02.04. 16:52)
Sziasztok! Lehet, hogy ezzel a kérelemmel most rossz helyre írok, dobjatok ki nyugodtan.  blush.gif  blush.gif Nem Londonnal vagy Nagy-Britanniával kapcsolatos, de olyan jellegű szívességet, hogy angol szöveg lefordítása magyarra, ki az, aki bevállalna? Tudom, hogy ez nem ide vág, meg minden, és nem is kérném a segítségeteket, és tényleg csak akkor, ha van időtök, de én fél éve tanulok angolt, úgyhogy nekem ez még nem megy.  blush.gif És két cikk,meg dalszöveg már összegyűlt, aminek nem tudom a fordítását, nem találtam sehol, és ha meg beírom a Googleba, annak semmi értelme. Szóval, tudnátok nekem segíteni?

Sajnos nem tudok segíteni. Egyrészt mert nem vagyok még valami jó angolból, másrészt meg ha jó is lennék, időm sem lenne most rá. Szakdolgozatot írok és március végén le kell adni... blink.gif
2013. február 05. 09:22 #822
- törölt felhasználó -    
Én ha minden igaz, akkor jövő héten megyek Londonba. Igaz csak egy landolás erejéig, aztán továbbutazok, de egy órányira fogok lakni onnan. Szóval kíváncsi vagyok, milyen a híres-neves London biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: rolllllleee, Sally Sparrow
2013. február 05. 14:16 #823
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Cynthia @ 2013.02.05. 09:22)
Én ha minden igaz, akkor jövő héten megyek Londonba. Igaz csak egy landolás erejéig, aztán továbbutazok, de egy órányira fogok lakni onnan. Szóval kíváncsi vagyok, milyen a híres-neves London biggrin.gif

Mázlista. tongue.gif
A híres-neves London pedig gyönyörűszép! wub.gif
Jó utat neked! biggrin.gif
2013. február 05. 14:29 #824
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.02.05. 08:20)
London Eye? Hát, ez nekem eddig kimaradt és lehet, hogy ki is fog. Láttam már a várost madártávlatból, meg engem annyira nem is vonz az óriáskerék. Ősszel busszal elmentünk a kerék "mellett" és nagyon durva sorok kígyóztak ott. ohmy.gif
Tengerpart? Wow? És hol? Brightonban? Hastingsben? Merre? biggrin.gif Úgy volt, hogy idén elmegyünk mi is, megszemlézzük Brightont, de tekintve, hogy kb. egy egész napos program lenne, meg hogy ősszel megyünk, meg hogy hétvégét tulajdonképpen nem is töltünk kint (off-peak), ezért én erősen hajlok rá, hogy majd egyszer, ha tavasszal arra járunk, lemegyünk. De majd még kitaláljuk ott. Belekalkuláljuk B verziónak egyik napra... smileeee.gif
Jaj, hát a szuvenírboltok elárasztják a várost... A legtöbb tényleg felesleges giccs, pillanatnyi elmezavart okozhatnak, úgyhogy én személy szerint elég tudatosan szoktam működni az ilyen üzletekben. rohog.gif Maximum apróságokat szoktam hozni és keveset. Ha látok valami különösen szép hűtőmágnest, akkor én is elcsábulok. (mert amúgy rengeteg fajta van, csak elég rondák, béndzsák, fantáziátlanok - azért akad 1-2 nagyon ötletes is, na, én ezekre vadászom) Vettem már Mr Bean-es hűtőmágnest (nem fotó, hanem figura) és 3D-s hűtőmágnest is. Bár azokból is voltak elég rosszul sikerültek. Jól körül kell nézni, az a lényeg. biggrin.gif 

A hosszú sor az, ami még meg tud gátolni minket abban, hogy felüljünk, mert azért nincsenek arra óráink, hogy ott álljunk, annyi szabad időnk nem valószínű hogy lesz. És mivel mi busszal megyünk így a madártávlat nekünk nem lesz meg, szóval ez valamilyen szinten kárpótolna minket, de hát ez majd eldől, hogy ha ott leszünk.
Hogy pontosan hol azt most így hirtelen nem tudom megmondani, majd előkeresem a papíromat és megnézem. smileeee.gif
Én amúgy nem vagyok nagy szuveníres, vagyis hát igazából nem szeretek sokat költeni, mert akkor utána bűntudatom van. blush.gif A hűtőmágnes az ami biztos kell, mert azt anya mindig mondja bárhova is megyek, hogy hozzak. Az már más kérdés, hogy lassan nem tudod megfogni a hűtőt a sok mágnestől. Meg még a képeslap, mivel azokat gyűjtöm és egy Londonos mindenképpen kell a gyűjteménybe... rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. február 05. 14:35 #825
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.02.05. 14:16)
Mázlista. tongue.gif 
A híres-neves London pedig gyönyörűszép! wub.gif
Jó utat neked! biggrin.gif

Köszönöm! Majd ha odajutok, hogy túristáskodok, akkor priviben lehet foglak zaklatni tippekért, mert bevallom, nem nagyon vagyok (semennyire) jártas az angol és londoni dolgokban laugh.gif
2013. február 06. 13:17 #826
Little Dreamer
Little Dreamer
visszatérő vendég

StátuszSassy little minx (:
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 143
Csatolások: 0
Azonosító: 158799
Idézet (Cynthia @ 2013.02.05. 14:35)
Köszönöm! Majd ha odajutok, hogy túristáskodok, akkor priviben lehet foglak zaklatni tippekért, mert bevallom, nem nagyon vagyok (semennyire) jártas az angol és londoni dolgokban laugh.gif

Nyugodtan írj, ha bármi kérdésed van, én másfél éve vagyok itt, szintén au pairként (az én blogom itt ).
2013. február 06. 13:21 #827
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!Én nagyon szeretem London-t.2 évet kint éltem Londonba,meg kell mondjam,nagyon szép!
2013. február 06. 14:01 #828
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Cynthia @ 2013.02.05. 14:35)

Nyugodtan. Rendelkezésedre állok. yu.gif
2013. február 10. 17:45 #829
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
Hozzászólás: 2166
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
összeszedtem egy pár képet, remélem jók
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, elena21, Minimanó94
2013. február 11. 19:38 #830
- törölt felhasználó -    
Néhány kép! smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: rolllllleee, Minimanó94, Vampiregirl1
2013. február 11. 19:44 #831
- törölt felhasználó -    
Én is nagyon szeretem Londont.
Pár szép kép:
3 felhasználónak tetszik: rolllllleee, elena21, Vampiregirl1
2013. február 18. 14:14 #832
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Néhány fotó tőlem is. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1, rolllllleee, Bessie
2013. február 18. 16:53 #833
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
Kis mázlista osztálytársam most hétvégén+még ma kint volt Londonba szülinapi ajándékként,így majd az engedélyével megpróbálom elhozni a képeit,meg esetleg a kis beszámolóját laugh.gif
2013. február 19. 07:36 #834
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Vampiregirl1 @ 2013.02.18. 16:53)
Kis mázlista osztálytársam most hétvégén+még ma kint volt Londonba szülinapi ajándékként,így majd az engedélyével megpróbálom elhozni a képeit,meg esetleg a kis beszámolóját laugh.gif

Azt nagyon nagy örömmel vennénk. biggrin.gif Köszi. meghajolo.gif
2013. február 21. 12:29 #835
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

A mai napon olvastam a hmv hivatalos FB oldalán, hogy egy csomó üzlet bezárásra kerül az UK-ban. Főleg Skóciában, de elérte a válság Londont is: a Heathrow összes terminálján lehúzzák a redőnyt, meg még néhány London-közeli helyen. sad.gif Nagyon sajnálom, megmondom őszintén. De hát az internet és a letöltés szép lassan ellehetetleníti őket. sad.gif Pedig annyira jó érzés beesni oda és végignyalni a tengernyi DVD-t, CD-t... mellow.gif
2013. február 25. 10:56 #836
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Új világrekord. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: rolllllleee, Bessie
2013. február 25. 17:46 #837
- törölt felhasználó -    
Nos, a hétvégén voltunk bent, fantasztikus volt smileeee.gif Igaz nagyon hideg volt, de attól független nagyon jól sikerült a túra is.
Tennék képeket, de túl nagyok, így a rendszer nem engedi. Aki kíváncsi rá, 1-2 megtalálható a blogomon egy kis élménybeszámolóval smileeee.gif
2013. február 25. 17:49 #838
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
Hozzászólás: 2166
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.02.25. 10:56)

ez nagyon jóóóóó wub2.gif
2013. március 02. 10:55 #839
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Csináltam egy FB-oldalt Londonnal kapcsolatban. Terveim szerint sok kép és infó lesz rajta, minden, mi turista szem-szájnak ingere. rohog.gif
Ha valaki esetleg csatlakozna, szóljon és kap egy linket priviben. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: rolllllleee, Bessie
2013. március 06. 07:24 #840
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Hú, már megint úgy ébredtem reggel, hogy munkába menet a buszon elbambultam és azt képzeltem, hogy a St Pancrasre tartó vonaton ülök és szinte már éreztem az orromban a Cornish pasty illatát... rolleyes.gif Meg elképzeltem, ahogy ott állok a St Pancras és a Kings Cross között és sóhajtok egy nagyot, hogy de jó itt lenni... blush.gif

A múltkor például éghetetlen vágyat éreztem arra reggel (szintén a buszon), hogy ne dolgozni menjek, hanem én most azonnal be akarok robogni a Tate Modernbe és végig akarom járni az ingyenes kiállításokat. Egész délelőtt... Olyan galérianézős hangulatom volt... Azt hiszem, kezd rajtam kijönni a Londonitisz, pedig hol van még az ősz... rohog.gif

Egyébként a FB oldalammal kapcsolatban tessék konkrétan hangot adni annak, ha érdeklődés van a link iránt, mert egy egyszerű tetszik számomra nem egyértelmű megerősítés... blush.gif
1 felhasználónak tetszik: rolllllleee
48 oldal 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!