Idézet (Misao @ 2013.01.23. 17:48)
Tegnap még nem mentem,egyrészt kiakartam bújni a színházi látogatás alól (Women in Black-ot) mentek el megnézni,de állítólag nem maradtam le semmiről. Másrészt reggel még havazott.

Ma már sajna mentem, érdekes volt - mindenki az ablakon nézett kifele hátha kapunk egy tartós hóesést, már a matektanárom is azt találgatta vajon haza küldenek-e minket,ha továbbra is esik a hó. Nem így lett.

Amúgy imádom azt a pasast néhol már legalább annyira unja a tanítást mint mi és folyton a karóráján csüng.
Elcsúsztam-e? Már nem is számolom hányszor mióta fagy van.

Amúgy is ügyetlen vagyok,hát mégha csúszós utakon kell járni...

Nagyot eddig nem estem,de a kék-zöld foltok azért arról árulkodnak,hogy nem lehetett kellemes - bnőm kérdezte hogy otthon vernek vagy mi van?

Mondom,nem csak megint elestem.
Ó, és ha már Angliában élő magyarok blogja: én az övét tudnám ajánlani:
http://koczy.wordpress.com
Asszem kb. másfél éve költözött ki,de nagyon érdekes dolgokat ír. Londonban lakik ő is + valami színész képzőbe is sikerült bekerülnie. Érdemes elolvasni (:
Nem voltál színházban? Á, én a helyedben nem hagytam volna ki, na jó, lehet, hogy mégis... Azért kint lenni más, mint innen odavágyni...
Itt megint olvad, de újabb fagyokat és havat is mondanak a hét végére, szóval.

Én szeretem a havat és a telet is, de kicsit már meguntam. Nem bánnám, ha tavasz lenne. A nyarat nem várom, mert utálom a hőséget (nálatok bezzeg ilyen veszély nem nagyon fenyeget

), de azt már igen, hogy ne hatalmas télikabátban kelljen közlekedni, mert már kényelmetlen.
Jófej matektanár lehet. Anno nekem is volt egy jófej tanárom, de sajnos első év után lelépett... Pedig nála megértettem mindent normálisan, ráadásul piszok jó humora is volt...
Ó, az nem jó.

Vigyázz magadra. Szerencsére idén én még nem estem el egyszer sem. Valahogy - szerencsémre - kimaradt. 1x-1x velem is meg szokott esni, de általában jól bírok egyensúlyozni és megúszom.
Wow!

Nagyon köszi a tippet, elolvastam a legutóbbi (hosszú) bejegyzését és leesett a pici állam! Micsoda mázlista!

Noellel és Michellel is jóban vannak... Nem semmi!

És már szerepelt sorozatban is, igaz statisztaként... De... Lássuk be, 1,5 év alatt eljutni 0-ról idáig azért az nem semmi! És milyen aranyos volt Noel, mikor mondta neki, hogy majd egy sorozatban elveszi Michelle-t...

Asszem most rácuppanok erre a blogra és visszaolvasom az előzményeket. Köszi még egyszer!